SALTRIVER представят на живо новия си сингъл

28 мар 2008, 14:23 ч. 219 / 6 5
пред./следв.
SALTRIVER ще представят на живо новия си синъгл на 9 април (сряда) от 22 ч. в "The Club", София. Дискът, озаглавен "Next Bus to Heaven", включва три нови песни - заглавното парче, "Smith" и "Never Landed". Ето и обложката:

още за:

Saltriver


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


приятел 7.04.2008 08:04:04 отговори + 0 0
"тъжно" не знам какво нередно виждаш в това, някой да прави нещо и да иска хората да го чуят? И кой е този лидер, защото аз познавам пичовете и мога да ти кажа, че не са от групите от типа "аз съм шеф, вие свирите каквото ви кажа". В тази група има колектив и всеки си има определени задължения.
P.S. Вчера минах през Пламен от стдиото и ми пусна новите парчета, жестоки са.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доброжелател 6.04.2008 11:16:29 отговори + 0 0
Много си е добра обложката, а и бандата също. Слушал съм ги няколко пъти наживо и да си призная малко банди банди в България могат да извадят толкова качествен звук. А и песните са им хубави. Аз лично си ги слушам често. Дано и новите да са толкова добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тъжно 29.03.2008 14:53:23 отговори + 0 0
Преди четях писанията на лидера на групата в един форум и искрено немеех пред наглостта му и желанието му всички да чуят какво свирят. За съжаление, май той все още дава идеите и определя посоката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

с-фен 29.03.2008 12:12:06 отговори + 0 0
вЕрно е страшна простотия!Че удавиха слънчака в кенефа го преглътнах,макар още да боли,но това вече...Тънка ще да е разликата между рушенето на природата и порнографията.Хе-хе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тъжно 28.03.2008 18:56:31 отговори + 0 0
В чия дупка влиза возилото на групата? По - неприятна обложка не бях виждал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".