Rob Halford призовава за равенство на ЛГБТ-общността

9 авг 2018, 08:08 ч. 2452 / 4 7
пред./следв.

   В последния брой на списание "Kerrang!" вокалистът на JUDAS PRIEST Rob Halford говори за дискриминацията на ЛГБТ-общността (както съвкупно се наричат хората с гей, би- и транссексуална ориентация), която все още се среща в наши дни.

   Певецът разкри публично, че е гей преди 20 години, но мисли, че предстои да бъде извървян още много път преди да се говори за истинско равенство на представителите на ЛГБТ-общността. Halford сравнява отношението към тях с предубежденията, които някои хора имат спрямо метъл музиката. Те я отричат тотално и отказват да я приемат, считайки я за нискокачествена. Подобни предразсъдъци има и срещу хората с различна сексуална ориентация.

   Rob казва, че въпреки че е 2018 година, все още се обсъждат различия на база цвят на кожата, религия или сексуална ориентация. И добавя:

Ние всъщност не прекарваме много време на тази планета, така че няма смисъл да го губим, за да се разделяме. Обичайте себе си, обичайте се един друг и обичайте шибания хеви метъл.

 

   Българската публика показа за пореден път любовта си към Rob Halford и JUDAS PRIEST преди 20-ина дни. Това се случи на втория ден на фестивала "Hills of Rock 2018", на който бандата бе един от големите хедлайнъри.

 

rob halford



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 11.08.2018 10:36:06 отговори + 5 3
Така е. Трябва да има равенство само че на обратно-права за нормалните, че доста намаляхме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 10.08.2018 09:38:33 отговори + 8 3
Така е. Трябва да има равенство само че на обратно-права за нормалните, че доста намаляхме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Granny Gytczckagh 9.08.2018 18:33:58 отговори + 8 5
Именно защото сме бързопреходни мисля че няма защо да си губим времето с разни ЛГБТ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdf 9.08.2018 14:40:11 отговори + 12 2
Има транссексуални хора. Няма транссексуална ориентация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 9.08.2018 15:18:02 + 2 9
Има песни като Мальчик гей, в които темата не е пренебрегната изцяло ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 9.08.2018 14:14:35 отговори + 16 6
Не желая да бъда дискриминиран на шкембе основа. Искам това да е ясно и да бъде включено в Конституцията. Свобода за пиене на бира на корем в градинките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 9.08.2018 10:17:30 отговори + 21 11
Кво равенство, вие си имате репресивната структура LGBTQWERTY нормалните хора нямат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".