Ross The Boss: "Бих се радвал да пиша песни с MANOWAR"

13 окт 2005, 14:13 ч. 147 / 2 4
пред./следв.
От Metalzone.gr са провели интервю с бившия китарист и един от основателите на MANOWAR Ross The Boss. Той говори за възможността да се върне в групата, причините за напускането му, "смъртта" на американската хеви метъл сцена и последните си проекти. Ето части от разговора:

    Metalzone: Възможно ли е да направиш това, което се случва с много групи напоследък - да се върнеш в MANOWAR за световно турне или издаване на нов материал?
    Ross The Boss: Ние говорихме за това преди шоуто на "Earthshaker Fest". Така че не е невъзможно да се случи, така смятаха и другите.

    Metalzone: А нов алубм?
    Ross The Boss:
Албум, охо-о, това би било съвсем друго нещо. Joey е много зает човек. Той има своя лейбъли, има HOLLY HELL, има много неща, с които трябва да се занимава и да се върна и да пишем песни заедно както преди би изисквало много. Би отнело много време и пари. Нещата бяха много по-прости навремето. Ние всички живеехме заедно, бяхме по-млади, аз нямах семейство и т.н., и т.н. ... Сещате се - вече не е същото.

    Metalzone: Сега е различно, ти имаш други приоритети.
    Ross The Boss:
Разбира се, но бих се радвал да пиша песни с тях отново. Бих се радвал да пища песни MANOWAR. И, знаете ли - това е моята житейска философия: В този момент от живота си съм щастлив, ако имам възможност да свиря с мои приятели. Без значение кои са - THE DICTATORS, SHAKIN' STREET. Миналата година направих концерт в Париж. Свирих с моите приятели от THE SPINATRAS, с JP [барабанистът на DICTATORS JP 'Thunderbolt' Patterson], свирих с MANOWAR, свиря и с BRAIN SURGEONS. Докато мога да свиря с мои приятели и да изкарвам малко пари от това и да бъда щастлив, аз ще съм много признателен за това. Така се чувствам. Смятам всички от MANOWAR за мои братя, те са мои братя и съм сигурен, че те мислят за мен по същия начин. Ще е страхотно да свиря с тях отново.

    Metalzone: Как виждаш метъл сцената в наши дни?
    Ross The Boss:
Ще ви кажа нещо - хеви метъл сцената в Америка за този тип метъл, който обичам е мъртва. Тя не съществува. Не съществува за мен. Вече не можеш да отидеш в клуб и да слушаш такъв метъл... Там има групи, които свирят, но в Америка още е този "ню метъл"...

още за:

Ross The Boss


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 16.10.2005 16:13:14 отговори + 0 0
.......i mnogo nadale4e da se mahnat....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TT 16.10.2005 15:53:58 отговори + 0 0
Makfera dano ************** i gorish vada za vinagi

Hail and Kill!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макфера 14.10.2005 01:32:15 отговори + 0 0
дано да се махнат всички едновременно..............
завинаги!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.10.2005 14:27:09 отговори + 0 0
Дай боже да се върне в Manowar. Ама и Carl Logan да остане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".