Разгледайте снимки на Glenn Hughes и JOHN STEEL с Doogie White от шоуто им в София

28 май 2024, 13:17 ч. 757 / 36 8
пред./следв.

   Има легендарни песни, легендарни албуми, легендарни музиканти и легендарни групи. Какво се получава, ако съберем първите три в едно? Получава се така, че великият вокалист и басист Glenn Hughes гостува за втори път в България за по-малко от година в рамките на едно турне.

   Обиколката е за 50-годишнината на класическия албум на DEEP PURPLE "Burn", който е с участието на Hughes. И след 23 юни 2023 г. Glenn посети София отново, за да зарадва отново българските фенове, които никога няма да спрат да обичат всичко, свързано с PURPLE.

   Този път за съпорт бяха избрани пловдивчаните JOHN STEEL, при това с вокалист, свързан и с Ritchie Blackmore, и с Jon Lord - световноизвестният певец Doogie White. В галериите ни може да разгледате десетки снимки от концерта на Glenn Hughes и JOHN STEEL с Doogie White в София на 27 май, организиран от "BGTSC". Автор на кадрите е Невена Рикова.

 

john steel live

john steel feat. doogie white

glenn hughes

glenn hughes

glenn hughes



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ibanez 1.06.2024 01:55:18 отговори + 1 0
Дугито- фамозно пиян, както винаги. Искаше да се качва да пее Бърн, охраната обаче не го пусна. Иначе бандата на Глен беше великолепна, барабаниста беше един път! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 28.05.2024 14:18:16 отговори + 4 9
С най-голямо удоволствие пих бира отвън, докато Доги беше на сцената. Не знам какво се е случило с него, но...
Иначе, беше готин концерт, с много добри музиканти! Чичо ти Хюз, със синия маникюр.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 28.05.2024 19:49:16 + 4 0
Но? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 28.05.2024 21:47:00 + 3 1
...но мега слабо изпълнение. Звучеше, много зле. Мъчеше се и не му се получаваше. Може би, за хора които им е първи лайф, става, но... Беше жалка картинка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 29.05.2024 09:48:47 + 2 0
"за хора които им е първи лайф"
Ако не вярваш в прераждането, всички имаме по един живот
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.05.2024 10:36:00 + 3 1
Не мога да си обясня защо някои хора пишат "лайф", при положение, че има и дума life, която е с друго значение спрямо live. Че и двете се използват в българския и са си със своето значение. Толкова ли е трудно да напишеш "лайв"?
Което ме подсеща за уникалното "тест драйф"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duf 29.05.2024 10:56:20 + 3 0
Големи сте умници! Кажете нещо по темата, какво се хващате за такива неща? Може да пиша от колата, да нямам кирилица и какво ли още не. Ще пиша вече, "гиг" или "концерт", да ви е хубаво, като четете. Сладури! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.05.2024 11:21:23 + 4 1
Добре, всичко е точно. Само не пиши "гик" или "концерд" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".