SALTRIVER са отново в студио

27 юли 2012, 08:33 ч. 232 / 5 19
пред./следв.
На 16 юли група SALTRIVER влезе в студио, за да запише най-новата си песен с работно заглавие "Purple". За първи път от създаването си, бандата решава да пробва да запише в ново студио и за целта беше избрано най-новото и модерно студио, отворило врати на 21 юни в София, "La Villa". Групата, както и екипът от тонинжинери имат амбициите да създадат истински, качествен продукт на световно ниво. Ето какво споделят музикантите: "За първи път работим по този начин – беше ни отделено специално помещение, което в бъдеще ще се превърне в едно от студиата на "La Villa", за да запишем демо. През тези два дена екипът на студиото стоя неотлъчно с нас, за да ни помогне да изчистим песента от всички ненужни неща и да създадем песен с просто, но ефектно звучене. Изпробвахме всичко, което искахме. Вече втора седмица работим и по изпипването на всеки детайл внимателно. Имаме пълно доверие в целия екип, който показва голям професионализъм и сме сигурни, че ще изкараме продукт, какъвто не сме изкарвали никога досега."

   Резултатът ще може да бъде чут след средата на август, но най-вероятно официалното представяне на песента ще се случи в началото на септември. Групата няма да изневери на стила си да предостави на своите фенове песента директно на официалния сайт на бандата - www.saltriverbg.com.
Saltriver

още за:

Saltriver


Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.08.2012 09:25:17 отговори + 0 0
Много са яки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Proud Mary 30.07.2012 19:20:34 отговори + 0 0
Към "оплаквачката". Мила родна картинка! Музикално неграмотни коментират...музика ... ))) Оплаквачке, като ти чета мнението, ми се струва, че всичките групи, които коментираш, никога не си ги чувала. Иначе просто няма начин човек с нормален слух да направи паралел между това, което правят Saltriver и музиката на Пърпъл и Меноуър...Съвтевам те съвсем приятелски, когато се изказваш по някакъв въпрос, да си добре подготвена, защото в противен случай просто ставаш смешна а и никой няма полза от безцелно плюене като воето. Когато нещо не ти харесва - бъди конкретна и се мотивирай! В твоя случай няма как да стане, защото изобщо не знаеш за какво иде реч.
А на момчетата от Saltriver мога да кажа само едно голямо браво - браво за креативността и за това, че се развивате в правилната посока. Чакам с нетърпение новото парче. Успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 17:33:20 отговори + 0 0
Звънни сега на гаджето и то да напише едно "бля бля бля" за затвърждаване на мнението.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 17:02:46 отговори + 0 0
бля бля бля Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 16:38:21 отговори + 0 0
"Само не разбирам защо някои хора си губят така времето."

Това ти трябва да го кажеш. Защото всички коментари тук, освен няколкото иронични, са продукт на лично отношение. Повече от очевидно е.
Генерирани са от самата група или от хора, близки до групата. Личи си по всичко, най-вече по характерната им инфантилност.
Пък и грамотен човек трудно може да си представи друга причина за интерес към вашата банда, освен лично отношение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.07.2012 16:01:45 отговори + 0 0
ха-ха-ха, явно тук има доста лично отношение.

Само не разбирам защо някои хора си губят така времето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 14:15:29 отговори + 0 0
Всяка информация за SALTRIVER е светъл лъч в скучния ми ден.
SALTRIVER ми посочват пътя, по който никоя друга група не успя да ме поведе.
Изключително оригиналните композиции на SALTRIVER ме карат да настръхвам.
Ювелирният им и крайно нефалшив вокалист на SALTRIVER ме издига над облаците.
А експериментаторският дух на SALTRIVER смущава съня ми.
Горд съм, че живея в страната, родила SALTRIVER.
Съществуването ми щеше да е безсмислено, ако ги нямаше SALTRIVER.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 12:41:15 отговори + 0 0
Уау, SALTRIVER за пореден път са много коментирани. Моето мнение е следното: групата е хубава и интересна. Щом толкова много хора ги коментират, независимо дали добро или лошо, значи са успели да влязат в полезрението на много хора, което може само да радва бандата. По принцип хората рядко коментират нещо, което им харесва. Коментира се само ако има нужда да се критикува. Ако се пусне например новина за Графа, ще се изсипе много помия. Мисля, че момчетата много успешно успяват да привлекат вниманието към себе си.
Аз лично ще чакам новото парче. SALTRIVER имат усет да правят интересни неща. Не всичко, което са сътворили е толкова хубаво, но ако си направите труда да прослушате всичко, което са създали, ще си направите изводи, че момчетата смело експериментират с всичко. Което почти не може да се каже за друга българска банда. Аз им пожелавам успех. Те го заслужават.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 12:06:38 отговори + 0 0
Не съм съгласна с коментара за Пърпъл и т.н....,който важи с пълна сила за доста бг банди,но в случая е смешно да се твърди това,явно ти не си ги чувал никога,иначе щеше да разбереш че не си прав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2012 10:24:49 отговори + 0 0
Без музиката на великите SALTRIVER се чувствам непълноценен и донякъде изнемогвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.07.2012 02:18:56 отговори + 0 0
Ъх, Гатев не замина ли за Дубай за 6 месеца? :0 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

към оплаквачка 28.07.2012 13:27:10 отговори + 0 0
Това, което казваш, не е лишено от логика, но не е подходящо за тази банда. Това е от малкото български банди, които творят модерен рок. Не е уместен коментара под тази новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оплаквачка 28.07.2012 10:46:59 отговори + 0 0
Мила родна картинка! Дилетанти правят музика, която в държавите където се СЪЗДАВА музиката е минала преди дваесе години. Сичко ни е така - вървим с четвърт век след цивилизацията! Тъпото е че са млади хора, а по нищо не се различават от шкембестите фенчета на Пърпл и Мановар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АН 28.07.2012 10:16:03 отговори + 0 0
Готини са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимна 27.07.2012 20:43:16 отговори + 0 0
Преди две седмици бях на тяхна вълна. Любопитно ще ми е да чуя какво са сътворили този път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Асен 27.07.2012 20:30:42 отговори + 0 0
Много яко. Бандата е желязна... Е, не е метал, но свирят убийствено...
Успех момчета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2012 20:06:05 отговори + 0 0
Тея каква боза свирят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Музикант 27.07.2012 13:31:01 отговори + 0 0
Студиото наистина е много добро. Пожелавам на момчетата успех! Дано изкарат наистина добър продукт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2012 12:56:59 отговори + 0 0
Какво значи оценка Не на тая новина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".