Награди за едномилионния посетител на KATEHIZIS.COM за тази година

24 ное 2009, 08:45 ч. 356 / 11 42
пред./следв.
Оправдаваха се и най-оптимистичните очаквания по отношение увеличаващата се все повече посещаемост на уебсайта на "Metal Katehizis". Със сигурност до края на настоящата седмица KATEHIZIS.COM ще отбележи и премине границата от 1 000 000 уникални посещения от началото на годината (!!!). По статистиката на BGCounter.com, който се е превърнал в стандарт за българското виртуално пространство. Можем да сложим и 10 други брояча, които да показват още по-голяма посещаемост, но нямаме нужда от това :-) Макар цифрите да ни радват и стимулират, те не са самоцел, нито най-важното в нашата работа. Каква - като количество и качество бе тя през 2009-а, ще анализираме по-подробно в началото на идната година.
   Сега да се съсредоточим върху конкретния повод:
   "Най-бързият" посетител на сайта в момента, в който бъдат достигнати и преминати 1 000 000 уникални визити за 2009 г., съгласил се с условията за получаване на наградите, ще спечели следните подаръци:
1. Покана за концерта на MOONSPELL в София, осигурена от "Most of Evil Music"
2. Оригинален вносен компактдиск от музикална компания "Wizard"
3. Консумация на стойност 20 лв. в рок бар "The Black Lodge" в София
   Поради спецификата на отчитането на посетителите и нуждата печелившият да потвърди съгласието си с условията за получаване на наградите, е възможно съобщението за печалба да се появи на екраните на няколко души. Наградите ще получи първият, който приеме условията, попълни формата и изпрати коректни свои данни, чрез които да го идентифицираме.
   За да не губите време, ако сте от късметлиите когато настъпи моментът, ще изложим условията и тук:
   Печелившият посетител се съгласява името му да бъде обявено публично и получаването на наградата да бъде заснето, след което снимки и/или видеоматериали от награждаването да бъдат използвани от KATEHIZIS.COM и неговите партньори, осигуряващи наградите. Печелившият посетител трябва да може да докаже самоличността си със съответен документ или ако възрастта му е твърде малка, това да направи негов родител/настойник. Печелившият посетител се отказва от претенции, ако "Metal Katehizis" не успее да осигури някоя от наградите поради независещи от него обстоятелства.

   Членове на екипа на "Metal Katehizis" или техни роднини нямат право да участват в надпреварата за спечелването на наградите.
   "Metal Katehizis" не носи отговорност, ако по технически причини отчитането на "едномилионния посетител" не е съвсем точно или поради форсмажорни обстоятелства механизмът за определянето му не сработи.


Коментари   (42)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


;) 27.11.2009 10:20:50 отговори + 0 0
@КаракуМ - 2009-11-27 00:19:04
"Ти не си ме разбрал правилно. Моята идея беше ,че брояча е неточен и че в това спор няма ,но по- точен няма и че трябва да се примирим с това ."
- 2009-11-25 16:45:25
Никога няма да се разбере с точност колко души реално отварят сайта - примирете се
Та за какво изобщо спорим?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 27.11.2009 04:03:10 отговори + 0 0
А... забравих:

...и трето - важното е да мразим онзи, който спечели наградата, макар и още да не е ясно кой е той. Така имаме още един повод да мразим.

Това ми напомня един стар БГ филм - Маневри на 5-тия етаж се казва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 27.11.2009 04:01:11 отговори + 0 0
Първо - важно е да 'знаем' много.
Второ - важно е да се мразят другите, които се опитват да 'знаят' повече от нас.

