Ronnie Romero разказва как се е чувствал, когато Ritchie Blackmore го е поканил да пее с него

17 ное 2015, 07:53 ч. 6558 / 3 4
пред./следв.

   През 2016 г. Ritchie Blackmore ще осъществи дългоочакваното си, макар и краткотрайно, завръщане към рок музиката. Най-вероятно той ще направи четири концерта, на които ще бъдат изпълнявани класики на RAINBOW и DEEP PURPLE. Досега са обявени три дати - две за Германия и една за Англия. Към легендарния китарист ще се присъединят вокалистът Ronnie Romero (LORDS OF BLACK), клавиристът на STRATOVARIUS Jens Johansson, барабанистът на BLACKMORE'S NIGHT David Keith и басистът Bob Nouveau.

   Съвсем естествено от тези имена основното внимание е насочено към фронтмена, който ще трябва да пее песни, изпълнявани от велики вокалисти като Ronnie James Dio, Ian Gillan, Joe Lynn Turner и др. В скорошно интервю Romero, който е родом от Чили, споделя спомените си от деня, когато е получил първото писмо от Blackmore:

   "Не знам от колко дълго съм бил в техния списък, но те се свързаха с мен преди няколко месеца, в началото на лятото, за да ми кажат, че имам шанс за прослушване. Спомням си много добре този "ден едно" и първото "здравей", как, докато вършиш ежедневни неща, получаваш имейл лично от Ritchie Blackmore и е трудно да го осъзнаеш, даже и след няколко дни, дори седмици".

   За твърдението на Ritchie Blackmore, че е открил певец, който има прилики с Ronnie James Dio и Freddie Mercury:

   "Мисля за това какъв късметлия съм, не само че ще пея с него, но и как, по дяволите, ме е намерил. При положение, че има толкова много добри певци по света. Още от първия контакт аз се старая да дам най-доброто от мен. Винаги съм вярвал в себе си, а подкрепата на моето семейство и приятели ме прави още по-уверен. По отношение неговите думи, мога да съм само благодарен, че ме е поставил толкова нависоко. Също така, съм щастлив и заради неговото доверие да ми повери такава огромна задача".


   Вижте и чуйте изпълнение на Ronnie Romero на класиката на RAINBOW "Stargazer":

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lande The Great 19.04.2017 15:15:34 отговори + 0 0
Далече, далече от Ronnie, Graham, Joe, Doogie... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 17.11.2015 11:36:23 отговори + 7 0
Маестро Blackmore не е сбъркал :-)))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 17.11.2015 10:56:30 отговори + 5 1
Има и по-добри клипове с него в ю-туба, където по-ясно си личи гласа и възможностите му. Къв е тоз измислен запис дето публиката се чува по-осли от вокала... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 17.11.2015 10:58:05 + 0 2
...по-силно искам да кажа, е** ти скапаната клавиатура... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".