BASTARDOLOMEY и SKRE4 ще свирят на "Sofia Rocks"

8 юни 2010, 11:48 ч. 868 / 5 221
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

    Две супер здрави бг банди влизат официално в афиша на първото издание на SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL!!! Това са BASTARDOLOMEY и SKRE4!!! Нуфри и компания ще забият преди Голямата четворка на първия фестивален ден, а Skre4 ще подгреят феновете на втория ден. И двете банди ще направят сетове от по 30-40 минути с най-яките си парчета.

   Ето какво казаха лидерите на двете групи за новината:

    Нуфри, Bastardolomey : “Понякога мечтите се сбъдват. Зверски надъхани сме, че ще свирим на този исторически лайв и ще забием като за последно!”

   Методи, SKRE4: “За нас ще бъде невероятно преживяване да свирим преди банди като Alice In Chains и Stone Sour! До скоро само си мечтаехме да ги гледаме лайв, а да свирим на една сцена с тях е повече отколкото можем да искаме! Надяваме се бг феновете да ни подкрепят, ние ще дадем всичко от себе си за тях! ”


Коментари   (221)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 14.06.2010 23:06:24 отговори + 0 0
redordead, при положение, че промоутърът ОБЕЩА достоен заместител, коментарът ти е несъстоятелен. Като е трудно, да не бяха поемали ангажимента. А и да не бяха постъпвали по този начин с българските групи - дори и да не са заместител на Дио и Mastodon, сега, след като истински заместител не е обявен, излиза, че именно те заместват много по-големи имена. Което е грозно и обидно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стига 14.06.2010 07:43:02 отговори + 0 0
Стига сте мрънкали! Не е важно от колко години се трудят групите в България, важното е в подходящия момент да ги забележат. Нуфри работи много здраво от доста години и е много продуктивен и не виждам какъв е проблема да свири. Скреч не са мой тип, но това не означава, че не се справят добре. Браво на тях! А на който не му харесват двете групи-просто да влезе по-късно! Дрисльовци-мърморковци!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 11.06.2010 08:34:16 отговори + 0 0
и аз съм на мнение, което сподели един пич по-долу: кога станахте негри, кога ви почерняха гъзовете?

До скоро, не сте си и мечтали в един ден да гледате антрск, мегадет, слейър и металика, но до момента на едно позитивно мнение, чета 10 негативни...

Отпандали и нямло достойни заместници - да, случва се, и музикантите са хора, турнетата се планират месеци напред и наистина невинаги е лесно да се намери в последния момент банда заместител...и на мен ми зиглежда лесно, да докараш тук някоя от бандите от гтрция, турция или румъния, но...ако толкова ви е проблем, свържете се с мениджмънта на сонисфиър и се опитайте вие да уредите Волбийт например...

Имам чувство, че ако биг 4 можеха да прочетат мненията тук, щяха не само да се откажат от излъчване на живо, но и въобще да идват в БГ...при най-великата публика, дето освен да сере други не прави...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2010 01:29:57 отговори + 0 0
taiton - 2010-06-10 17:08:55
Концерът на Slayer в Бохум е отпаднал заради проблеми със здравето на Том,остава и тук да не дойдат,вече няма да се учудя.

...Manowar ще бъдат напъдени, защото и без това никой не ги харесва вече, броя групи в двата дни трябва да е равен, а и трябва да се направят още икономии.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

taiton 10.06.2010 17:08:55 отговори + 0 0
Концерът на Slayer в Бохум е отпаднал заради проблеми със здравето на Том,остава и тук да не дойдат,вече няма да се учудя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-OFF 10.06.2010 14:13:11 отговори + 0 0
- 2010-06-10 02:17:30
......Впрочем аз ли съм единствения, който си мисли, че чисто организационно, е трудно да се изпише от склада "някоя легенда" понеже тая дето трябваше да дойде няма да може?.........

Гледай сега, като не може да "изпише" никоя легенда организатора няма да излиза с изявления "няма да ви разочароваме, ще докараме друга група от чужбина!" Простичко нали ???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sharo 10.06.2010 12:32:02 отговори + 0 0
@Анонимен
В този сайт има уникална концентрация на неграмотни и тъпи селяндури. Лаещи, но беззъби помияри, които не стават за нищо.

Totally agreee!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 11:21:54 отговори + 0 0
В този сайт има уникална концентрация на неграмотни и тъпи селяндури. Лаещи, но беззъби помияри, които не стават за нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 11:07:01 отговори + 0 0
имаа много БГ банди, които се трудят от години наред, издават албуми, но накрая за баш-концерта избират за подгряващи някакви дето свирят от има няма 2 години. тея скре4 въобще не ги коментирам но знам че отдавна блъскат и те
успех на подгряващите въпреки че у нас нещата се движат противно на логиката - и как да не е така като всички се уреждам кой как знае - справка - конкурент
после кой колко свирил кой колко не свирил - боли ма фара аз съм нуфри и свирих с металика, щото ми кефнало
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 10.06.2010 02:17:30 отговори + 0 0
Ако бандите бяха в позиция да избират публиката си, вероятно никога никоя банда не би си избрала да свири пред публика от капризни, злобни, дребнави и кви ли още не хорица.
Това, че на някой не му харесва организацията не би трябвало да е повод да се сипят кълнежи по адрес на въпросните БГ банди. Впрочем аз ли съм единствения, който си мисли, че чисто организационно, е трудно да се изпише от склада "някоя легенда" понеже тая дето трябваше да дойде няма да може?
Надявам се все по често чащата да ви е наполовина пълна от колкото обратното и ви пожелавам да се забавлявате на феста повече и да псувате по-малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MightyScoop 10.06.2010 02:01:09 отговори + 0 0
Някой тряя да каже на Нуфри,че да звучиш като Rob Zombie - Zakk Wylde - Metallica - shitface не е яко. Zakk не се имитира, а Rob Zombie от години е стара и скучна shit тенденция дето я няма и е скапана. И що не сменят Skre4 с Уикеда !?! Така поне ще чуеме оригинала не някви wannabe-та. Да бяха поканили Чвор те поне са пичове, яки са и са оригинални Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 01:39:52 отговори + 0 0
абе айде нека си имат 15-те минути слава нашите момчета. То после така или иначе няма да ги чуем освен по няк'ви феносове и кутии или ако случайно не ги познаваме. Веднъж се случва да подграваш на Мegadave и Rammstein (поне ако си бг група), а половината час все някак ще ги оплачем, че не са нито Dio, нито Mastodon, ни нещо готино. Надявам се само накрая нашите момчета да не получат същия поздрав като Lauren Harris,. когато се мъчеше да подгрява на татко си на Локомотив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

overrick 10.06.2010 00:19:51 отговори + 0 0
Абе хора вие осъзнавате ли се,как от едно супер яко събитие,което до преди известно време въобще не сме си представяли,че може да се случи се превърнахме в някакви мрънкащи и озлобени хора,които все едно всеки ден им се предлагат такива изживявания и от пиедестала на разглезеността си ще изпадаме в дребнавости и глупави спорове.Докато не се научим да оценяваме малкото,никога няма да се радваме и на нещо,което ни се струва по-голямо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

блябля 9.06.2010 22:58:59 отговори + 0 0
ей така не става
и за правописната ми грешка бих я поправила ама не мога
Собствен*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2010 22:40:24 отговори + 0 0
Е, как пък да не става рап и метъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-OFF 9.06.2010 22:36:51 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-09 21:58:08
Пичове, толкова ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ правите, че нямам нерви да прочета всички коментари! Сигурно са много значими и интересни

То четенето не е задължително...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

блябля 9.06.2010 22:00:01 отговори + 0 0
Значи като толкова им е кеф..
нека БГ групите си направят собствено концерт не да серът
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2010 21:58:08 отговори + 0 0
Пичове, толкова ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ правите, че нямам нерви да прочета всички коментари! Сигурно са много значими и интересни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2010 17:06:06 отговори + 0 0
Някои обаче продължават да си мислят,че ше има заместители на Heaven'n'Hell и Mastodon(освен БГтата),ха-хаа-хаа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

linth 9.06.2010 17:05:34 отговори + 0 0
Много ми е чудно,ако фестът си беше в първоначалния вид с всички групи и същевременно бяха поканили от самото начало и двете бг банди,дали нямаше да се излее същатата пумия срещу тях и за съжаление си мисля,че голяма част от тези,които тук плюят щяха да си плюят дори и всичко откъм групи и т.н.беше перфектно.Доста голяма част от тях даже не са чували за Bastardolomey,нито са слушали новият им албум,пък камо ли да са ги гледали на живо,какво правят,та веднага трябва да се заклеймява и да се изказва компетентно мнение...айде изтърпете ей така поне от любопитство без предубеденост ,съставете си пряко впечатление,пък после след концерта кажете харесват ли ви или не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


блябля 9.06.2010 15:39:09 отговори + 0 0
waterjess

Човек само едно ще кажа
Рап и Метъл не става ...
повтарям се за съжаление за да ви се набие в ТИКВИТЕ ЧЕ РАП И МЕТЪЛ ... не стаа абе вие нормални ли сте не ми е ясно ш писка ш викат колко искам
а и ош нещо тея СКРЕЧ са бозави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 9.06.2010 13:54:46 отговори + 0 0
waterjess, това само фен на Dream Theater може да го направи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 9.06.2010 12:42:23 отговори + 0 0
Ще си скъсаме подметките на кецовете от скачане на Скреч!!! PP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 9.06.2010 12:22:20 отговори + 0 0
Аз лично си бях взел билет за първия ден само заради ДИО. Той почина и успях да си продам билета.
Иначе се радвам, че се дава възможност на БГ групи да излизат на такава сцена. Все пак нали не са казали, че това са заместващи групи, а просто добави подхряващи групи. Щом не е някоя чалга певица, не разбирам, какъв е проблемът? Така че: колкото повече, толкова повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 9.06.2010 11:22:02 отговори + 0 0
Или равностойни групи заместници или никакви групи . Тука има яко връзки в цялата работа . Какво ще правят Скреч и Bastardolomey при най-големите . Стана като на AC/DC с Конкурент ,пълната простотия . Викнали некви смешници . Нз само дали и те не са се продали на Планета Пайнер както Конкурент . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


