SALTRIVER забиват акустично в "Часът на Земята" на 27 март

24 мар 2010, 18:24 ч. 234 / 7 4
пред./следв.
Рок бандата SALTRIVER ще вземе участие в международната природозащитна акция "Часът на Земята". Събитието е символично послание за предприемане на сериозни действия срещу промените в климата. С уникален акустичен концерт на 27 март от 20:30 ч. пред Народния театър "Иван Вазов" в София SALTRIVER ще подкрепят световната инициатива един час без електричество. Освен с обществената си позиция, подкрепяща опазването на природата, SALTRIVER са известни и с участието си в проекта за българска авторска музика "Music Space", в чиито първи сезон публиката ги класира сред победителите. Всеки, който иска да слуша парчетата на бандата преди 27 март, може да го направи чрез мобилния си телефон. Музиката на SALTRIVER е достъпна за слушане и сваляне от мобилния портал "Vodafone Live!" на адрес http://live.mtel.bg, "Music Space" - "Rock/Alternative".

още за:

Saltriver


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Да живей първия ! 29.03.2010 22:17:25 отговори + 0 0
хахахахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mia 27.03.2010 18:24:36 отговори + 0 0
Соломоне, Соломонееее, моля те, иди да се гръмнеш Соломоне! Ми могат пичовете - класират се! Ти като си по-кадърен, кой ти пречи да блеснеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 25.03.2010 12:16:19 отговори + 0 0
Тия все се класират някъде и все никой,освен те самите, не знае!Толкова са зле,че и на конкурса/инициатива "Ми,майселф енд ай" ще се класират втори!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2010 21:58:41 отговори + 0 0
Солтривър требе да забиват в "Часът на мама". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".