Аз такъв извод си извадих, четейки всичките злобарии тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 27.11.2009 00:35:09 отговори + 0 0
леле това се превърна в едно мръсно писане. всички храним дали сайта дали тия дето хранат сайта... грозно е ... какво ни обединява в тоя сайт? МУЗИКАТА - тя трябва да е в основата на нещата! Сатире заключи коментарите под тая новина и да се свършва. Не са в полза на никой а седят грозно на сайта НИ. МУЗИКАТА Е ТОВА КОЕТО НИ ОБЕДИНЯВА, А НАГРАДАТА ТОВА КОЕТО НИ КАРА ДА ИЗДРЕБНЯВАМЕ.... Слушайте качествена музика и победителя да си избере някое готино CD ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 27.11.2009 00:19:04 отговори + 0 0
уф - 2009-11-26 22:43:38
КаракуМе, четеш като дявола евангелието. Коментарът е точно в обратния смисъл на онова, което си си помислил, а именно: потребителите може да са дори повече от реално отчетените от брояча! Разбирай го както си искаш, но няма нищо хейтърско в него - напротив.
Ти не си ме разбрал правилно. Моята идея беше ,че брояча е неточен и че в това спор няма ,но по- точен няма и че трябва да се примирим с това .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bobby 26.11.2009 23:16:29 отговори + 0 0
В други ден ще падне около обяд. Да се запомни че съм дал това предположение :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уф 26.11.2009 22:43:38 отговори + 0 0
КаракуМе, четеш като дявола евангелието. Коментарът е точно в обратния смисъл на онова, което си си помислил, а именно: потребителите може да са дори повече от реално отчетените от брояча! Разбирай го както си искаш, но няма нищо хейтърско в него - напротив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стар 26.11.2009 20:53:41 отговори + 0 0
Сатире, ко се обясняваш на нек'ви мишковци. Посещенията на сайта растат ли - растат, има ли най-голяма посещаемост - има, развива ли се - вижда се. Гледат само как да се заядат. Ми да си направят по-яки сайтове и да си ги действат. Ебаси мрънкалника представлява блока с коментарите.

Иначе на мен не ми допада това, че с подаръци от други лица (фирми, например), "Метъл Катехизис" прави помен. Хубаво е да си развиеш премиум част (платена или достъпна посредством нещо си) на сайта, с което да се дава нещо повече от това, което е достъпно до всички гратис. И тогава, например, вече наградата ще е наистина от "Метъл Катехизис". Въобще - говориме за награда ОТ "Метъл Катехизис", а не от партньори на "Метъл Катехизис". Помисли по въпроса. Успех.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.11.2009 18:11:33 отговори + 0 0
Дори не приемаме, че IP е равно на човек. Приемаме, че е равно на "уникално посещение". Негодуват някои хора, които си мислят, че "уникално посещение" е равно на "уникален" човек, както и редовни и по-нередовни (и в двата смисъла на тази дума) хейтърчета се опитват да ни правят "сечено". Направиха ни :-))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 26.11.2009 17:55:23 отговори + 0 0
- 2009-11-25 16:45:25
Има и нещо друго - няколко служебни компютъра/колеги да са под едно IP, а домашното IP да е еднакво и за двата компютъра/членове на семейството Никога няма да се разбере с точност колко души реално отварят сайта - примирете се

А аз да питам , кои наши познания за природата и обикалящия ни свят се осланят на нещо реално ? Всяка научна дисциплина води началото си от нещо ,което не е доказано ,но е прието за вярно. В случая приемаме ,че IP= човек и по този начин броим колко хора посещават сайта... цял свят е приел този начин на отчитане и се е примирил с неточностите му. Защо не можем и ние да го приемем ? А и какво ви пречи ,че Катехизис раздават някакви награди за нещо си ? Това беше и със наградите за У.А.С.П. - все имаше някой ,който да мрънка за това ,че има награди ...
...Емота...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


;) 25.11.2009 17:12:33 отговори + 0 0
Това се отнасяше за коментарите по-долу, които не признават броячите за фактор ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 25.11.2009 17:02:36 отговори + 0 0
Добре, но е някак двусмислено, изтриваме си отговора :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;) 25.11.2009 16:45:25 отговори + 0 0
Има и нещо друго - няколко служебни компютъра/колеги да са под едно IP, а домашното IP да е еднакво и за двата компютъра/членове на семейството Никога няма да се разбере с точност колко души реално отварят сайта - примирете се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v 25.11.2009 14:16:02 отговори + 0 0
@) - 2009-11-25 12:23:28
официално се извинявам . ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛЯ !


Своево рода - ти вече спечели!

Всички ние разбрахме, че природата те е дарила с някоя и друга хромозома в повече. Които пък чудесно си пасват с типичните национални черти на българина, с които, дума да няма, умело боравиш.

Пей си и се смей!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 25.11.2009 12:23:28 отговори + 0 0
официално се извинявам . ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛЯ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


v 25.11.2009 12:08:15 отговори + 0 0
Как не ви е срам, бре нищожества нагли!? Анонимници, Скорпио-та и прочие хах-овци .
Чета, чета и не мога да повярвам, че съществуват толкова жалки и ментално ощетени същества.

Не стига, че ползвате сайта и форума на katehizis за да регламентирате пред широка публика жалкото си съществуване, ами и имате наглостта да давате мнение и да оспорвате действия и бездействия, което дори не можете да осмислите в правилна светлина. И за които не сте платили абсолютно никаква цена.

На такива като вас и шамар да им откършиш, ще започнат да завиждат на тези, които са получили два.

Отчайваща история!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 25.11.2009 11:23:16 отговори + 0 0
Поздравления,Metal Katehizis-явно добре се разраства посещаемостта в сайта.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 25.11.2009 08:02:49 отговори + 0 0
sla-mori, много добре знам, ти прокси знаеш ли какво е
Абе не знам как може и такава забавна темичка да обърнете на спор
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 25.11.2009 01:46:03 отговори + 0 0
Аз Муунспел не слушам, колекционирам касетки и не пия в Лоджа.... Ама ако е на аванта ще ида
Аз все още не мога да проумея как някои хора пишат в новини ,които не ги интересуват? И какво ви интересуват наградите ? Дет се вика "шамар да е , на аванта да е !"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 25.11.2009 00:53:45 отговори + 0 0
Ето и от втория брояч за последните 20 дни.
Недоволните да посетят www.extremetracking.com и да им обяснят, че не знаят как се броят посещения в Интернет :-)

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 25.11.2009 00:11:09 отговори + 0 0
На награждаването ще присъстват главните редактори на всички големи вестници в България, както и всички промоутъри, организиращи метъл концерти.
На тях ще кажем, че:

Като си мерят тиражите, не трябва да броят (повече от веднъж) вестниците, купени от едни и същи хора, които ги четат всеки ден или изобщо - не за пръв път.

Като си мерят публиката на концертите - не трябва да броят (повече от един път) хората, които посещават техен концерт не за пръв път.

И така нататък. Ще попитаме и шефовете на трите мобилни оператора как си броят абонатите.

Накрая ще пратим на гореизброените всички "умници", коментирали тук, за да ги научат как всъщност трябва да броят.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2009 22:46:43 отговори + 0 0
Именно, всички ги изпра съчмата. Бих искал да спечеля наградите, ама като гледам колко озлобени са тия тука, които вече са решили, че са загубили... и как злобеят преди да е ясен победителят... не искам да ме снимат, да ме дават по ТВ и да ме знаят кой съм, ако взема че спечеля. Сигурно ще ме пребият от злоба

Пък и аз по 15-16 часа в денонощието си кисна сайта, но понеже посещенията са именно "уникални", шансът може да се падне на всеки. Хайде, стига сте мрънкали бе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 24.11.2009 21:23:47 отговори + 0 0
Отново взе да ви пере съчмата яко всичките...всеки път е все по-забавно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 24.11.2009 21:16:57 отговори + 0 0
и значи който е видял темата не може да победи защото е бил уникален ама под номр 700 000 на пример ? странннннннно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 24.11.2009 21:15:25 отговори + 0 0
нещо ви се губи оригиналността последно време ... ама е хубаво да си раздавате награди. аз нема да спечеля, пускам за сека игра до сега и гледам че не вървят нещата при мене. таааа на печелившич му пожелавам ЗВЕЗДНО ИНТЕРВю Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