еэсв 9.06.2010 10:34:28 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=KmVsQeNF56A

кликни и чуй *******! (преди да пишеш глупости....)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 9.06.2010 09:06:45 отговори + 0 0
Знаеш как е по фестивалите - човек не може да избира с кои групи да дели сцената - Kerry King от Slayer.
Тове е - стига мрънкане. А и пише ще свирят, никои не е казал че, ще заместват ДИО и Мастодон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2010 03:57:15 отговори + 0 0
Сигурно повтарям нечие мнение, но кой е казал, че двете бългаски групи са включени като заместници на Heaven and Hell и Mastodon? От самото начало беше ясно, че ще има и бг-банди и това само може да радва. И за какво някакви хора се дрънкат по-долу, че са прецакани. От какво си прецакан бе, пич? Че ти идват десет световноизвестни банди накуп? Бастардоломей и Скреч са ОК, напоследък са сред най-активните групи, издадоха си албуми тази година. Иначе, пожелавам на всяка банда да свири на такака голяма сцена и в такава компания, но този път са тези две. Еле, тоя пък последния, дето до последно щял да чака другия път - продай си билета бе, отворко, щом си недоволен! Кой те знае колко пъти си виждал такъв фестивал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2010 02:22:52 отговори + 0 0
Смешна излагация и тотална пародия, но явно така се перат големите пари. Следващият път - билет в деня на феста, както много правилно беше написал някой. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Живко 9.06.2010 00:34:58 отговори + 0 0
К'ви са тия глупости бе? Какво ми говорите да се радвам, че български групи щели да свирят с "Големите"? Погледнете пак плаката и пак говорете. Няма смисъл в нищо, мамка му! Ако исках да ги гледам тия групи щях да отида в някой клуб събота в София, и щях да им се кефя. Говори ми после за български характер или манталитет, ти *** майката проста! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mist 9.06.2010 00:13:47 отговори + 0 0
Да и аз искам да дойдат Конкурент направо на мястото на Металика напр.и да ни кажат пак:Как сте шибаняциии,ръцете гореее!
А и не се оплаквайте много,много,че има още време до феста и не се знае кой още ще отпадне.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МРъсния глем 8.06.2010 23:49:31 отговори + 0 0
ИСКАМЕ КОНКУРЕНТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 8.06.2010 23:47:04 отговори + 0 0
Копирам мнението на един пич от едно друго място:
"Само дето групите си имат отреден сет тайм и въобще не ги боли дали ще има подгряващи, заместващи и т.н. Става въпрос за това : Официално съобщение на организаторите за отпадането на HEAVEN & HELL от "Sonisphere" (05.05.2010 13:38:33) "... Що се отнася до афиша на "Sofia Rocks" – започваме да търсим нова група, която да замести освободената позиция за първия ден. Феновете не бива да се съмняват, че ще получат само най-доброто и в двата дни на фестивала! Съвсем скоро ще научите повече за това кой артист/ банда ще дойдат у нас." Наблегнете на "най-доброто" и "дойдат у нас"."
Да видим а? пък до тогаз тъкмо ще сме насъбрали още малко омраза...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ИЗЛАГАЦИЯ!! 8.06.2010 23:25:35 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-08 18:06:56
Смешни сте!
Ако това е представителна извадка за българския фен...ужасТ! Всички вие сте се бръкнали с невероятните 100 лв (о боже!!!) за да слушате едни от най-големите банди в метъла въобще, на фестивал, за който ще разказвате на децата си, щото за тях няма да се повтори! Въпреки това единственото, което вълнува дребните ви душички - че две чудесни и здраво работили български групи ще получат възможност да свирят на този фестивал...нечувано, ужасно, кой го е позволил?! Някога правили ли сте си труда да чуете тия групи...да си купите албум техен...барем да имате свое мнение за това какво и как свирят? Не! Няма смисъл...нали са български групи, ясно е че не стават! Най-добре (и най-лесно) е да седим по сайтовете и да коментираме...политика, футбол..и 'бездарния български рок'! В това сте добри, страшно добри!
И да - веднага да ви върнат 20 лв от тия 100...щото вие сте си платили крупната сума за точен брой банди, с определен световен статут, иначе никога нямаше да отидете...Ограбени сте, излъгани, обидени! Направо се замисляте дали да ходите при това положение...А кефа от музиката, доброто прекарване? То ще дойде чак когато нашльокате по 10 бири, изпразни ви се главата и почнете да пляскате на същите български групи, които сега плюете по default! Точно както направихте с Конкурент на AC/DC...с тази разлика, че тези ще си заслужават аплодисментите!

найш ко ш ти кажа тея Скреч ли са кви са не знам
да излезнат на сцената и.. да почнат да избиват на РАП чуече направо си е СРАМОТА!!!
И да чувала съм ги направо на РАП избиват
ии найш ли кво ако отида там
Дай боже.. ш го офъргвам всичките с домат найш ШОТ НЕ СТРУВАТ ай с здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 8.06.2010 23:19:06 отговори + 0 0
mahbe - 2010-06-08 22:21:11
EPIC FAIL.
EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL.
EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL.
EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL.
EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL.
EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL. EPIC FAIL.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 22:59:00 отговори + 0 0
Моя билет го давам 99 кинта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Невена 8.06.2010 22:51:57 отговори + 0 0
И Од Крю да отворят за Бастардо и всичко ще е 666!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 22:51:39 отговори + 0 0
Някой има ли представа колко билета са продадени????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Невена 8.06.2010 22:50:51 отговори + 0 0
Бастардо си е точно групата. Радвам се много. Ако има шанс за Тестамент, едва ли присъствието на Бастардо ще попречи или промени нещата, сешисе! Ще викаме за вас!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Heart 8.06.2010 22:22:26 отговори + 0 0
Еми промортъра гледа да мине по-тънко за да прибере повечко парички Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mahbe 8.06.2010 22:21:11 отговори + 0 0
EPIC FAIL. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 22:18:54 отговори + 0 0
Продавам билет за първия ден фронт стейдж-изгодно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

teodoros 8.06.2010 22:09:59 отговори + 0 0
тва НЕ Е РЕДНО.....харесвам и двете групи и са мн.добри (можеха да викнат Odd Crew - по-добри са) ама пак подчертавам че тва НЕ Е РЕДНО - платил съм си за 5 групи от определен ранг - такъв който нито една БГ банда не е достигнала все още !!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 21:31:55 отговори + 0 0
Ауу ужас... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

XAXO 8.06.2010 21:21:21 отговори + 0 0
С М Е Х !!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


МоФоМо файнъл спам 8.06.2010 20:49:22 отговори + 0 0
Като цяло (!) отивам да полея новия клип на Атари. Аривидерчи метълхедс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ФоМоФо 8.06.2010 20:47:54 отговори + 0 0
Абе спорът ни е безмислен - напълно са ни различни разбиранията, да не се ядосваме излишно. Като цяло аз втория ден не виждам една метъл група (изключая Мановар), така че Скре4 си пасват съвсем там Честно ходеше ми се за да видя великите Mastodon и Alice In Chains с Дювал на живо, но май като цяло ще си спестя цялото начинание и ще отплавам към морето. Голямата четворка (макар и поотделно) съм ги гледал бая пъти и тук и в чужбина и като цяло нямат ново стойностно творчество с което да ме примамят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 20:41:06 отговори + 0 0
В Турция още в самото начало бяха обявили няколко местни групи. За другите не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 8.06.2010 20:40:24 отговори + 0 0
Г-н Охо-Бохо , Вие смятате Скре4 за метал група-това ми е напълно достатъчно.Явно за Вас "метал" е разтегливо понятие и към него бихте сложили Остава,Те и подобни.Имам чувството, че това е някакъква мода. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шуробаджанак 8.06.2010 20:39:29 отговори + 0 0
Мързи ме да се ровя, но в Гърция дали натресоха гръцка група? А ТУрция? А в Румъния? Та в тоя ред на мисли кому бяха нужни тези групи? Или за разтуха да излезнем да хапнем докато са те... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator-S 8.06.2010 20:34:24 отговори + 0 0
Аз по-долу казах. Ей ти Revenje Project, Odd Crew, Wartime, Symbolic за първия ден.

