Продават къщата на Freddie Mercury в Лондон за 38 млн. долара

3 мар 2024, 08:50 ч. 1850 / 19 0
пред./следв.

   Къщата на легендарния фронтмен на QUEEN Freddie Mercury в Лондон, наречена "Garden Lodge", се продава за 38 млн. долара - над 1000 пъти повече отколкото музикантът е платил за имота през 1980 г.

   При смъртта си през 1991 г. Freddie оставя имението на най-близката си приятелка Mary Austin. Тя живее там над 30 години. През 2023-а обаче Austin продаде на търг по-голямата част от мебелите и обзавеждането на къщата, както и някои лични вещи на Mercury. Сега е решила да се раздели и с целия имот.

   Наскоро в интервю за "Bloomberg" Mary казва "Това беше моя къща само на думи. Аз работих по къщата с него и за него и тя винаги ще бъде негова. Това беше неговата мечта и неговата визия".

 

garden lounge - freddie mercury london home



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".