PSS се включват в откриването на "Мотосезон 2014"

28 мар 2014, 12:16 ч. 324 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

29 и 30 март 2014 г. са първите дати от пролетните участия на младите надежди на българската рок сцена – PSS (Pimp Switch Sequence), с които стартират поредица от изненади.

На 29 март (събота) от 21:00 ч, заедно с групите Krossfire и The Case, PSS ще осигурят подобаващия хард рок дух на откриването на Мотосезон 2014 г.

След обиколката на столицата с мощните возила на две колела, купонът ще избухне с пълна сила и много рок в Atrox & Orthodox Club House!

Пролетната забава продължава на следващия ден - 30-ти март (неделя), когато бандата се присъединява към UnderGara, за да подкрепи нестандартната творческа инициатива.

PSS са подготвили много положителни емоции, няколко кавъра и страхотни авторски парчета, с които ще се включат в проекта за създаване на хармонична устойчива среда, която да приюти различни творчески бизнеси в една изключителна локация - подгаровото пространство, известно като Ротондата.

В неделя, 30 март Столична община и Асоциация за развитие на София организират ден на отворените врати в подкрепа на кандидатурата София и югозападен регион кандидат за европейска столица на културата 2019, на тема "Културата завладява пространства". В рамките на това събитие са избрани няколко пространства, които подкрепят кандидатурата, и които ще се трансформират и напълнят с най-различни събития от сферата на културата.

Вдъхновени от групи, като Black Sabbath, Nirvana, Children Of Bodom, Metallica, Blue October, Foo Fighters и много блус музиканти, PSS съчетават в песните си наелектризиращото хард звучене и запомнящи се съвременни мелодии.

Гостите на двете събития ще могат да чуят на живо и новата песен на групата – „Мечта” – видеото към която излезе на 13 февруари и спечели много фенове още от първо слушане. Можете да гледате клипа тук:

Приключенията на PSS тепърва започват, а изненадите за феновете няма да спират. Първите дестинации от музикалния маршрут са Мотосезон 2014 и UnderGarа!

 

pss

още за:

Pss


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


син вятър 30.03.2014 18:18:46 отговори + 0 0
ако имате представа тия нагълтани с хелий пиар анонси колко дразнят........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 28.03.2014 16:34:10 отговори + 0 0
"Приключенията на PSS тепърва започват" а вече са "младите надежди на българската рок сцена". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".