За втория - Кълн, Smallman, 4?, Fyeld, Alien Industry, Ювиги...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МоФо 8.06.2010 20:33:01 отговори + 0 0
Г-н Хипокризи, я ми кажи ти какво разбираш под българска метъл банда? Интересен ми е диалога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 20:31:47 отговори + 0 0
The Revenge Project биха били идеални за първия ден.публиката им се кефи,имат мн концерти като подгряващи на чужди групи ,а и стилово си пасват.ама кой да се сети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 8.06.2010 20:27:46 отговори + 0 0
тук не говорим дали има подкрепа за тези групи или не...идеята е ,че ще стоят неадекватно пред подивял стадион метал фенове и да им подскачат на сцената с обърнатите си шапки

уанс агейн МоФо'с- тия дето си ми ги изредил кво общо имат с метъла? ааа...явно заради китарите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 20:27:00 отговори + 0 0
@ТГ, като за начало за да имаме що годе някаква сцена няма да е зле самите организатори да се отнасят с малко повече уважение към българските групи. Защото в случая какво излиза от цялата ситуация, от начина и времето, по който ги анонсират? Мъчили се, мъчили се, мъчили се да попълнят двата дни с някоя от групите, участващи във феста ама не им достигнали напъните и ХОП, бъркаме в торбата с резервите и вадим българските банди... И после се чудите защо феновете за започнали да гледат на БГ групите като на нещо, което трябва да изтърпят, да изчакат, да пропуснат и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Roswell 47 8.06.2010 20:23:00 отговори + 0 0
сега им видях майспейсите.....тия SKRE4 са некви рапери с китари....пеят за шопска салата и др глупости....къде живеем по дяволите? платих за Mastodon а не за некви келеши дето свирят в софийските клубчета пред 30 човека предимно приятели и роднини.пълни глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уанс агейн МоФо'с 8.06.2010 20:21:43 отговори + 0 0
Бачо ви Нуфри ги е свирил тея неща когато повечето от вас пъпчиви тийнове не сте били съзнателни все още

А относно Бастардоломей е сигурно едва третия БъГъ метъл албум дето става за нещо (след на Odd Crew и Vendetta). Обвинявайте организаторите че ви преебаха, а нашенските банди ги подкрепете веднъж, ей така просто за разнообразие
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТГ 8.06.2010 20:19:52 отговори + 0 0
А ние имаме ли "свестна метал група" , при положение ,че тези явно не са? Абе хора , отчайващи сте..За това в България няма развитие за рок и метъл музиката...Защото такива като вас вместо да се гордеят ,че Българска банда ще излезе преди Рамщайн примерно , седят плюят как щели да им развалят кефа..90% от вас дори не са слушали Bastardolomey или SKRE4 , ама приказвате по инерция...Спирам до тук,че вече започват нецензурните думички... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 20:13:55 отговори + 0 0
Със сигурност няма да ги дават, споко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 20:10:56 отговори + 0 0
ще ги освиркаме като на кино )))))дано не ги дават в кината ,че чужденците ще си помислят ,че нямаме една свестна метал група щом подгряват тези.връзкарска работа 100% Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


концерт-пародия 8.06.2010 20:07:59 отговори + 0 0
абе като си спомня колко неадекватно стояха Last Hope преди Оver Kill и Exodus в Каварна тук ще е същата боза.после подочух ,че са си платили за да свирят там така ,че и тука понамирисва работата.сещам се поне за 2 наши метал групи които биха се вписали къде-къде по-адекватно от тия клоуни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alley Sin 8.06.2010 20:05:03 отговори + 0 0
derion - 2010-06-08 19:26:31
Към Alley Sin...

Благодаря за думите! Съгласен съм, 4е не всеки път съпорт бандите не пасват, по една или друга причина, но за Нуфри и компания си залагам главата, 4е не са от групите, които не разчитат на връзки. Нуфри е доказал с годините, че е креативен творец и е един от хората, които често са се бонтували срещу правилата на муз. бизнес у нас. Някои от плюещите тук може би наистина не харесват въпросните 2 бг банди, но повечето плюят по навик май. Така или иначе тези, които са си взели билети, не са ги взели на сляпо. Ясно е, че всички отиват заради голямата четворка а някои дори единствено заради Metallica и невиждам къде е проблема, че тези банди ще са там. Нека се опитваме да подкрепяме и нашите банди и да се опитаме да изградим сцена ако искаме нещо да се случва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 8.06.2010 19:59:21 отговори + 0 0
Досега само хубаво пишех за Sofia Rocks, ама възмущението тук е задължително. Като не може да се намерят свестни заместители, по-добре беше никой да няма, отколкото такива групички. Сега просто трябва да чакаме, свирните им да свършат. Да не говорим колко е нелепо такива шегаджии да стоят на една сцена с Металика и Слеър. Много зле е това!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pitanka 8.06.2010 19:36:47 отговори + 0 0
F-OFF
Така е, но виновни са организаторите, а не групите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 19:29:02 отговори + 0 0
pitanka
Абе какво се превъзбуди бе човек ??!@
Кой е казал да не свирят наши групи, нека свирят,да подгряват преди основните 5 ама ако се опитват да ми ги пробутват вместо отпадналите имена айде да е мое право да не съм доволен а !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


derion 8.06.2010 19:26:31 отговори + 0 0
Към Alley Sin
Ето и вие сте яка банда и ви пожелавам много успех занапред,ама не може да не се съгласите,че в много случаи и самите организатори нямат адекватно отношение към нещата.Вие например според мен откъдето и да се погледне бяхте единствената подходяща група,която да погрява L.A.guns,ама какво стана...Ей от такива тъпотии ме е яд.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 8.06.2010 19:18:54 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=KmVsQeNF56A

Eто ви Бастардоломей, за който не е чувал.
Както споменах вече, мисля че тематично ще паснат на първия ден.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pitanka 8.06.2010 19:17:42 отговори + 0 0
Дайте да плюем на всичко наше, в чужбина е по - добре и там всичко има, аре като играят националите да викаме за противника щото е ясно, че нашите са по слаби. Затова, нации като гърци и турци ще ни имат за втора рака хора и ще се бият в гърдите че нашата земя е тяхна. НЕКА БЪДЕМ ГЯУРИ! Нека усвиркаме групите, нека децата ни да не говорят нашея език, нека винаги да ценим чуждото и да отхвърлим нашето. Има по-високи планини от РИЛА и по дълбоки морета от Черно море, има и много по-добри групи от нашите. Нека отидем на концерт с кофти нагласа и да се напием от мъка, защото две български групи ще участват.
Просто нямам нерви да изчета всичи постове, но някои от последните ми стигат. Останете си със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AC Milan 8.06.2010 19:17:27 отговори + 0 0
Стягайте се,че не остана време и се пригответе за най-великото ви преживяване в живота!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 19:06:40 отговори + 0 0
derion
Първо- пази Боже това да са заместниците !
Второ, кой е казал, че трябва задължително да са нашенски ? Освен ако не се гони задължителната икономийка де. Няма ли други големи имена свободни по това време ?
Трето изявлението на БЕК в стил "няма да ви разочароваме" съвсем не се покрива с това тук!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


derion 8.06.2010 18:57:40 отговори + 0 0
Добре де,като толкова разбират тия дето плюят нашите групи,кажете кои въобще групи независимо ъндърграунд или не в БГ са достойни да заместят Огромните имена,щото ако така ги поставяме нещата- няма нито една група в нашта държава,която да е по принцип достойна да се сравнява с тях,вкл.и тези,които ще свирят и това е безспорно!Ама защо ми се струва,че и други да бяха избрали на тяхно място пак щеше да се изсипе същият бълвоч и да се намерят кусури.
И тия дето заплашват,че едва ли не ще се случи погром при излизането на нашите са доста заблудени,нали се видя какво стана при Конкурент,някои да е чул масово и заглшително освиркване и ругатни,щото аз не,(не че не ми се е искало специално за тях да е така)по-скоро си беше няква неутрална обстановка.Тва че 15 души ще се разкрякат срещу нашите групи въобще не си мислете,че ще се усети на фона на 40 хиляди,така,че без излишни и безсмислени изхвърляния!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alley Sin 8.06.2010 18:57:03 отговори + 0 0
Защо все трябва да плюем, вместо да се радваме, че наши банди имат шанса да се качат на сцена с големите? Никой не е казл, че те заместват отпадналите банди. Това, че не са анонсирани едва сега, незначи, че не ги е имало. Нека не обвиняваме Нуфри в шуробаджанащина. Тои е един от най креативните наши творци а и мисля, че новата му банда ще се хареса на доста хора. Не съм запознат със Скреч и затова няма да ги коментирам. Стига плюене! Дайте им шанс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 18:49:53 отговори + 0 0
Лошо, че така се сервира новината. Все пак, надявам се да подкрепим бандите. Те нямат вина, че промоутъра прави магарии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.06.2010 18:19:59 отговори + 0 0
Анонимен, ти ********* ли си или що?
Хората недоволстват не толкова от групите, колкото от факта, че с ъндърграунд групички заместват ОГРОМНИ имена. Толкова ли е трудно това да бъде схванато?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 18:11:47 отговори + 0 0
1.Балкан ентертейнмънт-вие сте *******!.
2 Да-вие сте *******!
3.Ще викам УУУУУ на БГ бандите на концерта.
4. Тва не са БГ групите, дето заслужават да свирят на тая сцена.
5. БГ групите, дето заслужават да свирят на тая сцена са SMALLMAN и KULN.
6.Защо винаги обявяват българските банди 2седмици преди концерта, все едно са некви навлеци??? 7.Балкан ентертейнмънт-вие сте ***********!
8.Ще заведа дело срещу вас в съда след концерта, защото на билета ми пише heaven and hell i mastodon, а те няма да свирят.
9. Аз за кво съм си платил?
10.Не ми сравнявайте билета с гръцкия билет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cherep 8.06.2010 18:08:56 отговори + 0 1
Мдаааа, положението с подгряването никак не е розово.
Доколкото си спомням, скреч преди време май бяха някаква поп групичка. Бастардоломей (интересно име бтв ) не съм ги и чувал. "Нуфри" навява смътен, и далеч не трашарски, спомен.

