Резултати от играта за STRATOVARIUS, започва втора с мийт енд грийт

5 яну 2010, 11:48 ч. 293 / 3 6
пред./следв.
Най-сетне сме готови да съобщим резултатите от играта на "Metal Katehizis" и "Loud Concerts" за концерта на STRATOVARIUS в София! Имената на тримата късметлии виждате по-долу, а другата добра новина е, че от днес до 15 януари стартира още една игра. В нея двама от вас ще спечелят не само показа на събитието, но и мийт енд грийт с Timo Kotipelto и компания! Пробвайте късмета си тук, а ето наградените от новогодишната игра:
Цветина Л. Иванова
Калоян Й. Дойчинов
Атанас В. Ялъмов
   На печелившите е изпратено уведомление чрез електронната поща. Ако видят името си тук, но не са получили имейл, да се свържат с нас възможно най-бързо за уточняване как ще получат наградата.


   А ето и официалната информация по повода:

   Финладските метъл идоли STRATOVARIUS пристигат за първи път в София на 24 януари в зала “Христо Ботев” по покана на “Loud Concerts”. Преди концерта в София музикантите ще се срещнат с десет от феновете си у нас. В навечерието на новата 2010 г. бандата обяви официално, че предстоят още три бурни месеца от настоящето им турне по представяне на “Polaris” (албумът излезе в края на май 2009-а). Първото им участие ще бъде на 7-и този месец в Германия. Следват концерти в Белгия, Ирландия, Англия, Франция и България, където ще видим бандата в комплект с още две избрани от тях млади групи – финландската TRACEDAWN и кипърската WINTER'S VERGE. Билетите за събитието вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg в магазините на “Office1Superstore”, “M-Tel”, “Orange center” и в Билетен център в НДК. Цената им е 30 лв., а в деня на концерта ще се продават по 35 лв.
   Междувременно стана ясно, че STRATOVARIUS вече мислят и за още по-нов албум работата, по който ще започне по-късно тази година. Групата е доволна от отминалото фестивално лято, а в рамките на предстоящите три месеца от турнето им, ще стъпят и на места, на които никога до сега не са свирили. На 24 януари в София, финландските метъли ще се срещнат и с десет от най-запалените си фенове у нас, които ще спечелят уникалната възможност за среща посредством игри, които предстоят. Организаторите от “Loud Concerts” съвместно с радио “Z-Rock” и сайта Katehizis.com ще предоставят и няколко безплатни пропуска за финландската виелица, която предстои в зала “Христо Ботев”.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Earl Of Black 6.01.2010 22:13:17 отговори + 0 0
sla-mori, да вземеш и Нед Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 5.01.2010 22:06:33 отговори + 0 0
Ааааааааааа!!! Само това ще кажа (аз съм женското в списъка) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2010 15:05:46 отговори + 0 0
"...от днес ДО 15 януари стартира..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jjjjjjjjjj 5.01.2010 14:17:43 отговори + 0 0
Аз ще се включа в играта с мийт енд грийт с Timo Kotipelto дано да имам мкъсмет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 5.01.2010 13:30:15 отговори + 0 0
Странното е как днеска е 15-ти януари вместо 5-ти . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 5.01.2010 12:03:09 отговори + 0 0
Еееее, стига бе ((
Разчитах на тоя билет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".