посетителя 24.11.2009 20:59:35 отговори + 0 0
ЕЙ, АЗ СЪМ 1 МИЛИОННИЯ ПОСЕТИТЕЛ, КЪДЕ МИ Е НАГРАДАТА, ДО КОГА ДА ЧАКАМ ?!?!?! МНОГО СЕ РАДВАМ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 24.11.2009 20:42:11 отговори + 0 0
Към последния: Пич, уникално посещение говори ли ти нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 24.11.2009 20:15:58 отговори + 0 0
Сега ще почне едно масово рефрешване и сигурно тая нощ милиона ке падне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 24.11.2009 19:54:06 отговори + 0 0
Можем да сложим и 10 други брояча, които да показват още по-голяма посещаемост, но нямаме нужда от това :-)

Това във всяка справка за посещения ли ще го повтаряте като папагали? В началото поне забавлявахте с безкрайните си сметки, но вече затъпя... Честито все пак, но съветът ми е да отделяте по-малко сили в перчене! Не, че някой ще ме вземе в предвид де, ама както вие си повтаряте, така и аз :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 24.11.2009 19:14:09 отговори + 0 0
Satyr: "лицето Х посещава сайта от служебен и домашен компютър и от телефон, докато е на път."

Баси, разкри ме... ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ERLANDSONCRY 24.11.2009 15:35:39 отговори + 0 0
някви правила няква информация няма ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 24.11.2009 13:27:18 отговори + 0 0
Хах-мах, изръчкай "Гугъл" и кажи някъде там казано ли е как няко сайт брои истински "посетители". Т.е. уникални човешки персони, които го посещават. Примерно - лицето Х посещава сайта от служебен и домашен компютър и от телефон, докато е на път. И по някакъв магически начин ние разбираме, че това е един и същи човек и го броим за 1, а не за 3.
Много ти се моля - намери ни такъв начин! Сериозно!

На въпроса кога ще се покаже формата - точно когато посещенията станат 1 000 000 за годината и до няколко бройки след това, докато не получим коректно попълнени данни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 24.11.2009 13:23:40 отговори + 0 0
@хах - чети добре написаното и не измъквай смисъл извън контекста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 24.11.2009 12:49:16 отговори + 0 0
Между посетител и уникално посещение има малко разлика, не мислите ли? Някак си е смехотворно сериозна медия да напише такива неща.

А и Гугъл казват доста различни неща.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 24.11.2009 12:45:31 отговори + 0 0
Аз по принцип влизам по няколко пъти на ден, но най-вероятно поради гоеграфски причини ще преотстъпя поканата и "консумацията" ако спечеля :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.11.2009 12:29:29 отговори + 0 0
А тази форма га ше се покаже? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2009 11:29:53 отговори + 0 0
Damn, от утре нататък влизам от телефон ; D! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 24.11.2009 11:23:14 отговори + 0 0
Не слушам Муунспел, нито познавам някой който ги слуша, за да му дам билета. Нито пък съм от София, и едва ли скоро ще стъпя в Блек лодж. Така че нямам намерение много да се бутам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bodomizer 24.11.2009 11:18:41 отговори + 0 0
А според мен победителят има реална възможност да я разкара въпросната форма, мислейки я за поредният спам ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 24.11.2009 11:12:19 отговори + 0 0
Ся всички ще цъкат като невидели :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 24.11.2009 09:50:11 отговори + 0 0
На екрана му ще се появи форма, която да попълни :-)
Ще уточним и по-горе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 24.11.2009 09:43:31 отговори + 0 0
"Наградите ще получи първият, който приеме условията и изпрати коректни свои данни..." Сори за тъпия въпрос, ама да ги изпрати къде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".