Ritchie Blackmore потвърди, че е канил Glenn Hughes в новия RAINBOW

29 мар 2018, 08:10 ч. 3849 / 19 4
пред./следв.

   В интервю за списание "Billboard" легендарният китарист Ritchie Blackmore потвърждава, че е канил още един бивш член на DEEP PURPLE - басистът и вокалист Glenn Hughes - за реинкарнацията на RAINBOW преди две години.

   Blackmore споделя, че е осъществил контакт с Hughes чрез общ приятел. Ritchie изрично е уточнил, че "Гласът на рока" ще бъде само басист, тъй като вече е избран фронтмен. Приятелят му е потвърдил, че Glenn е съгласен с това. Но когато е оставало съвсем малко време до началото на репетициите, музикантите са се свързали с него, за да разберат кога ще се присъедини и той. В този момент се е оказало, че Hughes няма представа, че няма да бъде и в ролятана на певец. Тогава той се е разбрал с Blackmore, че е по-добре да бъде потърсен и друг басист.

   В настоящата формация на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW четириструнник е Bob Nouveau (екс-BLACKMORE'S NIGHT). Вокалист е почти неизвестният доскоро Ronnie Romero.

 

Glenn Hughes Каварна



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 29.03.2018 11:12:22 отговори + 9 3
Ако не бяха превъплъщенията на Ричи, Рейнбоу отдавна да е възкръснала... Ако това е прераждане, то то се случва прекалено бавно. Остава надеждата за резурекшън- както го направи с DP,, Perfect Strangers,,. Има потенциал за това- гласът на Рони Ромеро и Кендис САМО и единствено като текстописец. Ако иска да пее да си пее сама в другия проект или с мама- с Рони не се съчетава както с Дуги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен Матуски 29.03.2018 10:00:21 отговори + 7 16
Гранд Маестро Блекмор е искал козата Гленка(както аз наричам Глен Хюз)да бъде басист в групата му,еяентуално и бек вокал(т.е. да пищи от време на време,както праввше в Дийп Пърпъл),но Гленка се има за велик вокалист и се е нацупил,че не го толерират..!И слава богу,защото Рони Ромеро е светлинни години напред,като вокални качества.Всички чухме и видяхме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 29.03.2018 12:48:41 + 17 4
Новата песен ме върна назад във времето когато бях на 10-11 и баща ми се скъсваше да върти парчетата с Джо Ли Търнър и Дио. Само главата на Ричи може да роди такава яка музика. И жесток певец си е намерил. Крайно време е за нов албум. Харесвам Глен Хюз, ама не го искам в Рейнбоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

На Глен Хюз баба му 31.03.2018 12:09:34 + 0 2
***** си ти ясенчо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".