Ritchie Blackmore не би реформирал RAINBOW с Ronnie James Dio

8 яну 2017, 09:20 ч. 2882 / 4 23
пред./следв.

   В интервю за "Newsweek" китаристът Ritchie Blackmore отговаря на въпроса дали е разочарован, че при събирането на RAINBOW през миналана година, не е имал шанса да покани оригиналният вокалист на бандата Ronnie James Dio, който почина през 2010-а. 

   "Не ми е приятно да го кажа, но, не, не съм [разочарован]", коемнтира Blackmore. По-нататък китаристът казва, че е приключил съвместната си работа с великия певец много отдавна. Двамата са поддържали връзка, но са поели по съвсем различни пътища. Ritchie вярва, че нито той, нито самият Dio е имал желание да се съберат отново. "Той е силен алфа мъжкар, такъв съм и аз", пояснява Blackmore.

   След като осъществи три концерта през 2016-а, новият състав на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW има вече насрочени дати и за тази година. Засега това са четири концерта през юни във Великобритания, предстои да разберем дали ще бъдат анонсирани още събития. От концертите през миналото лято бе издадено лайв DVD-то "Memories in Rock".

 



Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vesselin Kostow 19.06.2017 19:53:16 отговори + 0 0
Иване,той от всичко прави мъжкарска музика,ама тиквата ти не е увряла да я разбере,а ушите ти са пълни със силикон та да я чуеш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vesselin Kostow 19.06.2017 19:50:29 отговори + 0 0
Пелпеу,бета бастуне-ти какво създаде,и какво потъпка през живота си та да съдиш титан като Ричи,и какво влачиш след дебелия си гъз-чувал със лай*а ли-по-вероятно? Айде у лево! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.01.2017 14:02:50 отговори + 7 0
Относно Дио - аз изобщо не съм изненадан, че Ричи казва така, и няма за какво да му се сърдим. Той просто си е такъв, обича да работи с нови вокали (и благодарение на това сме чули за някои от тях, включително Ковърдейл и самия Дио). Единствено с Гилън се е събирал повече пъти и нищо добро не излезе от това накрая. Даже му прави чест, че си признава откровено, въпреки трагичната за всички ни гибел на Дио, а не се опитва да извлече някакви дивиденти, както направиха мнозина след смъртта му (най-ярък пример - Вивиан Кембъл). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 9.01.2017 11:28:30 отговори + 5 0
Освен това не виждам смисъл да му се задава този въпрос шест години след кончината на Рони Дио. Истината е, че и двамата са колоси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 9.01.2017 11:41:17 + 3 0
Смисълът е, че през миналата година най-накрая Ричи събра Рейнбоу. Преди това и преди Дио да почине този въпрос е изцяло хипотетичен.
Сега обаче е съвсем реален. Ричи събира Рейнбоу. Но Дио вече не е между живите. И въпросът е - ако беше жив - би ли повикал Дио.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 9.01.2017 11:21:29 отговори + 6 0
Само не мога да разбера какво мрънкате? Така е както е казал Ричи. И единия и другия искат нещата да се случват по техния начин! И понеже Дио не е просто глас, а и гениален композитор, текстописец, и музикално изключително грамотен за двама такива в една група наистина е сложно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пелпеу 8.01.2017 20:41:08 отговори + 7 10
Алфа бастун... това е "великия" Блекмор. Жалко за история,която създаде и,която потъпка! Не се сещам за друг музикант,който се връща на сцената след години,само че носейки след себе си торба *****... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.01.2017 12:25:05 отговори + 23 10
Ако беше алфа мъжкар (каквото и да значи това), щеше да правиш алфа мъжкарска музика и нямаше да се оставиш някаква кукувица да те води за носа да правите средновековна боза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.01.2017 12:45:52 + 15 0
Или нека си прави средновековна боза, щом му е кеф, но трябваше да си остави и Рейнбоу активен и да си прави турнета и албуми и с двете групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.01.2017 12:47:56 + 11 4
До всеки алфа мъжки стои една алфа женска. Историята знае много по темата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 8.01.2017 13:22:57 + 4 10
Иване, Иване, или си много загубен, или не си изтрезнял от вчера, как може да не знаеш какво е алфа мъжкар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.01.2017 11:50:17 отговори + 6 8
Какво ще рече "анонсирани"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 8.01.2017 12:05:11 + 10 7
Знаех си, че си спрял училище някъде около средата на основното си образование

