Семейството на Jane Train е взело с голяма мъка решението да бъдат спрени животоподдържащите ѝ системи

24 авг 2017, 23:37 ч. 1478 / 5 2
пред./следв.

   Адвокат на тур-мениджъра на ADRENALINE MOB Jane Train е съобщил, че смъртта ѝ вчера, 23 август, е в следствие решение да бъдат спрени животоподдържащите системи. Семейството е взело с огромна тъга и с голяма вътрешна борба изключително тежкото решение.

   Мина повече от месец, откакто кемперът на групата бе разполовен от тежкотоварен камион и избухна в пламъци. При катастрофата загина басистът на ADRENALINE MOB David "Z" ZablidowskyJane бе приета в болница в изключително тежко състояние. Тя е била с изгаряния от втора и трета степен на две трети от тялото си. Системите, които са поддържали живота ѝ, са спрени вчера сутринта и тя е починала около 3 ч. следобед.

   Истинското име на Train е Janet Rains. Тя е най-известна като вокалистка на кавър бандата от 80-те години на миналия век M80Rains напуска този свят на 48 години.

   Семейството на жертвата благодари на всички за моралната, а и материална, подкрепа. Чрез дарителска кампания са събрани над 21 хил. долара за разноските по престоя й в болница. 

   Както ви съобщихме, адвокатите на музикантите и екипа им имат намерение да заведат съдебен иск срещу фирмата, чийто камион предизвика инцидента. Компанията е получила задоволителна оценка от надзорната агенция за товарни превози в САЩ, въпреки че в последните две години има регистрирани 87 нарушения от най-различен характер.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фър 25.08.2017 02:25:49 отговори + 0 8
Тъаци.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 25.08.2017 11:46:36 + 5 0
Умнико, такива решения се взимат след много лекарски консултации, обсъждания, преценка и т. н. И при безнадеждни случаи. По-добре ли е да държат жената жива изкуствено при ужасно обгорени 2/3 от тялоко й? Без никакъв шанс за възстановяване. И какво става, когато семейството вече не може да плаща?.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".