Подробности за пропускателния режим на "Sofia Rocks"

10 юни 2010, 13:01 ч. 909 / 8 86
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   За първи път на "Sofia Rocks" организаторите ще изградят предварителни пунктове за проверка на билети и поставяне на фестивални гривни на стадиона ще се влиза само с билет и гривна

   Във връзка с това, че подобно мащабно двудневно събитие в самия център на столицата до този момент не е провеждано и с оглед удобството на посетителите и улеснението на придвижване на фенове към мястото на събитието, за първи път организаторите на фестивала Болкън Ентъртеймънт въвеждат специален пропускателен режим. Пунктовете за проверка на билети са изнесени извън охранителните заграждения на стадиона, за да се избегнат струпвания на много хора на охранителните постове.
    Всички, които ще станат част от рок феста на годината, трябва да знаят следното:

   Организаторите Болкън Ентъртейнмънт предвиждат специален пропускателен режим с оглед улеснението за влизането на многобройната публика в рамките на стадиона. Ще бъдат създадени специални пунктове за проверка на билети и поставяне на гривни, без които НЯМА да може да се влезе в стадиона. Тези пунктове ще бъдат изнесени извън охранителните заграждения и ще са на всички важни артерии за подстъп към спортното съоръжение. виж катрата по-долу.

    Всеки закупил фестивален билет ще трябва задължително да мине първо през някой от тези пунктове за проверка на своя билет. Там срещу валиден билет на всеки ще му бъде поставена съответна гривна в зависимост от това дали е закупил еднодневен (само за първия или само за втория ден) или комбиниран двудневен билет. Билетите ще важат единствено и само с поставена гривна. Всеки закупил двудневен билет ще получи еднократно своята гривна, която не трябва да се премахва до края на събитието. Един двудневен билет заедно с прилежащата гривна важи единствено и само за един човек.

    На стадиона ще се допускат ЕДИНСТВЕНО хора с билет + гривна.

    Пунтовете за проверка на билетите ще бъдат активни от 8.00 часа на 22 юни. Единствено след проверка на билет там, феновете ще могат да продължат към охраняемата зона на стадиона, където ще им бъде извършена повторна проверка - за оръжие и внасяне на непозволени вещи или субстанции.

    Списък на Пунктовете за проверка на билети на EVENTIM
На Орлов мост при подлеза на езерото на Ариана
Билетна каса на Стадиона на езеро Ариана, зад сектор Г
Алея Борисова градина откъм Цариградско шосе
Алея Борисова градина откъм тенис кортове Левски
Алея Борисова градина откъм стадион Българска Армия
Пред Метро станция Национален стадион Васил Левски Билетна каса на Стадиона, ул. Граф Игнатиев
На стълбите на пешеходния мост на бул. Евлоги Георгиев и ул. Паренсов
Паркинг Синя зона пред Централен вход на Стадиона, от ляво, на бул. Гурко
Билетна каса на Стадиона, бул. Гурко


   Билетите ще бъдат сканирани със специални устройства, за да се потвърди тяхната автентичност. По никакъв начин няма да бъдат допускани фенове с фалшиви билети. Купувайте своите билети за фестивала единствено от оторизираните за това места!!! Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и liveperformance.bg, а на 22 и 23 юни включително билети ще се продават и на касите на стадиона (отварят в 7.00 часа). В двата фестивални дни трите каси на стадиона ще бъдат и пунктове за проверка на билети и поставяне на съответната гривна към билет.

   В непосредствена близост около Националния стадион Васил Левски ще бъде изградена буферна охраняема зона. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:
КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход
KПП 3 – вход 1 за инвалиди (ще има изградена рампа)
КПП 4 – вход 2,3,4,5
КПП 5 – вход 6,7,8,9
КПП 6 – вход 9,10,11
КПП 7 – вход 11,12,13, сектор В терен
КПП 8 – входове 13,14, сектор В терен
КПП 9 – входове 14, 15, 16

    За всички фенове се препоръчва да предвидят достатъчно време да валидират своите билети и срещу тях да им бъдат поставени необходимите гривни за достъп на стадиона, както и да се информират предварително за това къде точно е тяхното място на стадиона и съответно кой е най-удобният подход към конкретния вход/ КПП.
   В четирите посоки на подстъп към мястото на събитието ще има разположени големи табла - карти с тази информация.
   Всички входове, през които публиката влиза на стадиона са и АВАРИЙНИ ИЗХОДИ. Билетите от всички ценови категории за фестивала Sofia Rocks Powered by Sonisphere са безплатни за деца до 10 години. При влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта. Моля, носете и попълнена декларация.

