Ronnie Romero гостува в Монтана на 7 септември

7 юни 2018, 18:01 ч. 4385 / 7 23
пред./следв.

   Радио "Z-Rock" публикува следната информация:

Датата е 7 септември, мястото: гр. Монтана, входът: свободен.

Първото гостуване на Ronnie Romero в България и единственият му концерт в тази част на Европа до края на 2018 ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала “Изкуството е…”.

През годините фестивалът набра сериозна скорост и след гостуването на световни рок имена като Joe Lynn Turner и Johnny Gioeli някак естествено идва новината за предстоящото грандиозно шоу с Romero.

На сцената чилийската рок звезда ще бъде в компанията на ERIDAN, които също в последните години показаха на какво са способни. За първи път в подобен формат ERIDAN ще бъдат и с титулярния си вокал – Александър Атанасов.

Точно преди ERIDAN и Ronnie Romero, на сцената на фестивала за първи път ще забият The A.X.E. Project – една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще представи ексклузивно композиции от предстоящия си нов албум.

Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – Rainbow.

Подгряващи групи за поредна година ще бъдат младежки рок банди от региона. В рамките на фестивала Romero ще се срещне с деца от музикалните школи в града, както и с децата от ДЦЦВУ – гр. Монтана. Социалният акцент в рамките на седмото издание на фестивала ще бъде свързан с все по-сериозния проблем с насилието сред децата и агресията в училище.

За повече информация следете официалната страница на фестивала facebook.com/artisourfestival. Започва обратното броене.

 



Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Даниемир 21.09.2018 19:20:48 отговори + 1 0
В Монтана сме благословени от факта , че организаторите /Нелиан/ни допускат в пряк контакт с такива световни музиканти . Еридан са перфектни !
Концерта бе прекрасно организиран . Преживяването бе неповторимо .
Дани Йорданов
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 17.06.2018 00:15:40 отговори + 1 29
Абе Анорак за да е вход свободен кой поема ангажимент да плати сметката???
Искам да знам кой е тоа МИХАЙЛОВГРАДЧИН рокаджия де че се бръкне в джоба си да извади кеш пара е така безвъзмездно без да очаква нещо в замяна???
А , Анораче "КОЙ"???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 13.06.2018 21:12:02 отговори + 4 27
я съм си от село 13.06.2018 17:28:50
Що не излеНеш с името докато човек??
Първо би ли ми обяснил какво е Перуканчо?
Какво те интересува качеството на снимки и клипчета които съм правил по концерти.
Крайният резултат си е за мен и ме задоволява напълно.Та не разбирам каква точно ти е драмата.Най-лошото ти казах ,че все повече млади ора напускат Михайловград повечето няма и да се върнат.Много станахте партийните лидери и за мен место у политиката нема,a и не искам да има.Фактите драго ми анонимно селско другарче са ,че Кмето му е през мустака за младите ора у градове.Вместо да се отварят нови работни места с адекватно заплащане се замазват очите на ората с безплатен панаир с кифтета кебапчета и ломска бира.
Никъде не видех следната информация за концерта.
Място на провеждането на концерта, билети за концерта (цени на билетите)Рони не вярвам заради големи лукави мустаци на кмета да пее благотворително.
А и не вярвам младата дама която организира събитието да е толкова заможна не вярвам и да е такъв меценат за да извади пари от собствения си джоб и да плати на Рони Ромеро.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 16.06.2018 12:16:10 + 10 2
Всичко си пише в новината, но когато човек е функционално неграмотен няма спасение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 13.06.2018 14:30:15 отговори + 3 30
Werock направете най-после опция за редакция на коментарите под новините които пускате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 13.06.2018 14:28:44 отговори + 6 33
Amarok все същия комплексар си бате.
Поради тази причина не ме кефиш КАТО ЧОВЕК.ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛИШ ПЕ СИ ЕБАТИ ПОЧА О ЧЕ ОБЩЕСТВОТО ТИ Е ДЛЪЖНО ЗА НЕЩО.
ТИПИЧЕН ТЪП МИХАЙЛОВГРАДЧИН СИ.
МЕН МИ СЕ СТРУВС ЧЕ НИТО РОК НИТО ДОБРО ЩЕ ВИДИТЕ ДОКАТО ЗЛАТКО Е КМЕТ.И ми намирисва на предизборна агитация този концерт от типа "ЕЛАТЕ МЕ ВИЖТЕ КОЙ СЪМ".
В СЛУЧАЯ ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ ШУМКАР ТА Е ЕБА УБКРИВИЯ НОС.
ВЕЧНО СКАЧАШ И ОБИЖДАШ ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е НА ТВОЕТО МНЕНИЕ.
РОНИ РОМЕРО МОЖЕ ДА Е ГОЛЕМ ПИЧ АМА ИДВАНЕТО му у Кутловица е опорочено от кметски интереси и промиване на мозъци на свежия електорат и докапването му до още един мандат.
Аз виждам в този концерт единство реклама на кмета и нищо друго майфренд .
В години на глад и мизерия в Михайловград мислиш ли че концерта на момчето е глътката въздух за Монтанчани???
Не виждаш че всичко живо около и малко над 18г щом завършат училище негативно от града с тенденция да не се връщат (за постоянно) никога.Но по важно е безплатната реклама на кмета и приближените около него фирмички от които въпросното момиче е отскубнало от тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


