PSYCHOTIC WALTZ преиздават ранния си каталог

3 апр 2024, 07:47 ч. 421 2
пред./следв.

   Култовата американска прогресив метъл група PSYCHOTIC WALTZ издаде първи нов албум от 23 години насам през 2020-а чрез "InsideOut Music". Почти всички предишни творби на бандата обаче бяха изчерпани на музикалния пазар.

   Между май и юли тази година същият лейбъл ще преиздаде целия ранен каталог на PSYCHOTIC WALTZ, като материалът ще бъде ремастериран. Заглавията ще се предлагат на CD и винил и ще бъдат разширени с различни бонуси. Това са албумите "A Social Grace" (1990), "Into the Everflow" (1992), "Mosquito" (1994, който ще бъде с нов артуърк от Travis Smith) и "Bleeding" (1996). Ще се появи и отделно издание с ранни демо записи.

 

psychotic waltz

още за:

Psychotic Waltz


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 3.04.2024 09:22:57 отговори + 0 5
Щом може Korn да ги пишат Кояп, аз предлагам Сайкотата да ги пишем
Псухотиц Валтц.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.04.2024 09:53:09 + 0 5
Не. Рсуцнотиц Валтз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".