   За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре в стадиона.
   На всички Пунктове за проверка на билети на Eventim, както и на всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. Препоръчително е декларацията, необходима в 2 екземпляра, да бъде попълнена и подготвена предварително за удобство на преминаващите. Документът можете да откриете тук:

   http://bg.sonispherefestivals.com/information/kids-free/

    Организаторите предупреждават, че с оглед на сигурността на всички присъстващи по време на фестивала, няма да се толерират злоупотребите с алкохол, наркотични вещества или други опиати, както и прекалено агресивното и неуместно поведение, застрашаващо приятното изживяване на всички останали. Освен специализираната охрана, за сигурността ще се грижат и представители на полицията. Не прекалявайте с нищо преди концертите в двата фестивални дни, за да можете пълноценно да се забавлявате по време на историческите метъл събития!

   Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!! Моля, не носете такава със себе си, в противен случай тя ще ви бъде задържана от охраната до завършването на концерта. Организаторите Болкън Ентъртейнмънт имат пълното съдействие от страна на Културния отдел към Столична община по отношение на охраната и регулирането на зоната около мястото на събитието, както и пълното съдействие на службите на СДВР.
Натисни за увеличение


Коментари   (86)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.02.2011 20:16:20 отговори + 0 0
васил левки на клип подробности Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.02.2011 20:14:04 отговори + 0 0
васил левски Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 10:53:27 отговори + 0 0
Това е пълно малоумие!!! Вчера изпуснах целия Антракс докато чакам на километрична опашка да ми сложат гривничка. Явно целта на организаторите е да ти вземат парите... пък какво ще получиш за тях им дреме. Нищо ново. И това за удобство е направено.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

йо6 22.06.2010 12:29:00 отговори + 0 0
тва че тревата е разделена на сектори, означава ли че ще има някакви физически прегради или само кой вход се влиза зависи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal 21.06.2010 23:07:43 отговори + 0 0
Продавам 2 двойни билета- за двата дни - за 22 и 23 /по 130лв/ за сектор А, ложа 4, вход2 /под козирката/ 0887889998 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Virion 21.06.2010 22:26:02 отговори + 0 0
Ебати разделението на front stage и правостоящи на терен, ахахахах
Очаквах светлозеления участък да е по-минимален..
По тая логика на разделението да си бях взела билет за терена
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2010 09:37:31 отговори + 0 0
Дали ще може да се внесе храна (сандвичи)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mell 18.06.2010 12:40:32 отговори + 0 0
Аз имам въпрос, който на някои може да им се стори тъп,но....В колко часа започва? Тъй като на билета ми пише 17ч, а пък на др места 15ч? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anon 15.06.2010 16:54:54 отговори + 0 0
На всеки концерт пише че няма да пускат под 18 без придружител. На нито 1 не са ме спирали, даже на Металика преди 2 години. А бях на 16 тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 13.06.2010 19:58:28 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-12 23:38:19
"всеки закупил двудневен билет ще получи еднократно своята гривна, която не трябва да се премахва до края на събитието.."
ТОВА ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ НЯМА ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ГРИВНАТА ЗА ДРУГИЯ ДЕН ??? БЕЗ ДА СЕ СВАЛЯ ОТ РЪКАТА ?

Ами то ти е написано !
Имаш билет за двудневно събитие, кога свършва това събитие ? На втория ден, ако гривната ти е на ръката от първия ден трябва да я пазиш поне докато влезеш втория ден.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


THe_tormentor 13.06.2010 18:34:33 отговори + 0 0
до Samaell: земи прочети това хората са ти го написали" За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, те трябва да бъдат с родител или придружител." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samaell.. 13.06.2010 16:07:22 отговори + 0 0
Ta.. oще ми виси проблема с възрастта .. Дали охраната ще ми направи някакъв проблем, че нямам 18 ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 13.06.2010 00:50:35 отговори + 0 0
Да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.06.2010 23:38:19 отговори + 0 0
"всеки закупил двудневен билет ще получи еднократно своята гривна, която не трябва да се премахва до края на събитието.."
ТОВА ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ НЯМА ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ГРИВНАТА ЗА ДРУГИЯ ДЕН ??? БЕЗ ДА СЕ СВАЛЯ ОТ РЪКАТА ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

