PSYCHOTIC WALTZ с лирик-видео към новата песен "Devils and Angels"

13 дек 2019, 16:30 ч. 612 / 22 3
пред./следв.

   Култовата американска прогресив метъл група PSYCHOTIC WALTZ ще издаде първия си нов студиен албум от 23 години насам на 14 февруари 2020 г. чрез "InsideOut Music". Творбата ще носи името "The God-Shaped Void" и пета поред в дискографията на бандата.

   Материалът е записан със саунд-инженера Ulrich Wild, а за миксирането е отговорен Jens Bogren (OPETH, FATES WARNING, ARCH ENEMY и мн. др.). Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалното лирик-видео към една от песните. Композицията се нарича "Devils and Angels".

 

 

още за:

Psychotic Waltz


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 13.12.2019 19:04:20 отговори + 10 0
Наистина далеч от класиките, но е чудесно, че най-сетне чуваме нещо ново от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 13.12.2019 16:42:09 отговори + 10 1
Най-чаканият албум от мен в близко бъдеще. Засега съм със смесени чувства. Песента е ОК, разбира се, много добра, но някак не това, което очаквах - не въздейства толкова смазващо, колкото неща, които правеха някога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анормален 14.12.2019 21:40:30 + 4 1
Навява на DEADSOUL TRIBE...Според мен липсват китарните хармонии на ROCK и McALPINE, както и вокалите на LUCKEY от първите два албума - симбиозата, която ги отличаваше от останалите прог банди за времето си.Не подценявам в никакъв случай LEGGIO и WARD. Силно се надявам всички да са взели дейно участие в създаването на новия албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".