Тур-мениджърът на ADRENALINE MOB Jane Train почина от раните си, получени в катастрофата, убила басиста на групата

24 авг 2017, 08:46 ч. 1791 / 6 1
пред./следв.

   Тур-мениджърът на ADRENALINE MOB Jane Train почина вчера, 23 август, след тежките травми, които посене след като на 14 юли кемперът на бандата бе ударен от тежкотоварен камион на шосе във Флорида. При инцидента загина басистът на бандата David "Z" Zablidowsky, а още няколко души бяха ранени в различна степен.

   Jane се бори за живота си с тежки изгаряния повече от месец. При удара кемперът бе разцепен на две и погълнат от пламъци. Адвокатите на жертвите планират да съдят фирмата-превозвач, чийто камион предизвика катастрофата.

   Компанията се казва "Twiss Transport", а статистиката за нарушенията на нейните водачи в последните две години е стряскаща. Въпреки това превозвачите са получили "задоволителна" оценка от Федералната администрация за безопасност на товарните превозни средства. За 24 месеца фирмата има 87 глоби. 26 от тях са за опасно шофиране, 31 - за повече от позволеното отработено време, 28 за технически неизправности на превозните средства и 2 за употреба на контролирани субстанции и алкохол. "Twiss Transport" имат "на сметката си" 14 катастрофи, без да се брои тази с ADRENALINE MOB, от които една е довела до смърт и седем до наранявания на участниците в произшествията.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:-( 24.08.2017 09:06:28 отговори + 8 1
R.I.Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".