Roger Waters работи върху нов албум

4 ное 2015, 08:52 ч. 525 / 4 1
пред./следв.

   Бившият басист/вокалист на PINK FLOYD Roger Waters най-сетне работи по нов студиен албум. Творбата все още няма дата на издаване или заглавие, но музикантът има "пълен комплект" демо парчета и "концепция, която ги обединява". Основният въпрос, който ще оформя тематиката на бъдещия диск, е "Защо убиваме децата?". Албумът ще послужи и за създаването на концертно шоу, което ще съчетава както нов, така и стар материал.

   Последният, засега, студиен албум на Roger Waters - "Amused to Death" - излезе преди повече от две десетилетия - през 1992 г.


   Напомняме, че на 21 ноември, в рамките на кино фестивала "Киномания", ще бъде излъчен концертният филм "The Wall", проследяващ уникалното световно турне на Waters, което мина и през България.

 

The Wall Live

още за:

Roger Waters


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стохи 4.11.2015 12:53:30 отговори + 2 0
Така е-колкото човек все повече се доближава до тръгването си от тук,толкова по-често и повече се обръща към духовните и житейски ценности на ежедневието и заобикалящите го и като чели започва повече да цени обичайното и ежедневното!
А какво по-голямо израстване и извисяване от това-да обърнеш поглед към децата ни-нашето бъдеще???!!...
Иначе-нищо против човека и твореца-напротив-искрено приветствувам онова,което продължава да прави и да ни напомня за някогашните славни времена на една ГОЛЯМА ГРУПА!.......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".