Sammy Hagar: "Бих менажирал реюниън на класическите GUNS N' ROSES"

27 окт 2011, 10:13 ч. 206 / 6 10
пред./следв.
В скорошно интервю за "Attention Deficit Delirium" легендарният вокалист Sammy Hagar (VAN HALEN, CHICKENFOOT) прави следното интересно изказване:

   Те показват отново и отново, и отново, че не им пука за парите. Защото Axl печели много по-малко пари с тази версия на GUNS N' ROSES и Slash печели много по-малко пари с VELVET REVOLVER или соло. Количеството пари, което могат да направят, ако се съберат отново заедно е сигурно, колкото взимат THE ROLLING STONES, така че щом не го правят, явно не им е до парите. Но те могат да го направят. Аз бих ги менажирал. Бих им станал мениджър и щях да се погрижа да вземат точната сума от промоутърите. Те можеха да са най-голямата група на света, ако бяха поискали.
Guns N' Roses


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gustaf 28.10.2011 09:32:48 отговори + 0 0
Великан е Сами Хагар!"Гънс"в оригинал....в .....България.....мечти!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана 28.10.2011 00:30:50 отговори + 0 0
Да и аз съм на тва мнение...Сами, не се занимавай с тая група! Не позволявай Лий Рот отново да стане вокал на Хален!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Funi 27.10.2011 22:02:37 отговори + 0 0
Сами не се занимавай с глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 27.10.2011 18:22:44 отговори + 0 0
Имам чувството, че Гънс и Сабат ще се съберат по едно и също време(дай боже по-скоро). Иначе това е тъпо, че става на въпрос за един стол. Дъф го написа в книгата си- заради правата на името на групата и последващите събития от това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 27.10.2011 17:14:38 отговори + 0 0
Абсолютно съм съгласен със Сами!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GG King 27.10.2011 15:57:10 отговори + 0 0
Мдааа...След като завчера Дъф в интервю казва, че събирането на оригиналния състав изобщо не е невъзможно. Скоро пък в тубата имаше един пресен клип с Аксел, който си правеше нетипични за него шеги с една бутилка Джак и говореше доста мило за Слаш (голямото им скарване е станало всъщност за любимият стол на баба му, който Аксел е счупил и не е пожелал да се извини). А и след като влизането им догодина в Rock`n Roll Hall of Fame е почти сигурно, защо да не се съберат по тоя повод,а? Дори и само за един велик концерт?! Ех, мечи, мечти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

superunknown 27.10.2011 15:32:18 отговори + 0 0
Тоя Сами навсякъде се бута. Особено напоследък, когато Van Halen пак си се събраха с Diamond Dave, гледа непрекъснато да прави изказвания по медиите та да не потъне съвсем в забвение.

Едно от последните му изявления беше, че Motley Crue, Pantera, Velvet Revolver и Aerosmith му предлагали да им става вокал, а се надявал и Led Zeppelin да му предложат, та да им откажел и на тях. Смех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 27.10.2011 15:25:15 отговори + 0 0
Представи си, че Аксел е праснал Слаш в една незабравима нощ ... колкото и да се извинява, срамът си остава Ти били ли свирил на една сцена, с човек който те е онождал ... пък било то и за 100 мил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A.D.I.D.A.S. 27.10.2011 15:00:46 отговори + 0 0
Сами, браво ве, лек! И аз бих менажирал реюниън - айде да правим партияВлизаме с кой колкото има, избиваме се и делчо на печалбата, навит ли си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Antiquity 27.10.2011 10:41:19 отговори + 0 0
Ех, мечти мечти! Колко редове са се изписали за този реюниън. Аксел явно не го е грижа и за феновете особено, Слаш иска само извинение, Дъф, Изи и Пуканчо според мен няма да имат нищо против събирането на оригиналния състав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".