Приключи играта за концерта на HAMMERFALL, ясни са печелившите

4 апр 2009, 11:50 ч. 283 / 8 12
пред./следв.
Между 30 март и 3 април дадохме възможност на двама от нашите посетители да спечелят напълно безплатно покана за предстоящия на 10 април концерт на HAMMERFALL, SABATON и BLOODBOUND в София (подробности, поръчай билет онлайн). Какво значи "напълно безплатно"? Означава, че участието в играта от ваша страна НЕ Е обвързано по никакъв начин с покупка, обаждане по телефона или изпращане на SMS, което би реализирало разход за вас и приход за нас. По-щедри от това не можем да бъдем. Но няколко души решиха да злоупотребят и изпратят 2, 5, 20, 30, че и повече отговора, надявайки се така да увеличат шанса си да спечелят. Няма начин. След изтегляне на някое име проверяваме специално колко отговора има от него и ако са два или повече, теглим друго :-) Така че, няма смисъл да се опитвате да хитрувате.
   Конкретно за тази игра бе поставен и своеобразен рекорд. Явор И. Даскалов успя да генерира над 2000 отговора от свое име, вероятно смятайки, че така има много голям шанс да спечели. Напротив. Той не само че бе изваден от жребия, но и в бъдеще НИКОГА няма да спечели каквото и да било от която и да е наша игра. Съжаляваме, нищо лично, но просто не се прави така...
   Да се върнем на радостните новини. След изключване на дублираните отговори, броят на реалните участници в играта е 273 души.
   Станимир Г. Рачев и Тинка Г. Бонева са щастливите късметлии, които ще гледат безплатно HAMMERFALL. Те са уведомени по електронната поща, а в деня на събитието имената им ще бъдат в списък на касата на з. "Универсада", където те ще трябва да удостоверят самоличността си, за да се насладят безплатно на шоуто. Да им е честито!


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.04.2009 00:32:10 отговори + 0 0
Честито на печелившите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pyramid Head 4.04.2009 20:43:06 отговори + 0 0
Даааа!!! Супер!!! Много се радвам!!! БЛАГОДАРЯ ВИ КАТЕХИЗИС!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

motley crue 4.04.2009 20:09:18 отговори + 0 1
Човека се е пробвал да спечели билет ,какво толкова е направил според мен наказанието му е несправедливо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.04.2009 19:36:15 отговори + 0 0
Във всяка игра е имало хора, дали повече от един отговор. Досега не сме ги споменавали, нали? В случая имаше и един друг с 50 участия, но и това не е кой знае какво, не го правим на въпрос. Обаче 2000, при реален брой участници по-малко от 300, е МЕКО КАЗАНО нахално.
Следващите игри ще вземем да ги направим с SMS-и и изрично упоменато, че може да се участва повече от веднъж. Дерзайте тогава :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 4.04.2009 19:18:48 отговори + 0 0
Станимире, не е точно така. Те ако имат уговорка да разиграят тези билети, ще го направят, пък дори след това да "изтеглят" свои хора, защото спонсорите гледат.
С горното не отправям обвинение за дирижинан жребий. Аз самият понякога тегля жребии на подобен принцип и знам колко е досадно когато някой участва по повече от един път.
Но пък при условие, че не е изрично упоменато, че имаш право да участваш само веднъж, ми се вижда глупаво да обвиняваш някой, че е шмекерувал. Хубаво, анулирайте му участието (това го подкрепям), но публичното изказване против човека - не. И при тези условия наказанието му е неоснователно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Станимир Петев 4.04.2009 14:24:31 отговори + 0 0
Това за "нагласянето" според мен са пълни глупости, щото просто няма причина да го правят. Ако печелившите са техни хора те просто щяха да им ги билетите дадат без никви игри и тем подобни глупости. Пък и не схващам к'ъв е проблема при положение, че от наша страна ни костваше 2 клика и няколко щраквания по клавиатурата да си напишеш данните. А това, че сме имали право да гласуваме само по веднъж... според мен т'ва се подразбира

Иначе честито на адаша и Тинка... останалото да почакаме 160 часа и да се сцепим от кеф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.04.2009 14:02:21 отговори + 0 0
Добре, ще анулираме тези двама печеливши и ще дадем и двете награди на Даскалов, така доволен ли ще е bleedy?
Дю, която е открила нов начин за смятане на количество текст (пък ние да си мислим, че има стандарт), при следваща абсолютно необоснована нападка ще получи бан :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 4.04.2009 13:29:06 отговори + 0 2
Много честни го играете, половин страница оправдания за нагласения "жребий" :§§§§§§ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 4.04.2009 13:28:49 отговори + 0 1
Някъде да бяхте споменали, че всеки има право да участва само веднъж? Каквото не е забранено е позволено.ОК? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 4.04.2009 12:50:35 отговори + 0 0
Този Явор И.Даскалов според мен е някой bot Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.04.2009 12:45:56 отговори + 0 0
........ and justice for all ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.04.2009 12:40:44 отговори + 0 0
Анд йустице фор алл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".