THE CHURCH OF PUNGENT STENCH сменят името си на SCHIRENC

2 мар 2014, 18:45 ч. 313 / 12 0
пред./следв.

   През миналата година култовите PUNGENT STENCH се завърнаха реформирани като THE CHURCH OF PUNGENT STENCH. Животът на това име обаче се оказва кратък. Лидерът на бандата Martin Schirenc съобщава, че има съдебно ограничение да използва наименованието на този етап. По думите му, "сапунената опера" около PUNGENT STENCH достига нов етап. Но това няма да го спре да прави музика, заедно с барабаниста Mike G. Mayhem и басиста/вокалист Danny Vacuum. Триото ще се подвизава вече като SCHIRENC.

 

the church of pungnet stench



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".