Scott Weiland отговаря на нападки на Matt Sorum

22 мар 2008, 11:50 ч. 322 / 6 4
пред./следв.
Вчера ви съобщихме за любопитна случка, която е станала по време на концерт на VELVET REVOLVER в Шотландия, когато вокалистът Scott Weiland е съобщил, че това е последното турне на групата (прочети). Явно е имало ответна реакция от страна на барабаниста Matt Sorum, който след слизането от сцената на вокалиста, е поел микрофона, в следствие на която Weiland е изпратил официално изявление до Blabbermouth.net. Ето и пълният му текст:

   Отговарям на казаното от нашия барабанист за причините бандата да е в процес на "разтапяне":

   Така, преди всичко - състоянието на семейния ми живот не е негова работа, след като самият той е твърде незрял за сериозна връзка, да не говорим за деца. По-добре да не се опитва да се постави на мястото на някой, без да е извървял неговия път. Второ - "да запазим рокендрола жив"? Правих много опити да поддържам близки отношения с членовете на VR и най-вече с теб. А странното е, че това е ПЪРВАТА ти група, а преди това си бил само наемник. Аз съм правил записи (сега е деветия от тях), които са продали 35 млн. копия в целия свят и съм поддържал професионално ниво, без значение колко наркотици съм приел. За 16-годишната си кариера съм отменил едно единствено турне - "гримираната" обиколка на Австралия. Трябва ли да отварям буркана с червеите, Matthew? Да освободя Кракен? Сервис... Воле! Ти отмени австралийското турне през есента, тъй като беше в клиника, няма да казвам защо... Нека "Blabbermouth" сами да открият.

   Що се отнася до феновете - аз ще се потя, скъсам и кървя за тях. И ще продължа да го правя до края на това турне. Те заслужават да чуят VELVET REVOLVER да свирят... А не някои индивиди да пеят със замазан звук. Дявол да го вземе - някой може ли да си представи да грабна китара и да тръгна да правя сола със Slash? Това никога няма да стане, тъй като си знам мястото. Срамота е... ние сме група. Но егото и ревността могат да заличат и най-положителното в човека. Искам най-доброто и имам намерение да унищожа сцената при последните няколко шоута.

   И накрая - направихме снимката на STONE TEMPLE PILOTS (виж) преди това турне и беше забавно, като ме вдъхнови и ми даде страхотна тръпка.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


akne_and_komedons 27.03.2008 16:13:12 отговори + 0 0
хаха...вие треа да станете комисия в мюзик айдъл...айдъле айдълее опса опса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тони 24.03.2008 20:18:48 отговори + 0 0
Инсталирали са му пияна вишна вместо мозък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

detritus 23.03.2008 14:59:57 отговори + 0 0
Дано сменят вокала! С друг певец ще къртят мивки, щото са велики! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 22.03.2008 18:02:34 отговори + 0 0
Дано се разпаднат. Много са зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".