https://rechnik.chitanka.info/w/анонсирам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.01.2017 12:17:19 + 7 10
Думата "анонсирам" не е българска, но вирус като теб няма как да знае това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RidethePuppets 8.01.2017 12:26:01 + 8 7
Явно след матурите в 4клас си получил двойка на всички и си решил да станеш емо невежа,нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 8.01.2017 14:34:43 + 13 3
Терличенце, ти само български думи ли знаеш или използваш? Що си анти, а не си против-терлик тогава, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.01.2017 23:41:25 + 5 4
Бациле, думичката "анти" произлиза от древногръцки и днес се използва в десетки езици по света. Думата "анонсирам" е чуждица, която не съществува в българския език и лесно може да бъде заменена с "обявявам". Не е куул как в днешно време хората се опитват да осакатят майчиния ни език, още повече медиите, използвайки чуждици на мястото на вече съществуващи думи. Не е окей.

Телевизия не гледам от близо десет години, още по-малко да купувам вестници, но четейки произволни новини онлайн или слушайки нечий друг телевизор, все ще се намери някой водещ или журналист, който най-безсрамно да се изгаври езика ни с тези чуждици. Имам такива приятели и познати, които дотолкова са го забравили, че всяка втора дума от устата им е чуждица, понеже не могат да се сетят как е "прехвален" или "надценен" на български (примерно)... и затова ще чуеш изречения като "Металика са толкова оувъррейтед, ч'век" и "писна ми от тази шитня". А някога сме били велики страна

(пак се вживявам)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 9.01.2017 00:42:45 + 3 2
"Анонсирам" също се използва в десетки езици по света. "Анти" и "анонсирам" за заемки от чужди езици и се използват в българския при определени случаи вместо съответните думи със славянски корени. Щото ако ще се разправяме за произхода, българските думи са малко и спорни.
Не знаех, че величието на една държава се измерва с това колко заемки в езика (не) използва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 9.01.2017 08:46:21 + 5 2
Значи, Терличенце, опитай се веднъж за винаги да разбереш едно - в 99% от случаите говориш и се вживяваш като ученичка за пълни глупости. Т.е. твоите изказвания са глупави и малоумни.
Анонсирам означава да обявя нещо публично. Не е аналогично на обявявам. И освен това има латински корен - идва от annuntiare.
Така че за пореден път си се изказал като пълен невежа. А ако има нещо по-лошо от пълен невежа, това е пълен невежа, който се вживява. Т.е. - ти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gosho Sexa 8.01.2017 11:40:45 отговори + 8 3
А с холограмата на Дио? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хюлия Мурадова 8.01.2017 11:34:22 отговори + 3 12
Бохлюк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


почитател 8.01.2017 10:33:31 отговори + 13 7
С огромно съжаление ще кажа: самовлюбен нарцис, иначе гениален китарист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 8.01.2017 09:45:02 отговори + 19 3
"Дали в бъдеще ще правите отново нещо заедно с Ritchie Blackmore?
Много съм разочарован от факта, че Ritchie Blackmore вече не прави рокендрол. Но смятам, че това, което той прави в момента с ренесансовата музика, е добро за него. Чудесно е, Ritchie, но не е за мен. Спомням си много добре времената, в които заедно с него пишехме музика и си мисля, че Blackmore и Dio бяха една от най-добрите комбинации по онова време. Не мисля, че в момента Ritchie се интересува от този вид музика, за това бих казал, че няма да свирим вече никога заедно. Но съм длъжен да отбележа, че той е гений. Истински гений!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".