Резултати от последните игри с награди, проведени на KATEHIZIS.COM!

24 юни 2009, 23:00 ч. 178 / 6 1
пред./следв.
Тук ще съобщим печелившите от последните три игри, проведени на KATEHIZIS.COM - За покана за концерта на GOD DETHRONED, за две покани за фестивала "Rock the Balkans", както и за среща с три от четирите чужди групи, които ще участват на него, и накрая - за 2 DVD-та с филма "Рокаджията". Нямаме време да се спираме на по-големи подробности, защото утре ще стартира нова и изключително атрактивна игра, която трябва да подготвим. На печелившите са изпратени уведомления по електронната поща, на които те трябва да отговорят своевременно, в противен случай наградата не се присъжда. Ето имената на късметлиите:
Покана за шоуто на GOD DETHRONED, 29 юни:
Михаил К. Бураджиев


Покани за фестивала "Rock the Balkans", 29 юни:
Стела Василевска
Йордан Г. Господинов

Среща с LIMP BIZKIT:
Живко С. Цочев

Среща със SAGA:
Мила В. Люцканова

Среща с MANGA:
Пламен С. Стефанов


DVD-та с филма "Рокаджията":
Павел И. Василев
Зорница П. Краева
   Наградите са осигурени от: "A+ Films", "R.B.F. Agency", "Balkan Entertainment Company" и "Virginia Records" в сътрудничество с "Metal Katehizis".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Живко Цочев 26.06.2009 16:14:14 отговори + 0 0
Поради невъзможността да присъствам на срещата,пожелавам късмет на всички фенове на ЛБ,накефете се на тяхното шоу и заради мен ))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".