Ritchie Blackmore би направил един последен концерт с DEEP PURPLE

18 юли 2017, 09:39 ч. 2066 / 3 12
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът и един от основателите на DEEP PURPLE Ritchie Blackmore, който не е свирил с групата от 1993 г., казва, че би направил едно последно шоу с бившите си колеги, ако те проявят интерес. "И ако разписанията ни не са в конфликт", допълва музикантът и коментира "Бих се отзовал за един последен концерт - от носталгични подбуди. Но не мисля, че DEEP PURPLE са заинтересовани. Те си имат своята ниша и не правят подобни неща. Ние сме приятели, аз правя своята музика от 20 години насам и те правят тяхната от 20 години. По-вероятно [реюниънът] няма да се случи. Някои мениджъри няма да го харесат, дори и ако е само за едно шоу. Техният мениджмънт няма да го позволи, в това съм сигурен".

   Самият Ritchie вече втора година прави отделни концерти с реформиран вариант на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW, включващ музиканти, които никога преди не са свирили с формацията. Същевременно той не прекратява дейността на основната си банда от 1997-а насам - BLACKMORE'S NIGHT.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ясен 18.07.2017 16:46:25 отговори + 7 11
Пърпъл без Ричи и Лорд(мир на праха му) са просто една качествена трибют група.Където е Ричи,там е и най-качествения рок!Ненапразно е Богът на рока! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 18.07.2017 11:41:19 отговори + 7 2
Ама моля ви се, хич не ми трябва да е с Гилън. Който и друг да вземат от предишните, ще е по-добре. А група като Deep Purple да е подвластна на мениджмънта си, това не мога да го повярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Флавиус 18.07.2017 10:20:02 отговори + 15 0
Явно Блекмор все пак е омекнал поне от малко на стари години. Ако и Гилън беше, можеше и да има надежди за нещо повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.07.2017 10:47:55 + 18 7
Може и Гилън да омекне, когато започне да пее от инвалидна количка. И така да направят реюниън - всички на инвалидни колички

Обяснение за анти терлик:
- Гилън - вокалист на Пърпъл, който не се понася с Блекмор
- Блекмор - бивш китарист на Пърпъл, който не се понася с Гилън
- Непоносимост - когато някои хора не мога да се дишат
- Дишане - основен жизнен процес, при който се поема кислород и отделя въглероден диоксид
- Кислород и въглероден диоксид - основни газове, с които е пълна глават на анти терлик. Но както и в атмосферата - там преобладава азот
- Инвалидна количка - помощно средство за хора в състояние като това на анти терлика, но физическо, а не умствено
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.07.2017 16:07:21 + 6 10
Много мило от твоя страна, че обясняваш нещата специално за мен. Но и малко странно. Човек би си помислил, че си обсебен от мисълта за мен

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.07.2017 16:28:41 + 5 5
Писателите не са обсебени от читателите, нито учителите от учениците. А обратното. То се видя кой от кого е обсебен, когато 2 дни не можа да спиш, след като уточних на kuzman, че настоящият век е 21-ви, а не 20-ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.07.2017 17:12:13 + 3 7
Дървена философия на килограм. Голям писател се извъди, голям учител се извъди! Само дето не аз съм този, който е обсебен. Не мога да напиша един коментар, под който да не се заядеш с мен.

Относно коментара ти за вековете - беше го написал по такъв начин, все едно критикуваш другите (kuzman в случая), че живеят в миналия век и че всички песни трябва да се пеят за съвремието.

Е, случва се и на най-добрите писатели да се изкажат погрешно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 18.07.2017 17:25:44 + 6 5
Леле ужас! Дървена философия. Това нещо по-страшно от Холокоста и Инквизицията взети заедно ще да е. Както и коментарите "нямащи нищо общо с темата". Направо престъпления срещу човечеството.
Я да ги сравним с твоите бълнувания за танкове, мечове, Один, емота, царевици, МТВ и т.н. За които половината хора във форума те подиграват

А коментара ми за вековето съм го написал накрая с усмивка. Това нещо да ти говори? Едва ли. То с тая празна глава какво ли може нещо да ти говори.
Сега и спасител на kuzman ли го играеш? От супер лошия ми и жлъчен коментар за вековете. Направо kuzman да заведе дело срещу мене в Съда за човешки права
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 18.07.2017 20:37:11 + 4 5
Абе терлика явно се прави на модератор. Еди кой си не пишел по темата и бил критикувал другите. Не знам от сайта ли са го назначили за такъв или той сам се е "назначил". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.07.2017 21:03:33 + 4 7
От дървена философия към тролене - господин Никой се развихря!

Ако троленето беше противозаконно и ако в тая държава се зачитаха правата на животните поне малко, отдавна да си в някоя тъмница на село - най-малкото заради горките магаренца. Ама то не че в кръчмата ти е по-различно

На път си отново да превърнеш секцията с коментари в селски събор, затова те оставям да си пишеш сам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 19.07.2017 09:26:04 + 2 4
@............
То беше очевидно какво казвам на kuzman. Просто че не е "началото на века", а е "началото на миналия век". И след като го обясних специално на терлика с празната глава той пак не е разбрал. Мислел си, че съм казвал на хората, че живеят в миналия век. Което също е баси и обидата

@анти-терлик
"Я да ги сравним с твоите бълнувания за танкове, мечове, Один, емота, царевици, МТВ и т.н. За които половината хора във форума те подиграват"
Въз основа на това ти трябваше да бъдеш убит с камъни на площада. И след като те убият - пак и пак, и пак.

Айде де! За 15-ти път казваш, че няма да ми отговаряш, но не спираш. То за да помниш какво си казал, че ще направиш и да го направиш трябва поне малко мозък. В празната глава няма къде да се съхранява информация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 19.07.2017 12:30:22 + 5 1
Не помня скоро да съм писал нещо за Пърпъл и Ричи, не знам за кой коментар става въпрос, за 20-и и 21-ви век, но както и да е. Аз сега съм на морето и съм добър и човеколюбив. Наздраве от мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".