Richard Kruspe от RAMMSTEIN с интервю за българската публика

16 юли 2013, 19:52 ч. 653 / 7 5
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   „Ще представим на българската публика своето изцяло обновено шоу”, сподели един от създателите на Rammstein по повод предстоящото гостуване на групата в София на Национален стадион „Васил Левски” на 26 юли. Рихард Круспе разказа още, че бандата е успяла да се съхрани благодарение на максимално автентичните си музика и визия. Цялото интервю ще се излъчи още веднъж в предаването „Студио VIP” по Нова Телевизия този петък от 23:45ч.

   Само дни преди най-разтърсващото рок събитие – фестивала Sofia Rocks, бар Rock It посреща фенове за две подгряващи партита! На първото с дата 18 юли домакини ще са група Елинор, които са подготвили трибют на RAMMSTEIN. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013 и по-специално на немския метъл и рок! Същата вечер в Rock It тримата спечелили в играта на View Sofia (http://bit.ly/1dBC4Xz) ще вземат наградите си – билети за Sofia Rocks, а на личния си фаворит заведението ще връчи своята награда – бутилка уиски. В допълнение на разнообразната програма, известният майстор татуист Емо Сапаревски и негов колега от студиото му Sofia Tattoo Ink ще подаряват временни татуси на всеки желаещ.

   Второто събитие е само два дни преди мощния рок фестивал – на 24 юли. Групата е Crashbrake, която се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на българската сцена. Бандата също като Rammstein обича пиро техниката и често я използва на свои участия. В подкрепа на нестандартната визия ще видим и момичета от Sonya Pole Studio. Двама от посетилите партито ще се приберат с билет за Sofia Rocks.

   През следващите две седмици „нахален“ Зи Робот ще превземе ефира на Z-Rock и ще раздава билети за фестивала Sofia Rocks на 26 юли на Национален стадион „Васил Левски“, София. В периода до 26 юли 2013 г. в ефира на рок радиото на България ще прозвучава специална реплика на главния герой в новата игра за Sofia Rocks 2013 – нахалният Зи Робот. Слушателите, които искат да грабнат билет за Sofia Rocks, трябва да изпратят думите му на sofiarocks@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 18:30 часа, чрез жребий ще се определят двама победители за деня, които ще станат част от уникалното преживяване Sofia Rocks.

   Билети: в мрежата на Eventim, включително Германос, Техномаркет и Пикадили, както и онлайн на www.eventim.bg.
sofia rocks 2013


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?????? 18.07.2013 05:35:40 отговори + 0 0
Това не е ли стар постер? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2013 10:44:29 отговори + 0 0
От кога участието на група на някой фестивал се нарича "присъствие"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

китко мирката 17.07.2013 10:26:31 отговори + 0 0
Чух, че Spineshank няма да присъстват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2013 10:07:53 отговори + 0 0
още ли не са обявили, че тоя фест няма да го има?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ich will 16.07.2013 22:17:07 отговори + 0 0
За втори път ще се скинем! Кееееф! Не остана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".