Момци от скреч и бастардоломей, знам че четете тука.
Ето няколко приятелски съвета:
- Намерете си (ако нямате) ПОДОСТРЕНИ китари - стрелки, Х-ове, квот' намерите (особено групата за 1-вия ден)
- Намерете си лампови (ламбови, ако така ги знаете) глави (или комбовци) за подострените китари
- Намерете си безжични предаватели за китерите/баса
- Дръмсета ви ТРЯБВА да е с 2 (словом: ДВЕ) каси ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Не двоен педал или нещо подобно - двойния педал на концерт е САМО за двойни педали!
- Барабанистите, използвайте 2-те каси минимум 60% от времето, през което сте на сцена
- Останалите членове на групите - за 3-минутно парче ТРЯБВА да врътнете ПОНЕ 10 обиколки на сцената, дивеейки. НЕ СТОЙТЕ КАТО ДЪСКИ!
- Преаранжирайте си парчетата, така че темпото им да бъде поне 160 bpm, а продължителността им да е НЕ ПОВЕЧЕ от 4 минути! (важи особено за групата 1-ви ден)
- Използвайте дисторшън (гейн, мръсен канал) ПОНЕ 90% от времетраенето на парчетата
- НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ между китарите и главите/комботата всички възможни камиончета (фленджърчета, октейвърчета, цифравая задержка), които събирате от детските си години и с гордост искате да се изфукате пред Металица
- Използвайте заглушаване (палм мют)!
- НЕ СВИРЕТЕ БАЛАДИ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!
- НЕ ПРАВЕТЕ изцепки от сорта на "София, ръцете горееее"
- Свирете стегнато (ако трябва - опростете парчетата)
- Инвестирайте в квото нямате от гореизброените неща. Сега ви е паднало, а и има шанс да ви се върне тъпкано.

Ако спазите всички тези съвети - наистина ще спечелите много.
Ако един не спазите (особено тези с ГОЛЕМИТЕ БУКВИ) - след концерта 50k+ хора ще ви смятат за пълни и абсолютни клоуни.
Конкурент, енибади?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 18:06:56 отговори + 0 0
Смешни сте!
Ако това е представителна извадка за българския фен...ужасТ! Всички вие сте се бръкнали с невероятните 100 лв (о боже!!!) за да слушате едни от най-големите банди в метъла въобще, на фестивал, за който ще разказвате на децата си, щото за тях няма да се повтори! Въпреки това единственото, което вълнува дребните ви душички - че две чудесни и здраво работили български групи ще получат възможност да свирят на този фестивал...нечувано, ужасно, кой го е позволил?! Някога правили ли сте си труда да чуете тия групи...да си купите албум техен...барем да имате свое мнение за това какво и как свирят? Не! Няма смисъл...нали са български групи, ясно е че не стават! Най-добре (и най-лесно) е да седим по сайтовете и да коментираме...политика, футбол..и 'бездарния български рок'! В това сте добри, страшно добри!
И да - веднага да ви върнат 20 лв от тия 100...щото вие сте си платили крупната сума за точен брой банди, с определен световен статут, иначе никога нямаше да отидете...Ограбени сте, излъгани, обидени! Направо се замисляте дали да ходите при това положение...А кефа от музиката, доброто прекарване? То ще дойде чак когато нашльокате по 10 бири, изпразни ви се главата и почнете да пляскате на същите български групи, които сега плюете по default! Точно както направихте с Конкурент на AC/DC...с тази разлика, че тези ще си заслужават аплодисментите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesus 8.06.2010 18:06:43 отговори + 0 0
Малииййй...прекалено много анонимници има тук дето пишат,то така е много лесно зад клавиатурата да си супермен и да заплашваш какво щяло да има на феста.Това,че в този сайт пишат някви си 15 напикани тиинейджъра и се надпреварват,кой от кой да сипе повече ругатни по БГ бандите и сцената не значи,че на феста няма да има хора,които да не се накефят на нашите банди.Хайде по кротко и не си мислете,че вие малоумници сте единствените,които ще бъдат на стадиона.И изобщо кой ви е казвал някога,някъде че БГ бандите са на мястото на отпадналите Хевън енд Хел и Мастодон?Обикновено на един нормален човек когато някоя група не му харесва просто не я гледа и толкоз!К'ви са тия ругатни и чак обидени и разочаровани гледам,че имало...абе вие у ред ли сте бе майна?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocky 8.06.2010 17:54:48 отговори + 0 0
Ебахти майтапа са тия skre4.... те ще подгравят manowar rammstein stoun sour i alice in chains.... на мене ми звучи като за концерт на motley crue да подгрява азис... ( малко тъпо сравнение изкарах.. ама схванахте идеята ) aa bastardolomey не са лоши.... амааа едни wartime биха били по- добрия избор.. аа жалко за testament.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 17:39:41 отговори + 0 0
И не че нещо, но да - в БГ има много по-добри групи от тия. Да не говорим, че едните са жалки рапъри. ИЗЛАГАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯ. Дано на организаторите им влезе малко разум в главата и да ги смеят, докато още има възможност, щото не само метъл ще се лее на феста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 17:38:07 отговори + 0 0
Абе момче я се вземи в ръце. Може ли да ми говориш за Нуфри, бе. Тоя като излезе хората ше искат да го разкъсат, да го не гледат там. К'ва е тая излагация на организатрите. И как някъв метъл-хейтър ше ми подгрява великата четворка. Никакъв мозък нямат тия организатори. Никакъв. В другите страни ще ми излизат Булет примерно, а тук... някви рапъри. Я да се гръмнат по-добре тия... :@:@ Не сме си дали парите, за да ми подгряват тия. И не само да подгряват, а и да заместват Хевън енд Хел и Мастъдон. Дио ше се преобърне в гроба :@ Просто няма да се излъжа да отида на следващ концерт организирам от тия, а относно бг ГРУПИТЕ нека не се радват. Освен псуване друго няма да чуят от публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

derion 8.06.2010 17:30:05 отговори + 0 0
Не са виновни бг бандите,за тях даже това е един щастлив момент да покажат какво могат,пък хората ще преценят стават или не,виновни са организаторите,че не уредиха други групи,които да заместят отпадналите пък било не и от този ранг.А и съм абсолютно сигурен,че Нуфри за разлика от малоумният Емо Анчев няма да се издъни,защото съм го гледал на сцена и знам как се държи.Ако очаквате която и да е друга бг банда да е от висотата на 4-те велики,значи не знам на кой свят живеете,то в света се броят на пръсти такива,които могат да се конкурират с тях,та какво остава за нашта мижава държава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тоника 8.06.2010 17:18:44 отговори + 0 0
Е изложихме се. Не ПАК, а ОТНОВО. Вижте в другите страни кои ще се подгряващите групи, вижте при нас кои ше са Е просто се изложиха. Я да видя как бешеее... хах да: "АЗ СЪМ ТВОЯТ ВЕЧЕН КОНКУРЕНТ" хахаха Просто колкото повече кинти дрънкат в джобчето, толкова по-добре, нали ОрганизаторЧЕТА. Слагат някакви пуснати от не знам и аз откъде жалки подобия на рок-рапърчета да ми заместват сегашните Блек Сабат. Това ли искаха да кажат, когато ни обещаха, че няма да остаем разочаровани?! Едно е ясно и мисля, че всички сте съгласни с мен - публиката просто ще ги срине подгряващите и не че нещо, но благодарение на УНИКАЛНИЯТ НИ ОРГАНИЗАТОР ще се изложим с началото на феста, който е един от най-грандиозните в цял свят и на него свирят все доказали се групи. Просто нямам думи. "ЕВАЛА, ПИЧОВЕ. ЕВАЛААА" Не си ли взехте поука след изцепката с Конкурент?!... ИЗЛАГАЦИЯ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 17:16:03 отговори + 0 0
Нямам нищо против БГ групите, но много по-добре щеше да стоят ODD CRUW или PANTOMMIND примерно. Това е просто лично мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 17:15:02 отговори + 0 0
Някой от тук пишещите май не схванаха защо е голяма част от недоволството. Нищо против Бг групите, нека си свирят, да подгряват там ама ако тези Bastardolomey са сложени за заместници на Heaven & Hell то това си е чиста проба кретенизъм пък ако щете не само Ботев ами и Достоевски да ми цитирате тук !
И второ живото предаване на феста няма да е в пълния му обем, доколкото четох то ще е 4 часа, а сега познайте кого ще дават през това време ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 17:03:30 отговори + 0 0
п.с. Който им се кефи на тия мижави "групи" да ходи да си ги гледа в клубовете мазета!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 8.06.2010 17:01:35 отговори + 0 0
Браво на организатора, с бюджета за Black Sabbath и mastodon ще ни сервиря тия недоклатени и недоприкрити *****. А най-вероятно даже не той на тях а те на него са платили, все пак ще ги дават онлайн по цял свят с "големата четворка", ама така е веднъж конкурент, цял живот конкурент.
ИСКАМ СИ ПАРИТЕ!!! или поне 5 безплатни бири компенсация на всеки от дните.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 17:00:44 отговори + 0 0
Срам. Поне първата вечер да не се вика група от уважение към DIO. А то BASTARDOLOMEY.
Жалки просто жалки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 8.06.2010 17:00:01 отговори + 0 0
Ми не, не се радвам за теях. Дейба и убитаците. По-добре да ги няма хич и да не ни губят времето. Тва да заместиш DIO с Унуфри си е гавра... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 16:56:08 отговори + 0 0
az - 2010-06-08 16:39:12
Аз пък се радвам и за Скреч, и за Бастарддоломей! И двете банди са стойностни, а още повече, че концерта ще се предава чрез сателитна връзка, какво по-хубаво от това света да види и чуе качествени БЪЛГАРСКИ групи

