Разгледайте невероятни снимки от концерта на Roger Waters в София

5 май 2018, 14:29 ч. 2792 / 10 6
пред./следв.

   Фотогалерията със снимки от концерта на Roger Waters в София на 4 май е вече на сайта ни - броени часове след като публикувахме репортажа от събитието. Самото шоу и чудесните кадри на Станимир Сребър от столичната зала "Армеец" обаче заслужават самостоятелна новина, с която да им бъде обърнато специално внимание.

   WeRock.bg дава възможност на присъствалите да съпреживеят отблизо концерта още веднъж, а на тези, които са го пропуснали, да се докоснат поне частично до музикалното и визуално великолепие, което покори София снощи.

   Всички 70 снимки на Roger Waters и придружаващите го музиканти може да разгледате на този адрес.

 

roger waters

roger waters fans

roger waters

roger waters

roger waters

roger waters

още за:

Roger WatersWerock.bg


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ti6o 5.05.2018 19:16:28 отговори + 3 0
Страхотни снимки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 5.05.2018 15:43:31 отговори + 2 4
Има много добри снимки в албума. Ама чак пък невероятни... не мога да повярвам :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не съм доволен 5.05.2018 15:03:43 отговори + 6 1
Не съм доволен. В галериите ви Роджър Уотърс е точно до Светльо Витков. Гнусно ми стана като видях нашия ******* до този Великан :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 5.05.2018 15:19:38 + 3 0
Това бяха и последните два рок концерта, проведени в "Арена Армеец". Какво да направим? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vera Lynn 5.05.2018 14:48:25 отговори + 9 0
Werock, страхотни се!
И репортажа и снимките са изключителни. Аз още нямам думи да разкажа какво преживях, но ще го помня още дълго. Дано Родж ни навести пак след още няколко години.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 5.05.2018 15:00:13 + 0 0
Благодарим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".