Радио "Z-Rock" отбелязва 7-и рожден ден с акустични концерти в ефир

12 окт 2013, 13:23 ч. 402 / 7 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Z-Rock празнува 7 години със 7 уникални концерта на живо от студиото, звездни гости и изненада

   Ударната празнична седмица ще стартира с концерт на легендарната група “Клас” и изненада със страхотни награди за истинските фенове от рок радиото на България!

   На 13 октомври 2013 години Z-Rock oтбелязва 7-ия си рожден ден и ще зарадва истинските фенове със страхотна празнична програма. 7 уникални концерта ще прозвучат на живо от студиото на рок радиото на България, а във всеки ден от празничната седмица ще гостуват специални гости. В понеделник, 14 октомври, по повод рождения си ден, Z-Rock готви изненада за слушателите.

   Празничната програма стартира от неделя, 13 октомври, когато Z-Rock ще зарадва всички фенове с извънредно четиричасово издание на Z-Jungle. Предаването започва в 12:00 ч. и ще продължи до 16:00 ч. с водещи Ники Тодоров и Краси Москов.

   Oт 14 до 22 октомври 2013 г. в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси Москов – HiJack Acoustic – слушателите ще чуят 7 уникални акустични изпълнения на живо в ефира на рок радиото на България. В понеделник, 14 октомври, акустичен концерт в студиото ще направят легендарната група „Клас“. През следващите дни от празничната седмица в студиото ще гостуват Fyeld, Booze Brothers, „ЛокМаруху“, поетът с китара Димитър Таралежков, Smallman и рок бандата Der Hunds.

   От понеделник, 14 октомври, стартират и поредица от звездни гости по повод рождения ден на Z-Rock в предването „Голият обяд“ с водеща Елена Розберг. Тя ще разговаря с д-р Милен Врабевски, само ден преди да получи престижното отличие Гражданска награда на Европейския парламент, актьорите Христо Мутафчиев и Асен Блатечки, Людмила Сланева-Локо, организаторът на редица шоу и концертни изяви Иван Иванов-Дядо.

   Повече информация можете да откриете на www.zrockbg.com.
z-rock

още за:

Z-Rock


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Джо таксито 15.10.2013 08:11:08 отговори + 0 0
Евала пичове! Железни сте! Само така - смело нагоре..и да мачкате Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2013 23:10:37 отговори + 0 0
ЖИВИ И ЗДРАВИ! Да продължават да ни радват!
Но кой е Дядо и какво е организирал? Поне за мен има толкова други по интересни организатори.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2013 17:59:13 отговори + 0 0
Живи и здрави да са! По цял ден ги слушам докато съм на работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".