я съм си от село 13.06.2018 17:28:50 + 10 10
Перуканчо, от кък зе да одиш да вириш телефоно по концерти у софеа, да са праиш че "снимаш", вече зе да ни прикааш от мноо високо. Бърем некви убави клипове да праиш, а само пречиш на ората да глеат концерто. Бърем си купи по-убав телефон и се не излагай. Кво те боли тебе кой ша свири у монтана и кво ше се организира, нали вече не си у тоа град. Те тва ти остана да ториш по форумите . Като я знааш таа политика, зими напраи една партия и спечели изборете, дай на народо кебаПчета и бира, моа и един концерт на Металика да организираш, без кмето. Ти вече си бегал, глей си живото . Никой никогиш немоа да ме изгони от село - James-а от Северозападняците така кааа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илиана 12.06.2018 17:45:35 отговори + 16 2
Тъжно и впечатляващо е как от една хубава и добра новина, българина (без да категоризирам и включвам всички, разбира се) може да направи помия, с която с гордост да се залива ден и нощ. Тъжно е. Не се чувствайте длъжни да ми отговаряте. Знам, че можете, но наистина не е нужно.
С уважение към останалите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 11.06.2018 20:46:45 отговори + 5 32
Илиана съмнявам се , че мустака няма пръст и не вярвам да се не изтупанчи на сцената да му стиска ръката и да си прави безплатен PR на гърба на чужденчето.И местните кметски шутове от МОНТ7 не вервам и те да са там.И да питам от къде въпросното момиче има средствата да кани чужденци и да организира културни мероприятия.То само хонорара на най-успешните българска симфо група е баснословен.По порция мешана скара с по една светла ломска бирица да могат симфонистите по лесно да преглъщат кифтета на Златан Войвода. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бае тодар 12.06.2018 16:55:29 + 2 33
ако верно живков бъде така добър да отчупи бира и кебаб, бъди така добър да се появиш, с удоволствие ще се лиша от кетъринга в полза на добруването на металистите за сметка на кметските "jesters", както рече. a, ako хонорара на оркестър "чертеж манарче" беше толкова ужасяващо глобалистичен, роско немаше да виси на стълбата и да прави камери в монтето, а щеше да купува 11ти "тозоку" бас на брат си. и те така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 11.06.2018 00:34:51 отговори + 6 31
Златко мустака ли го организира Тоа панаир.Сега ще се издигне в опита на подрастващия електорат че е рокаджия и милее както за Михайловград така и за Рока.
Респект Златко,респект Живков
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илиана 11.06.2018 16:38:17 + 15 5
Не, фестивалът се организира от едно момиче. Вече седем години и идеята е съвсем друга. Не и панаир.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 13.06.2018 00:28:33 + 16 8
Докато му викате още "михайловград" рок нЕма да видите, слушайте си шумкарската чалга!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dаmien 8.06.2018 10:47:16 отговори + 11 0
ИСКАМ да гледам RONNIE ROMERO с неговата група LORDS OF BLACK.
Дано се случи някой ден.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 8.06.2018 15:43:28 + 7 1
Точно това искам и аз! LORDS OF BLACK са невероятна банда и там Рони пее по неговия си начин. Невероятно съм щастлив, че ще мога да го гледам на живот, защото е един от най-добрите млади вокалисти в метъла!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разбирачевия 9.06.2018 18:10:35 + 12 0
Ами лесно е пич, обаждаш се на мениджъра им , вземаш оферта , организираш концерта и си готов Така се прави.Докато пишеш по форумите, че искаш нещо с големи букви, няма как да стане. Радвам се , че се намери човек с огромни мечти в Монтана, който събуди рок живота в китното ни, забравено от бога градче. Адмирации!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 8.06.2018 09:36:22 отговори + 5 0
Треа да го заведат у ,, Оазиса,, да апне свински чръвца ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


...... 9.06.2018 17:54:01 + 3 0
Като нищо там ще го заведат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 11.06.2018 06:54:45 + 2 15
И в Баварята да го заведат пак нема да сгрешат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 8.06.2018 08:52:47 отговори + 7 0
Рони е готин! Хайде, дано и Рейнбоу да наминат скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Св. преподобни Прохор Пшин 7.06.2018 19:56:17 отговори + 7 10
Рони Ромеро и Еридан?
О, Чудо!!!!!!
Рони Ромеро се превръща в Глен Хюз и Джон Лоутън още преди да е побелял.
Ричи Блекмор е чудотворец!
Поклон до земи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 7.06.2018 21:13:34 + 16 4
Баце, Рони си има група и няманужда БТР да му свирят... Чудесно е, че ще посети западналия ни градец, независимо как! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 7.06.2018 21:51:34 + 5 6
ми той хубаво си има група и няма нужда БТР да му свирят... ама Еридан ще му свирят (та все тая). Иначе по-добре така, отколкото нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".