RAMMSTEIN с изцяло ново пирошоу на концерта си в София

22 юли 2013, 11:28 ч. 681 / 9 13
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Концертът в София ще е една от последните изяви на Rammstein преди бандата да се отегли на заслужена почивка от концерти. Хедлайнърите на тазгодишния Sofia Rocks Festival пристигат с 25 огромни камиона, пълни с техника. Все още не е ясен денят на пристиганто им, както и дължината на престоя им. Рихард Круспе заяви в интервю за българските фенове, че групата ще действа спонтанно, както винаги и на място ще определи колко време ще остане, както и дали ще продължи да се забавлява след шоуто си.

   Немските титани пожелаха първокачествено, прясно изпечено кафе и тъмна текила за гримьорните си. Освен тях, бекстейджът ще е зареден и с шампанско Veuve Cliсquot. Кафето и текилата са черни, но за сметка на това гримьорните на бандата трябва да са решени изцяло в светли тонове. Много светлина и огледала в цял ръст ще осигуряват максимално приятна обстановка за Тил Линдеман и компания преди шоуто им.

   Строежът на фестивалната сцена, която е с впечатляващи размери, пристига от Италия и вече е в София, започва в понеделник и ще продължи три дни, от които ден и половина ще са посветени само на поставянето на осветлението. През цялата нощ преди самия фестивал пък ще се подготвя техниката за удивителните пиро ефекти, които съпровождат изцяло обновеното шоу на Rammstein. Bullet For My Valentine пристигат за първи път в България като част от програмата на Sofia Rocks 2013, за да представят новия си албум "Temper Temper". Уелската метъл четворка ще хапва суши, тайландскo и китайскo, но няма търпение да провери и местната кухня. Бандата ще разчита да има на разположение и мед от манука, голяма кутия чай "Лимон и джинджифил" и 3 каси минерална вода.

   Haematom ще дойдат със собствен LED екран, който ще послужи за феноменалното мултимедийно шоу, подготвено специално за българската публика.

   Enslaved ще заложат на внушителен сет барабани и обилно количество бира.

   Билети: в мрежата на Eventim, включително Германос, Техномаркет и Пикадили, както и онлайн на www.eventim.bg.
Rammstein

още за:

Sofia RocksRammstein


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мяу 22.07.2013 22:14:59 отговори + 0 0
кво ново шоу бре. Същото от април от Белград е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2013 20:40:33 отговори + 0 0
то нема да има ора бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2013 16:51:36 отговори + 0 0
Ти си един малък гений. А парите им за щоуто откъде са дошли. Спечелили са от тотото ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 22.07.2013 16:47:13 отговори + 0 0
Естествено, че ще заложат на много и нови пироефекти. Все пак, когато една група не може да прави качествена музика, ще привлича внимание със сценично шоу, скандални клипове и разни пи ар трикове. Без съмнение тези клоуни са най-некадърната банда (като музика), която е толкова популярна. Което е доста жалко, защото има купища по-талантливи групи, които обаче остават в сянка, защото нямат кинти да си рекламират албумите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ank 22.07.2013 16:30:44 отговори + 0 0
Учудващо бековете пропускат да споменат, че тихомълком са пуснали в продажба билети по 59 лева. За наличието на такива билети писах на Катехизис преди няколко дни, но те не реагираха, очевидно са сметнали,че това е маловажно. Все пак, ако някой иска да гледа Рамщайн за около 30 евро, има още такива билети в Евентим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.07.2013 15:56:51 отговори + 0 0
циркът идвааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RAMMSTEIN 22.07.2013 13:07:30 отговори + 1 0
Тия хора са уникални на живо. Който може, нека ги гледа. Няма да го забравите никога..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malkata Debelina 22.07.2013 13:06:05 отговори + 0 0
"Рихард Круспе заяви в интервю за българските фенове, че групата ще действа спонтанно, както винаги и на място ще определи колко време ще остане, както и дали ще продължи да се забавлява след шоуто си."
Kak "дали ще продължи да се забавлява след шоуто си" ... вече са резервирали всички чалгарски места из София и Студентски град и само чакат да свърши концерта и да започне истинското "балгериън шоу"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2013 12:17:20 отговори + 0 0
изцяло ново пирошоу???
изцяло, изцяло - колко да е изцяло
че и ново - бре бре
ще да го видим
евентуално
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2013 11:56:16 отговори + 0 0
Enslaved ще заложат на внушителен сет барабани и обилно количество бира.
Само Инслейвд са Рон'н'Рол!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Попския Хисар 22.07.2013 11:53:30 отговори + 0 0
Бедняшко меню е това, щом в него няма дробчета от непроходили сърнички и яйца от говорящи папагали, имащи в речника си не по-малко от триста думи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2013 11:53:23 отговори + 0 0
Все тая! Концерт няма да има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 22.07.2013 11:38:50 отговори + 0 0
Само не разбрах, какво общо има заглавието със съдържанието на стаята. :-! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".