Да ти кажа, точно те ще влязат в 4-те часа предаване на феста....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


???? 8.06.2010 16:52:54 отговори + 0 0
Пак мрънкат тези, които ще се наливат с бира цял ден и накрая няма и да могат да различат кой какво свири. А българските групи ще свирят към 15-16 часа, така че ОЧЕВИДНО НЕ ЗАЕМАТ МЯСТОТО И ВРЕМЕТО на чуждестранните банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf_ 8.06.2010 16:52:53 отговори + 0 0
Добре бе как можеха да си мълчат толкова време и сега ми сервират БГ групи..ок искат да се изявът..ама по дяволите там ли им е мястото..ПО ДВОЛИТЕ българите не се учат от грешките си..просто като си спомня как приехме Конкурент като само подгряха..тия сигорно ще ги свалим от сцената..ТРАГЕДИЯЯ :@..
И само да уточна не мразя бг музиката..но просто на този фест мисля ..че по-добре чужда група )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 8.06.2010 16:39:12 отговори + 0 0
Аз пък се радвам и за Скреч, и за Бастарддоломей! И двете банди са стойностни, а още повече, че концерта ще се предава чрез сателитна връзка, какво по-хубаво от това света да види и чуе качествени БЪЛГАРСКИ групи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Почитател на МАРСЕЛ 8.06.2010 16:22:47 отговори + 0 0
Помните ли, когато идваха AC/DC, Марсел Аврам обещаваше, че ще има и гост музиканти. Това не само не се случи, но ги подгряваха Конкурент, вместо.... (спестени хонорари). Сега се случва същото, след голямата реклама и разпродадени билети, вместо да се заменят отпадналите величия, с поне равностойни имена....то БГ групи (спестени хонорари). Срам е по такъв начин да се печели на гърба на феновете. Аз вече имам билети и ще отида, но за последно на пародиите организиране от тези господа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 16:19:02 отговори + 0 0
Започна се с чифутските номера...
Имам чувството, че БЕК са подписали договор с НМА за внедряване на know how

Русанов - ПРЕЗИДЕНТ! Марсел Авраам - ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lamb of God 8.06.2010 16:13:43 отговори + 0 0
Аз се надявах да ме изненадат прятно, а те ме изненадаха ...анално. Отпаднали групи - ОК, случва се навсякъде, не мърморя. Но да ги заместват с клубни БГ групЕта, едното от които е с някакъв гащник с бейзболна шапка?! Е*аси гаврата, честно! По-добре изобщо да не бяха замествали липсващите групи, вместо да ни забълбукват с нек'ви уонабита. Ма били българи, ма били добри. Ма може всякакви да са, обаче поне малко да бяха съобразили стила.

Едно е сигурно - догодина ще си купя билет в деня преди фестивала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.06.2010 16:12:17 отговори + 0 0
На мен не ми дреме, че ще свирят там, а че са поставени на мястото на много по-добри и важни за световната музикална сцена групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pp 8.06.2010 16:07:11 отговори + 0 0
не загрявам от какво и кой ще остане разочарован? четворката , Rammstein , Manowar , AIC , SS ...от кога станахгме толкова големи тука , че се разочароваме от това...не стига , че сме една от петнайсетината държави в света привилегировани да гледат това събитие , което ще се предава в цял свят , ами и ние се разсърдваме , че сложили Скреч...боли те *** , не ги гледай , влизайте/ме за Anthrax и готово...бандите отпаднаха поради повече от обективни причини и това не са заместници , просто още две групи , които ще свирят...айде без сърдити и разочаровани ,хора ще има предостатъчно. ще се видим там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bg fan 8.06.2010 16:05:31 отговори + 0 0
Металика и тнт др. банди идват с точно определен сет лист и за точно определени пари, това дето се пише по добре да няма, за да свирят повече големите е смешно.Повече свирене=кинти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 16:04:51 отговори + 0 0
Е ок де, какво им пречи на БЕК просто да кажат "Това са подгряващи групи, скоро ще обявим заместниците на ХХ и Мастодон"? Защото от месец упорито мълчат. До фестивала остават 2 седмици, все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Leprocy 8.06.2010 16:03:01 отговори + 0 0
а бе чудя се - добре е замислено да свирят български банди ама какво общо имат Нуфри и компания с голямата четворка или Скре4 с рамщайн?Като се изрази по долу Rock Thrashler толкова ли няма яки български метъл банди та са опряли до Нуфри?Що не взеха да поканят например СИМБОЛИК? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bg fan 8.06.2010 16:01:47 отговори + 0 0
А защо мислите че бг групите заместват Дио и Мастодонт, според мен така или иначе щеще да вкарат български банди? И стига с хейтването нека не подхождаме със предубеждение, за мен също е тъпо участието на Manowar във втори ден, за мен те са за първия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 16:00:51 отговори + 0 0
МОЛЯ?!?!?! Не мога да повярвам, но някои хора или са мошеници или страдат от идиотизъм! При все, че от БГ музиката признавам само Нуфри, мисля, че това е крайно неподходящо...Разочарован съм! Чаках Тестамент, примерно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 8.06.2010 15:58:42 отговори + 0 0
Двете български групи са определено неподходящи за фестивала. Дори си мисля, че много по-добре биха направили от ВЕС ако изобщо не бяха поканили български групи, след като не са намерили достойни заместници на Дио и Мастодон. Вариантът да се даде повече време за 4-те големи групи би бил много по-добър. А това, което ме притеснява, е че много хора сега ще останат разочаровани и може изобщо да не дойдат. А като не се съберем достатъчно хора, може и да няма Сонисфиър догодина и по-догодина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 15:55:26 отговори + 0 0
Странно ми е от това, че самите организатори третират родните ни банди като резервен вариянт, дунапренен пълнеж едва ли не дали и в каква степен страдат родните ни бандички?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 15:42:20 отговори + 0 0
Да заменят "голямата четворка на траша" с 4? (Four Questions). Момчетата хем са добри, хем промоция на албум правят, хем числото 4 присъства. Вярно, не свирят траш, но пък заслужават да стъпят на голяма сцена някой ден... А БЕК ще облекчат бюджета, като спестят още няколко хонорара и всичко е наред Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 15:42:07 отговори + 0 0
Ебаси излагацията.Да си бяха оставили нещата така.Тея лайна ли ще заместят Дио?!Никой не може и не трябва да замества Дио! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 8.06.2010 15:40:29 отговори + 0 0
Сигурно няма достатъчно здрави български метъл банди?Защо рапъри и карикатури?Това ли ще покажем?Ще ни се смеят!Бих им платил да не излизат!Сякаш са избрани за да показват колко сме зле в България откъм музика.Сигурно нямаме траш банди, заслужаващи да излязат преди четворката?За това ми е болно.

Йонас!НЕ съществува "бивш" метъл!Говняната работа си смърди отдавна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 8.06.2010 15:38:10 отговори + 0 0
тонката - 2010-06-08 15:21:05
+ 2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 8.06.2010 15:35:35 отговори + 0 0
Моите уважения но по-добре без тези две групи. Просто не пасват.Да бяха сложили нещо по метъл. Сега ще кажат че, не съм българин, как може и тем подобни. Ми просто не пасват тези банди. Момчетата от Скреч ги познавам, свирят мобре обаче неварвой.Просто не става.Но щом така са решили организаторите да спестят некви кинти от други западни банди - кво да се прави. Може пък самите Металика да не искат други западни банди, а да чуят някоя българска. Това не ме и съмнява. В Русия ги подгряват Аматори ако не се лъжа. Та ще си вляза на време за концерта. Ще си се наредя на фронт стейджа и ще чакам четворката , а на следващия ден другите банди. Но не и българските. Просто не ми харесват тези две банди. Иначе имам на почти всички БГ по твърди банди оригинални дискове.Такаче не плюите. Не съм хейтър но просто тези банди не ми харесват, а надали на повечето хора в БГ които слушат рок и метъл им харесват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Spirit Crusher 8.06.2010 15:31:47 отговори + 0 0
тонката - 2010-06-08 15:21:05
+ 1

----------
Ей, намери се най-накрая някой, който да използва главата си...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 8.06.2010 15:27:23 отговори + 0 0
"Wartime, Smallman, 4?, Ювиги, Кълн, Пропаганда, Alien Industry, Fyeld...че дори и някоя хардкор група ми се струва по-удачен вариант."

