RUNNING WILD издават бокс-сет със сингли и лайв записи през септември

22 авг 2018, 10:31 ч. 757 / 6 7
пред./следв.

   На 28 септември "Noise Records" ще издадат бокс-сет на RUNNING WILD със заглавие "Pieces Of Eight: The Singles, Live And Rare. 1984 - 1994". Комплектът ще бъде с луксозно оформление и в ограничен тираж и ще съдържа всички сингли на групата от периода и за гореспоменатия лейбъл, презаписаната компилация "The First Years of Piracy" и дебютния концертен албум "Ready for Boarding" на винил с включено видео на концерт от 1989 г., което е издавано преди само на VHS.

   Повечето от тези заглавия са изчерпани на пазара от дълго време. По-долу може да видите и трейлър на бокс-сета:

 

 

още за:

Running Wild


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Burner 23.08.2018 16:10:25 отговори + 1 0
А, браво! We Rock са отразили новината за изданието все пак! Поръчах си го преди 10-тина дни ... Мноо експерти тука по рънинга, кой от кой по-по-най ... Masquerade скучен бил ха-ха-ха ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 23.08.2018 11:33:12 отговори + 1 2
Колкото и да ни се иска, повече едва ли ще чуем нещо добро от Running wild.
Не съм ги слушал от много време , а и нямам намерение да си развалям мнението за тях. Върхът им беше може би с The Black Hand Inn, а следващият Masquerade вече беше много скучен и еднообразен. Само съжалявам, че X-WILD издадоха Savageland през 1996 г. и малко след това прекратиха съществуването си. А Savageland си беше уникален speed-metal албум, а там както е добре известно бяха бившите пирати Jens Becker и Axel Morgan.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 22.08.2018 19:39:13 отговори + 9 4
Хубаво... ок. Харесвам първите 10 години на Running Wild, като еманацията на този заряд, поне според мен, не е в Death or Glory( обичам го), нито в Port Royal(обичам го още повече), а в един албум, за който сякаш обидно малко се говори, при положение, че всяка песен е канонада, там буквално няма празно, и той се нарича The Black Hand Inn! Но тогава, си говорим за ГРУПА, и то такава, в която свирят Thilo Hermann и Jorg Michael. Сега си говорим за проект Ролф + дръм машина + сесийни музиканти за фестивалните изяви.

Съгласен съм да изчакам още 1, 2, 5, или колкото се налага години, но да може този човек да окомплектова смислен състав, със смислени песни. Той кипи в тази работа, личи му, че е на границата да запише супер албум, но му и личи, че нещо му липсва. Липсва му ГРУПА. Това ми е мнението, казвам го с болка, общо взето
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 23.08.2018 09:40:09 + 2 1
Много точен коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 23.08.2018 11:47:13 + 2 1
Съгласен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мда 22.08.2018 16:57:24 отговори + 1 6
Те долу горе тогава финишираха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мне 22.08.2018 17:22:41 + 6 2
Явно не си слушал последния им албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".