PSYCHOTIC WALTZ спират с турнетата и отменят концерти

16 яну 2023, 08:34 ч. 732 / 21 0
пред./следв.

   Американската прогресив метъл група PSYCHOTIC WALTZ съобщи, че прекратява всякакви турнета и отменя насрочените си по-късно през тази година концерти. 

   Това се отнася и до планираните за месец май гостувания в Германия, Гърция и Нидерландия и участието на "Rock Hard Festival" в Гелзенкирхен. Причината е, че здравословното състояние на китариста Brian McAlpin е много тежко и той е "прикован" на инвалидна количка. Последните няколко турнета на групата са предизвикали усложнения, възстановяването от които е отнело много време. Останалите музиканти не искат да подлагат повече McAlpin на такива натоварвания.

   PSYCHOTIC WALTZ коментират, че биха могли да изнесат концертите със заместник на Brian, но не чувстват това решение като правилно.

 

psychotic waltz



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".