Вместо Скреч - може би.
Бастардосите имат приличен трашок в леко Пронг-ски стил и няма да стоят неадекватни в траш-деня.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 15:26:41 отговори + 0 0
Разбирам и подкрепям всички,които недоволстват за това,което им се предлага.
Таквоз нещо като "българска сцена" няма,защото бандите са ни некадърни (с няколко изключения) и само мрънкат и се оплакват,че нищо не ставало. А всъщност седят и чакат наготово някой да падне от небето и да ги направи "велики рокаджии".
И за този под мен... Да,брато,били сме на концерти извън БГ и там наистина отиват по-рано да им вдъхват кураж... Но ти,като си голям специалист,чувал ли си и виждал ли си въпросните банди как забиват??? И на какво ниво са?
В крайна сметка,ако искате слушайте БГ бандите на феста. Но е адски некоректно от страна на промоутър-а да вдъхва надежди за по-големи банди-заместители,а накрая - йок,демек "пийте една студена бира"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 15:21:53 отговори + 0 0
Wartime, Smallman, 4?, Ювиги, Кълн, Пропаганда, Alien Industry, Fyeld...че дори и някоя хардкор група ми се струва по-удачен вариант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тонката 8.06.2010 15:21:05 отговори + 0 0
"Лигльовци"
Точно от такива изпълнения, най-много страда БГ сцената, защото се правят нелогични неща от компанията - организатор, които в крайна сметка от това си печелят парите... Не може да не ти пука за бълг.групи(да не би м.януари бг групите да са отказали на ВЕС и чак сега да кандисат?!), да обявяваш нафрашкан с мейнстрийм афиш, да задвижиш цялата маркетинг машина и накрая да злоупотребиш с доверието на клиентите/фенове... и АВТОМАТИЧНО удряш шамар на БГ групите, които иначе си заслужават, но в случая си измиваш ръцете с тях и ги превръщаш в бушон на собствената си неуместност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


чичо Гошо 8.06.2010 15:17:57 отговори + 0 0
"Да не говорим че сигурно над 50% от писалите тук, никога не са си и купували албум на наша банда"

Аз само за новата година имам 4 броя :Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лигльовци 8.06.2010 15:08:39 отговори + 0 0
И тук си проличава колко неблагодарен е българския фен.
Малко сме и пак се плюем и псуваме. Ма не щем българска група, искаме само големи... Абе вие изобщо били ли сте на концерт извън БГ? Хората по чужбина специално отиват по-рано, за да подкрепят тяхната си "групичка", за да им вдъхнат малко доверие и кураж да продължат напред.
Тук заради такива като вас е подобно положението с музиката и липсата на хора в клубовете. Да не говорим че сигурно над 50% от писалите тук, никога не са си и купували албум на наша банда, но за сметка на това винаги ще си отворят устата да излеят помия върху тези, които си късат задника и дават дори последните си стотинки, само и само да има такова нещо като "българска сцена".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 15:00:50 отговори + 0 0
Некой пък нямало да си даде парите....кви смешни хора се изказват, не е истина.
Аз си дадох парите за Металика, Мегадет, Слейър и Рамщайн + Антракс и Меноуар като предястие. Само това до тук си заслужава цените на билетите. Всъщност само Металика и Рамщайн заедно си ги заслужават. К'во чак толкова значение има кои ще са останалите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо Ботев 8.06.2010 14:54:40 отговори + 0 0
... Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти! ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 14:53:14 отговори + 0 0
Z.L.O. знаеш как е в Бьлгария ... вече не нямам надежда за стабилни заместници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator-S 8.06.2010 14:53:05 отговори + 0 0
Е как кой? КОНКУРЕНТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 8.06.2010 14:51:46 отговори + 0 0
Никъде не пише, че БГ групите заместват другите, а просто ги обявяват. Слухове се носеха, че ще има БГ банди, както и в другите страни свирят местни групи. Недоумявам специално Скре4 как се озоваха там. Сега трябва да чакаме да обвят наистина кой ще замества отпадналите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 14:51:24 отговори + 0 0
хора като тебе иване ме забавляват много. Ама внимаваи кво си пожелаваш ,защото се враща момче .А ако си от групите някои или си им приятел такива псувни ще изядете на стадиона просто ти е бедна фантазията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава 8.06.2010 14:50:39 отговори + 0 0
Bastardolomey като достойния заместител на Heaven & Hell!?...и Skre4 като достойния заместител на Mastodon!??...МОЖЕ!..но аз пропускам
Няма да си дам паричките за такава измекярска организация. Заминавам направо за Каварна и след това - Бургас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 14:36:25 отговори + 0 0
ХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Радо 8.06.2010 14:35:42 отговори + 0 0
Браво на организаторите! Време беше за нещо ново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fak_yu! 8.06.2010 14:25:44 отговори + 0 0
Е па да видим, как че стане салатата на вкус. Дано да мога, да преглътна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 14:21:10 отговори + 0 0
ще повърна.................... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wtf 8.06.2010 14:19:36 отговори + 0 0
тонка много точен коментар ИЗЛАГАХА НИ !!!! ИЗНЕНАДА АХХАХАХА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 14:17:47 отговори + 0 0
Говорех за голяма БГ..... като например?!?!?!
не мен ми омръзна да слушам черната овца още преди 10 години....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wtf 8.06.2010 14:17:11 отговори + 0 0
Само на нас може да се случи това... да се смея ли, да се ядосвам ли ? хаха просто жалка картинка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ужас 8.06.2010 14:16:55 отговори + 0 0
как е възможно Металика и някви българи на една сцена?!?! искаме групи достойни за нивото на великаните, а не тази пародия, която ни се предлага!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesus 8.06.2010 14:16:34 отговори + 0 0
"Тежко, брате, се живее, между глупци неразбрани ..." Хр. Ботев
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тонката 8.06.2010 14:16:05 отговори + 0 0
Официално съобщение на организаторите за отпадането на HEAVEN & HELL от "Sonisphere"
(05.05.2010 13:38:33)

"... Що се отнася до афиша на "Sofia Rocks" – започваме да търсим нова група, която да замести освободената позиция за първия ден. Феновете не бива да се съмняват, че ще получат само най-доброто и в двата дни на фестивала! Съвсем скоро ще научите повече за това кой артист/ банда ще дойдат у нас."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

spiro 8.06.2010 14:14:42 отговори + 0 0
GO GO BASTARDOLOMEY! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Thrash 8.06.2010 14:13:08 отговори + 0 0
Mephistofel - 2010-06-08 13:44:09
Много сте зле, честно... Еба си хейтърщината, еба си помията... У нас никога няма да има голяма група, защото не заслужаваме. Помислете си за това.

>У нас никога няма да има голяма група

Това е най-малоумния коментар който съм чел напоследък!
ГОЛЯМАТА ЧЕТВОРКА КАКВИ СА ВЕ???!?!!??!
идиот

Колкото до нашите групи Bastardolomei са яки, но въпреки това се чувствам прецакан. СКРЕ4 просто смърдят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 14:11:25 отговори + 0 0
Неееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Възмутен 8.06.2010 14:10:29 отговори + 0 0
Това е гавра!
Кога ще разберат, че не щем БЪЛГАРСКИ КЛУБНИ ГРУПИЧКИ!!!
АМАН! Само за големите ще се ходи това е ясно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

evil 8.06.2010 14:10:10 отговори + 0 0
... отворковци имате ли идея колко труд се изисква за да правиш нещо в българия, а това определно са банди които не са като КОН***ЕНТ и подобните педери. Имайте уважение поне към хората които НЕ СА лайнари и ПРАВЯТ НЕЩО ДОБРО. Отидете на сайтовете и чуйте поне преди да ръсите мнения насам натам. Кой да ви сложат? веско маринов? Аз лично съм много доволен че БГ групи които ЗАСЛУЖАВАТ (за разлика от много други)имат възможност да покажат какво могат извън гаражите и клубовете.... няма пълно щастие, но поне не пишете глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 14:08:44 отговори + 0 0
бг фен и аиде щото нали само в клубове свирят да ги сложим на голям фест....Много бг групи и на клубна сцена нетрябва да ги пускат . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bg fan 8.06.2010 14:05:15 отговори + 0 0
Коя Българска група не можеш да я слушаш всеки месец? Истината е че БГ групите нямат друга сцена освен клубовете и тук там някой фест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 8.06.2010 14:02:26 отговори + 0 0
Скреч малко странни ми идват за тоя фест, Бастардите са екстра.
Некой викаше за т'ва ли си бил купил билет. Пичове, на тоя фест се купува билет за биг 4 накуп и Рамщайн, всичко останало, дори и Меноуар в случая, е плънка и добавка към основното меню.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 8.06.2010 14:02:09 отговори + 0 0
Тия 30-40 мин можеха спокоино да посвирят повече по големите групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 13:59:55 отговори + 0 0
echo
Глей ся пичага, тва' да сложиш дази групичка на мястото на Heaven & Hell си е чиста проба ГАВРА !! Ма че била българска, ма че били талантливи ми е през оная работа! Ако ще се опира до този вариант изобщо НЕ трябваше да има такива измислени заместители ! Празно място, минути мълчание каквото и да е ! НО не тези измисленяци да ми се натрисат !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 8.06.2010 13:59:26 отговори + 0 0
Пффф излагация! Дано не се представят като Канкурент, че ще ги сваляме от сцената! Никак не съм доволна, при положение, че казаха, че групите ще са от същото величие и т.н. Нищо против хората, ама не са като heaven and hell! Дано се постараят наистина, че да не станат за резил! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 13:58:54 отговори + 0 0
Тези групи мога да ги слушам всеки месец в някои клуб не им е мястото там . Разбирате че заради тези групи ще свирят по малко големите групи . И за кво плащаме тия пари ?Та даже по 30-40мин. ухааа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xax 8.06.2010 13:55:49 отговори + 0 0
Бьлгария тьрси таланти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gasmasocet 8.06.2010 13:54:21 отговори + 0 0
БРАВО НА НУФРИ И КОМПАНИЯ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА НА ЕДНА СЦЕНА С НАЙ ГОЛЕМИТЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ateistus Sapiens 8.06.2010 13:53:53 отговори + 0 0
вижте сега и двете големи групи отпаднаха по достатъчно сериозни причини а не по вина на организацията. но тея двете групи не са за този фест. по- добре да не бяха слагали никой на мястото. иначе аз нямаше да върна маНга за първия ден и готика за втория ден дори щях да се разчекна от кеф, тезо двете групи щеше да излязат почти без пари на организацията, но пък тея двете българските са излязли без пари, така че са явно по изгодни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 8.06.2010 13:51:17 отговори + 0 0
Определено беше по-добре без тия помярски изпълнение... просто СКРЕ4 е най-НЕУМЕСТНОТО нещо в целия фестивал.
Абе българска му работа...дано да свирят към 13 часа и да ги чуя някъде от парка..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 8.06.2010 13:50:19 отговори + 0 0
Пич, Дио сигурно се върти в гроба заради това, че са го заменили с групенца от такъв ранг. Ето за това "реват" хората долу, не за друго. Това не е начинът да се даде шанс на групите да бъдат чути и видяни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetaliuM 8.06.2010 13:48:49 отговори + 0 0
Стига ревали! Евала, че се дава шанс на наши групи да бъдат чути и видяни. Кво толкова? Като не ви харесват не идвайте толкова рано за тях и готово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

