Scott Weiland заведе насрещно дело срещу STONE TEMPLE PILOTS

4 юни 2013, 12:33 ч. 245 / 5 1
пред./следв.
Раздялата на STONE TEMPLE PILOTS с вокалиста Scott Weiland вече не е модна тема, но по всичко личи, че последствията от нея тепърва ще се развиват и привличат медийното внимание. В края на миналия месец Robert DeLeo (бас), Dean DeLeo (китара) и Eric Kretz (ударни) - заведоха дело срещу бившия си певец Scott Weiland, твърдейки че той е саботирал юбилейното турне за 20-годишнината на групата. Scott постоянно е закъснявал за концерти и е пропускал промоционалните гигове. Weiland е обвинен и че е отказал да комуникира с останалите членове на STP, опитвайки се да си "присвои" турнето. Това е довело до неуредици в бандата и пропуснати значителни възможности.

   Сега Scott Weiland е завел насрещен иск за 5 млн. долара компенсация за нанесени вреди и "заговор" срещу него от бившите му колеги. Според представената от Weiland документация, която е в обем от 74 страници, през 1996 г. STONE TEMPLE PILOTS са подписали партньорско споразумение, което е било продължено през 2010-а. То позволява на всеки от музикантите да развива солова кариера, но ако останалите членове на бандата не са със Scott, те трябва да свирят под друго име.

   Както знаете, STONE TEMPLE PILOTS запазиха името си, а и привлякоха фронтмена на LINKIN PARK Chester Bennington за свой нов вокалист.
   Тази поредна невероятна музикантска драма тепърва ще търси своята развръзка...
scott weiland


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bruce666 4.06.2013 22:35:10 отговори + 0 0
Човека май е решил да си изкара някой друг долар от кавги. Ама то за американците това не е нещо ново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".