PUNGENT STENCH се завръщат като THE CHURCH OF PUNGENT STENCH

28 авг 2013, 17:22 ч. 488 / 8 3
пред./следв.
Култовата дет метъл банда от Австрия PUNGENT STENCH обяви завръщането си. Само преди броени минути агенцията TMR Music Promotions съобщи официално, че Martin Schirenc познат като El Cochino събира легендарната банда. Поради възможни проблеми с правата над името, за които той има спорове с друг оригинален член на стария състав Alex Wank (барабани), новото име на групата ще е THE CHURCH OF PUNGENT STENCH. Schirenc е основен композитор, мозък и идеен двигател на PUNGENT през годините и няма законови пречки той да продължи с PUNGENT STENCH, като изпълнява всички песни на формация от началото и през 1988 г. досега.

   След като направиха своеобразен реюниън през 1999 г., който трая до 2007 г., PUNGENT STENCH отново се разпаднаха. И което е малко известен факт, през 2007-а те записаха нов албум, който никога не видя бял свят, въпреки договора с “Nuclear Blast" и големите очаквания на феновете. В кратък отрязък от време успяхме да ги видим на живо в България два пъти, на общо четири концерта в страната. Martin пък ни гостува съвсем скоро, но с другата си банда ZOMBIE INC. на "Sea of Black Festival", който се проведе в Бургас на 17-и този месец.

   Първия концерт, който THE CHURCH OF PUNGENT STENCH ще изнесат след събирането си ще е на емблематичния зимен фестивал в Холандия “Eindhoven Metal Meeting", който тази година ще се състои на 12-13-14 декември. Те ще забият на 13-и в следния състав: Martin Schirenc - китари и вокали, Danny Vacuum (GENOCIDE SS, THE ACCIDENTS) - бас и вокали, Mike G. Mayhem (HOLLENTHON) - барабани.
the church of pungnet stench


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аз 29.08.2013 00:25:31 отговори + 0 1
глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 28.08.2013 22:56:01 отговори + 0 0
Е това е новината на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 28.08.2013 17:28:32 отговори + 0 0
Ееее, Майк Грегор на барабаните! Ще падат глави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".