Russell Allen публикува изявление за катастрофата, отнела живота на басиста на ADRENALINE MOB

16 юли 2017, 13:35 ч. 1643 / 5 2
пред./следв.

   Преди два дни, на 14 юли, ADRENALINE MOB претърпяха тежка катастрофа, която завърши фатално за басиста на групата David Zablidowsky и рани шест други, трима от които са в критично състояние. Вокалистът на бандата и фронтмен на SYMPHONY X Russell Alenn е от по-леко ранените. Той публикува изявление по повод инцидента, което гласи:

Вчера станах жертва на инцидент, който взе живота на моя скъп приятел и колега David Z и остави трима души от нашия екип в критично състояние. Съкрушен съм от тъга. Изключително благодарен съм за подкрепата, която получаваме от цял свят. Моля ви продължавайте да се молите за семейството на David в тези трудни времена. Също и за хората в критично състояние. 

Искам лично да благодаря на ефрейтора от Морската пехота Patrick Dumon за смелостта, помагайки ми да извадим шофьора ни Jason от останките и за това, че му оказа първа помощ. И че ми помогна да отведем Jane на безопасно разстояние, след като успях да я извлека от огъня. Без неговата самоотвержена намеса нямаше да успея да изнеса двамата от кемпера преди да бъде погълнат от пламъците. От името на групата и екипа ни - благодаря.


   Ето и снимка на напълно изгорелите останки на превозното средство, с което са пътували ADRENALINE MOB. Без съмнение навременното изнасяне на оцелелите пътници е причина да няма повече жертви.

 

russel allen



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пепеляшка 16.07.2017 23:18:15 отговори + 9 0
Ужасна трагедия! Все пак браво на Russell и ефрейтора за адекватната реакция в тази кризисна ситуация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 17.07.2017 00:23:09 + 6 3
Бих казал смела, самоотвержена и т.н. реакция. Адекватна ми се струва малко меко казано. Особено за Ръсел, който също е бил сериозно ранен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".