echo 8.06.2010 13:48:13 отговори + 0 0
Браво бе! Ако ние не се насерем един друг, няма кой... Български групи на такъв голям фест, а всички да им серем в устата! Осъзнайте се малко, дребни душици! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody_beauty 8.06.2010 13:47:33 отговори + 0 0
Уууу, не думай! Я, кажи за теб кое е cool и friendly? Ебати нещастниците. Като не ти изнася, защо пишеш тогава? Не пиши и не чети коментарите и готово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mephistofel 8.06.2010 13:44:09 отговори + 0 0
Много сте зле, честно... Еба си хейтърщината, еба си помията... У нас никога няма да има голяма група, защото не заслужаваме. Помислете си за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 13:43:31 отговори + 0 0
Не е cool да си хейтър,но да си малоумен хейтър си е направо тъпо!!!
Жал ми е за вас пишещите мрънкалници тук...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 13:42:19 отговори + 0 0
Да го ***** бг групи ако имат акал тия пичове ше откажат участието си ако не ше ги замеря с нещо тежко на сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пффф 8.06.2010 13:38:52 отговори + 0 0
Това е подигравка как на мястото на Дио ше сложат тия говнари ....да не бяха слагали по добре ще е . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 13:37:01 отговори + 0 0
да ви *** майките !!! Кви са тия насрани говна дето ще свират все едно ac/dc с тапите конкурент да ви *** в **** .30-40 мин ?!А дано само не ни орежат от кам големите групи защото както се е видяло освен хедлаинерите другите ше свирят супер малко.Като не слагат голяма група да не слагат никви тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 8.06.2010 13:36:46 отговори + 0 0
Честно казано направо кипнах.
То братче що помия се изля. И мен не ми отговарят бандите на музикалния вкус, но трябва ли да нахраня всички до девето коляно?
Айде малко по-позитивно и friendly моля.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


soregashi 8.06.2010 13:33:48 отговори + 0 0
F-OFF - 2010-06-08 13:26:25
BeerMe - 2010-06-08 13:25:43
d3m0nhun73r - 2010-06-08 13:23:33
ИСКАМЕ КОНКУРЕНТ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.06.2010 13:33:30 отговори + 0 0
Просто чудесно...
Да замениш изпълнители с МИЛИОНИ фенове по целия свят с български ъндърграунд групета, дето я съберат трицифрено число хора в някой клуб, я не...
Не че имам нещо против Бастар-к`вото-беше-там и, ъъъ, Скрефор, де. То как да имам нещо против групи, които не съм чувал никога? Както и деветдесет процента от публиката там, бтв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздамн 8.06.2010 13:31:35 отговори + 0 0
Искам Миро от Каризма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 13:26:25 отговори + 0 0
BeerMe - 2010-06-08 13:25:43
d3m0nhun73r - 2010-06-08 13:23:33
ИСКАМЕ КОНКУРЕНТ
+2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 13:26:22 отговори + 0 0
АЗ СЪМ ТВОЯТ ВЕЧЕН КОНКУРЕНТ!!!

НЕ ВИ ЧУВАМ РЪЦЕТЕ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BeerMe 8.06.2010 13:25:43 отговори + 0 0
d3m0nhun73r - 2010-06-08 13:23:33
ИСКАМЕ КОНКУРЕНТ
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 8.06.2010 13:23:33 отговори + 0 0
ИСКАМЕ КОНКУРЕНТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bg fan 8.06.2010 13:23:18 отговори + 0 0
Хейтърството зад клавиатурата е много модерно напоследък. Радвам се и за двете групи и ще ги гледам с интерес, която и българска група да сложат все така ще се изкажете за тях, лошото е, че във всичко е така не само в музиката. skre4 ги гледах преди bizkit и ме изкефиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 13:21:58 отговори + 0 0
Мен ме дразни отношението. Че 1 месец си мълчаха и се носеха слухове за наистина големи групи. И накрая ни изтърстват поредната простотия по български. Да, нямам нищо против самите бг групи, но като Мастодон е една от основните причини, заради които отиваш на тоя фестивал...очакваш на тяхното място да получиш нещо от подобна величина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 13:18:04 отговори + 0 0
Nevermore
Ти нещо се превъзбуди май ??? И се опита да кажеш нещо май а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Jemm 8.06.2010 13:16:29 отговори + 0 0
Не прибързвайте с отрицанието, хора. Вярно, че така е по-лесно, нали... ама съветвам горещо всеки да гледа Bastardolomey - МНООООГО яка БГ банда. Аз съм ги гледал и на живо и не бих я нарекал `смешна група`. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

морт 8.06.2010 13:15:27 отговори + 0 0
Абе, NEVERMORE, я по-кротко!

и ми се надяваше бълг. народ на ОВЪРКИЛЛ, ТЕСТАМЕНТ,ЕКСАДЪС...
не трябваше да забравяте , че се намираме у ТЪПАНАРИЯ...
ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОВА СА СЪЩИТЕ ИДИОТИ, КОИТО ТУРИХА конКУР-мент преди АС/ДС!!!!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 8.06.2010 13:07:38 отговори + 0 0
За бога глупаци престанете!
Дали има и какво има и дали няма и какво няма няма ама никакво значение.
Затворете си шибаните плювалници и си отидете в къщи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 8.06.2010 13:07:01 отговори + 0 0
А така, тъкмо няма да се тикам да влизам рано...преди четворката от наш'те групи да си дрънка който иска и да ги гледа който иска..Аз да ги гледам- А мерси ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники-6-6-6 8.06.2010 13:02:32 отговори + 0 0
Според мен има доста стойностни БГ банди и наистина трябваше да има БГ име на тази голяма сцена, друг е въпросът дали точно тези групи са подходящи в случая ... кофти е наистина, че ги обявяват доста по-късно, което в момента малко дразни. С 2 ръце съм "ЗА" български групи на всеки концерт!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 12:57:43 отговори + 0 0
Exodus? Testament? Не. Бастардонещоси-дето-не-съм-ги-чувал. Как да се радвам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 12:56:25 отговори + 0 0
баси мизерията и връзкарщина, АМАН!!!
Плюя на такива *******!
Влизам си за Антракс, хич няма да го слушам тея алтернативки ********
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody_beauty 8.06.2010 12:55:53 отговори + 0 0
@ Drum

Определено няма да гледам целия фестивал с неудовлетвореност, уверявам те. Просто и на двата дни ще изпусна българските шитни и това си е. Тъкмо ще има повече време за бира.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 8.06.2010 12:55:37 отговори + 0 0
Не разбирам какъв е проблемът. Уредили са се двете групи - точка по въпроса. Всеки с късмета си.
Лично на мен ми писна да гледам Нуфри на всеки втори концерт, затова просто няма да го гледам на 22 юни, а ще зяпам мърча или нещо от сорта, докато групата му е на сцената, това е. Наистина недоумявам какво толкова е станало - все едно някой ви кара насила да седите пред сцената и гледате Бастардоломей и Скреч!? Ми не ги гледайте, бе - толкова е просто!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:55:32 отговори + 0 0
@Drum - чак пък такава драма. Не смятам, че тези групи имат грамотността дори да скапят настроението като хората Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2010 12:52:29 отговори + 0 0
Поредната бълХарска простотия!!!!!!!!!

НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ БГ ПРОСТОТИЯТА, ЕЙ!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тонката 8.06.2010 12:51:39 отговори + 0 0
Стига сте дръкали глупости ве... "анти-българско" дрън, дрън... Ако нахакат Дидко Икебаната, пак ли трябва да се радвам, щото е българин... Като искат да са патриоти организаторите що не ги сложиха в афиша още в началото... преди Дио и Мастодон?!?... Още веднъж искам да подчертая - ХАРЕСВАМ BASTARDOLOMEY!!!... Просто не желая да ме ебават!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drum 8.06.2010 12:51:38 отговори + 0 0
Това е, щом във вашите глави сте постоянно прецакани, то наистина и неминуемо е така. Съжалявам за Вас, че ще изгледате целия фестивал с чувство на неудовлетвореност, може ни ако нямаше фестивал, нямаше да сте прецакани изобщо. Въпрос на гледна точка. Аз пожелавам яко изкарване на всички, пък който, както си го направи ! хубав ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:49:47 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-08 12:47:05
Купих си билета главно заради първия ден - 4-ката и Heaven & Hell. Както знаем възкресението е мит, затова очаквах да има група, която да е достоен заместник на H&H или да няма никаква. А те наш'те ми слагат посредствена клубна банда... Мерси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 12:49:05 отговори + 0 0
Очаквайте още изненади... КОНКУРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНТ и БГ РОК !!!
Вероятно IQ и Drum ще са доста доволни.
PS. Извинявам се, но групи като тези по истинските фестивали свирят или в 2 часа след обяд или в 5 сутринта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bloody_beauty 8.06.2010 12:47:48 отговори + 0 0
Вие пък като сте такива националисти ходете си по клубчетата и си слушайте българските групички. Аз съм си платила, за да гледам определени групи. Ако някоя от бандите не може да дойде, нека да им бъдат намерени достойни заместници, а не да си измиват ръцете с подобни недоразумения. Аман от хора, които не знаят какво искат и за какво са дали парите си. На вас и Азис да ви докарат, пак ще му се кефите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 12:47:05 отговори + 0 0
@soregashi защо трябва да сравняваме вообще. ПО-добре помислете в посоката, че винаги е имало идея да има по една родна банда в всеки от дните, независимо от случилите се обстоятелства. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:46:09 отговори + 0 0
@IQ - нека съм с антибългарско самосъзнание и да изисквам истинска музика, а не имитация на големите. Колкото и да съм патриот има няколко български групи, които копират като хората, няколко, които са си уникални и всичко друго е бълвоч - дали копие на Bizkit, Maiden или Judas не ми дреме... бълвоча си е бълвоч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesus 8.06.2010 12:46:01 отговори + 0 0

Абе хора,не ви ли е срам да пишете такива глупости бе!!!И двете банди са яки и заслужават да се качат на тази сцена,както и много други БГ групи.Аре стига с тва хейтърство вече,осъзнайте се.
@Бате ви Вестко
Не знам Шеки дали е умреляк,но пее зверски и бандата му е жестока,колкото до Конкурент не знам дали остана някой в тази държава,който да ги уважава поне малко,но за това те са си наистина сами виновни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IQ 8.06.2010 12:45:17 отговори + 0 1
Unholy, ти в коя група свириш??? Вместо да завиждате се радвайте, защото само това е начина, света да забележи някоя българска група и да не са завинаги под клишето "клубна банда" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Het 8.06.2010 12:45:11 отговори + 0 1
Еее, за какво ги сложиха тея, едва ли много хора ще са очаровани...Много по-добре щеше да бъде да имаше повече време за останалите групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тонката 8.06.2010 12:44:37 отговори + 0 0
Ники е прав - проблемът не е в двете БГ групи, които не са зле, проблемът е че се лансират като заместници на отпадналите!... Ако бяха обявени още в началният етап като местно допълнение, едва ли щеше да е проблем за феновете, но сега, по този начин излиза като подигравка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:44:30 отговори + 0 0
@Drum @IQ То поне да имаше база за сравнение. Mastodon за някаква рапкор шитня... нелогично дори групата да беше Limp Bizkit примерно. Heaven and Hell za бълвоча, който са бастардоломей... Затова съм особено недоволен. Не стига, че втория ден трябва да се изтърпят определени групи, а сега и още една. Поне са в началото и може да си ги изпуснеш на спокойствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 8.06.2010 12:43:32 отговори + 0 0
"БГ групи ще се качат на една сцена с Великаните."
Няма БГ групи имащи място там.. при великаните.
Това са клубни групички, къде са тръгнали да свирят на стадион пред десетки хиляди. Трябва да са големи куражлии да се изтупанчат пред публика, която неминуемо ще ги освирка. На болшинството е писнало да му НАТРИСАТ бг банди на големи концерти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IQ 8.06.2010 12:41:07 отговори + 0 0
Вие сте с антибългарско самосъзнание да ви кажа само. Не заслужаваме като народ да имаме нито една банда. ХОдете се кланяйте на американци и германци. Баси шибаняците. Гнус ме хвана като ви прочетох коментарите.
Дано повече нито една банда да не стъпи в Българя! Шибан народ сме си и това си е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Drum 8.06.2010 12:40:40 отговори + 0 0
@soregashi
Някой обещавал ли ти е, че Дио няма да умре ? Някой обещавал ли ти е, че ако Дио умре, на мястото на Хевън&Хел ще свирят еди кои си ? За каква гавра изобщо иде реч !?! Национална чувство на Българина е: че винаги някой му е длъжен с нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:37:24 отговори + 0 0
И на Каврна Рок Фест ще ходим, спокойно. Ники го каза най-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 8.06.2010 12:36:59 отговори + 0 0
Еми продайте си билетите , ще се намерят желаещи и проблема е решен В Гърция плащат 165 евро за един ден пред сцена вие тука ми се правите на цигани ,че занестниците ви не били достойни Винаги се намират хора ,който са вкиснати сутрин ,щото коликите породени от диарията са ги сабудили и се правят на герои чрез интернет пространството Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 8.06.2010 12:36:34 отговори + 0 0
Еми чудесно! Вместо групи от ранга на HEAVEN & HELL и MASTODON, ще гледаме неккви **********... Пълна подигравка, заклевам се! Аре са, пак сменяйте плакатите, ****************! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 8.06.2010 12:35:29 отговори + 0 0
Която и българска банда да сложат на такъв фест, като заместител на банди от ранга 2те отпаднали, ще бъде брутално оплюта и освирквана. Ясно е, че организаторите търсят бюджетно решение, ама все пак това си остава доста слабоумен ход.

Дано се освестят, че и феновете и 2те бг банди ще го духат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бате ви Вестко 8.06.2010 12:34:57 отговори + 0 0
големи смешници се оказахте Вместо да се зарадвате, че са сложили свестни наши банди, а не умреляци като Конкурент или Шеки мрънкате яката. Вървете на Каварна Рок Фест, като не ви изнася Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 12:33:40 отговори + 0 0
по добре без тях да има повече време за големите 4ри и RAMMSTEIN Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:29:29 отговори + 0 0
@Drum - по-скоро се ядосвам, че за пореден път се гаврят с публиката. Да заместиш Heaven & Hell с посредствена групичка и Mastodon с посредствен рапкор си е гавра с феновете. Да не говорим колко хора си платиха втория ден само заради Mastodon.
На мен лично ми писна да се гаврят с мен от всички страни.
Ти си се кефи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drum 8.06.2010 12:26:12 отговори + 0 0
Странен начин на мислене - не се радваш за това, което ще видиш, а се ядосваш за това, което няма да видиш. Ваша работа хора, сами си късате нервите ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 12:21:47 отговори + 0 0
Е по-голяма простотия от тва здраве му кажи,баси шитнята! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


soregashi 8.06.2010 12:20:58 отговори + 0 0
@ Анонимен - 2010-06-08 12:18:07
Ми принципно, който плаща поръчва музиката, но в случая, явно трябва да се спести някой друг лев от чужди банди, затова дайте с клубните групички.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2010 12:18:07 отговори + 0 0
@soregashi - ами в твой стил казано "дреме ми за кво си си платил" ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 8.06.2010 12:17:11 отговори + 0 0
И друго.Писна ми,на всеки концерт да набутват разни връзкари,нямащи нищо общо с групите заради които си даваш парите.Ако толкова държаха на българска група,защо не поканиха примерно Wartime или Symbolic?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bojkata 8.06.2010 12:14:51 отговори + 0 0
Не че Bastardolomey не са яки, ама все пак се говореше за Testament хахахах. Знаех си че пак ще има някаква излагация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:13:58 отговори + 0 0
@Drum - дреме ми за музикантите. Аз съм си платил за Heaven and Hell и Mastodon и искам нещо, което да се сравнява с тях, а не убити клубни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Drum 8.06.2010 12:12:37 отговори + 0 0
Отчайващи коментари !!!
Безкрайно много се радвам, за Бастардоломей и Скреч и че изобщо БГ групи ще се качат на една сцена с Великаните. Това са сбъднати мечти за музикантите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 8.06.2010 12:12:14 отговори + 0 0
"Нуфри мрази метъла"
Хахаха, ти верно ли го мислиш това? Тц, тц, какво впечатление оставял в хората Нуфрата, който иначе е бил метъл преди ти да чуеш за първи път Nothing Else Matters в трети клас.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 8.06.2010 12:09:17 отговори + 0 0
Вместо титаните Мастодон, ще гледаме Скречове -.- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Journeyman 8.06.2010 12:09:15 отговори + 0 0
Това е меко казано подигравка....нямам думи!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 8.06.2010 12:08:45 отговори + 0 0
Баси простаците. Heaven and Hell за Бастардоломей, а Mastodon за Скреч.... да сложат и Конкурен на мястото на Metallica :@ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


p 8.06.2010 12:07:34 отговори + 0 0
mda, pone niama nujda da se barza da vlizame... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 8.06.2010 12:06:49 отговори + 0 0
Чудесно.Тъкмо се чудех,как да изляза от работа в 15.00.Сега този проблем отпадна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

p 8.06.2010 12:06:44 отговори + 0 1
palen smeh/1 po-dobre bez grupi, otkolkoto s tia grupi. palen ta6ak Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тонката 8.06.2010 12:05:32 отговори + 0 0
... Няма да коментирам самите групи(нямам нищо против, дори BASTARDOLOMEY ми пасват), но НЕ Е КОРЕКТНО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 8.06.2010 12:01:42 отговори + 0 1
Каква е тази гавра с феновете?Това са супер гадни групи - подигравка за рок-културата като цяло.Искрено съм възмутен.Нуфри мрази метъла, а ще подгрява ЧЕТВОРКАТА?!?Слеър ако знаят ще го убият преди участието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


StreetSoldier 8.06.2010 11:52:04 отговори + 0 1
За кво си плащаш...кво ти дават... не че Скреч са лоши ама...не са Мастодон Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".