THe_tormentor 12.06.2010 10:30:45 отговори + 0 0
Тоя Анонимния голям образ , ма поне става смеха.Пич ти на концерт ли ще ходиш или в съдебната зала,че вече казваш кви закони са нарушили и кви права са ни погазили.Смятам че хората добре са го направил,и в големите хотели по черноморието правят така например хотелите в Дюни и Слънчев Бряг,не можеш да влезеш вътре без гривничка,защото те не са хотелчета от по 5-10 стаички и да побира максимум 20-30 души,а гривничките са направени за да се вижда че си платил за да използваш услугите които предлага хотела.Та по същия начин е и със Сонисфера,пичовете са го направили така,за предотвратяване влизането на хора които не са си закупили билет и искат да гледат на аванта.Не се карайте за глупости,а си пускайте някоя група от Голямата Четворка на Уинампа и започвайте да загрявате за 22-ри все пак 10 дена останаха (rock) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lamb of God 11.06.2010 20:31:51 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-11 16:24:58: Абе, ти си много зле, бе!
Тия лентички беше безкрайно крайно време да бъдат въведени и тук за улеснение на абсолютно всички.
Хората на Запад гривничките си ги колекционират по ръцете - някои имат десетки (аз си ги събирам в кутия, а най-готини са платнените ширитчета, щото изкарват много време) за спомен, ти си седнал да се пенявиш за нек'ви тъпотии.
Кат' не искаш лентичка, продай си билета и iSeektir!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2010 19:39:24 отговори + 0 0
Не моа разбера що ми треат 18г на 17 съм и мисля че не ми треа някой дето да ме придрожава поне да го бяха направили с декларация от родителите че са съгласни да та пуснат ам не от някоий си които ще е там ...
иначе се надявам да са разбием всички яко там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 11.06.2010 18:06:08 отговори + 0 0
Щом така са решили организаторите, така ще бъде! Точка! Навсякъде е така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 11.06.2010 17:47:09 отговори + 0 0
"Искаш"

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 11.06.2010 17:46:04 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-11 16:42:04
Roswell 47, ако на твоя билет (който е вид договор) пише нещо за лентички, на моя не пише....

На AC/DC лентичките ги даваха преди да влезеш на стадиона, на 3-тото КПП така да се каже и не те караха да си ги лепиш, просто ги раздаваха. Сега като искаж не си я слагай, пък ако мислиш да излизаш извън стадиона си я залепи..не виждам каква е драмата с тези ленти ????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Roswell 47 11.06.2010 17:02:35 отговори + 0 0
само този Анонимния ще искат да им рецитира Закона и тогава ще го пуснат ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мръсния Глем 11.06.2010 17:00:52 отговори + 0 0
Кво се стягате бе като на ДИ СИ ще е - пускане без сканиране, бнез особена проверка и без проверка на години ;D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 11.06.2010 16:47:46 отговори + 0 0
оо добре г-н Адвокат-познавач на законите в България.и с кой закон е в разрез носенето на гривничката?и какво като не пише на билета за гривнички? не разбирам -какъв ти е точно проблема?

България не е заради мен на тва дередже-аз ако можех бих избягал на мнооого далече от тая пумия тук ама не мога,но това не е темата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2010 16:42:04 отговори + 0 0
Roswell 47, ако на твоя билет (който е вид договор) пише нещо за лентички, на моя не пише. Не ми се коментират останалите ти глупости и липса на познание на закони и т.н.
Да, аз съм прост, но заради такива умни като теб България е на това дередже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 11.06.2010 16:32:36 отговори + 0 0
какво па толко ти пречат лентичките и защо да са простотия? и в чужбина сигурно е така по фестивалите.задължен си да не я сваляш щото няма да влезеш на другия ден.тя няма да падне ако не я скъсаш.ти като не си аматьор що не организираш един фест и да те видя що за стока си?като не ти изнася не си купувай билет и няма да имаш лентички.толко е просто....като теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.06.2010 16:24:58 отговори + 0 0
BEC отново доказват, че са абсолютни аматьори, колкото и да ги хвалят заблудените фенчета.
Първо, това с лентичките се прави не с една, а с две лентички - за всеки от дните по една. По никакъв начин не могат да задължат някой да носи лентичка извън стадиона.
Второ, по никакъв начин не могат да задължат някой да има лентичка и на стадиона, най-много да не го пускат да излиза и влиза, ако няма.

Само, че като няма кой да ги съди в България, такива самозабравили се организаторчета, ще правят още много простотии... Пък и нали повечето фенове са доволни, че им докарват групи, какво им пука, че им погазват правата, както редовно правят и БЕК, и другите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спечели среща с една 11.06.2010 16:23:50 отговори + 0 0
http://mp3.dnes.bg/article/2010/06/11/Specheli_sreshta_s_edna_ot_bandite_na_Sofia_Rocks_.6180 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 11.06.2010 16:22:46 отговори + 0 0
в Каварна гривните бяха екстра-здрави,къпеш се с тях колко искаш и няма проблеми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кубинеца 11.06.2010 16:06:13 отговори + 0 0
@Markoni - 2010-06-11 11:01:44
Сори за тъпия въпрос, но тези гривни water-resistant ли са? Какво става ако все пак си взема душ след първия ден?
Какъв душ, бе. Нали си метъл - няма да се къпеш!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?! 11.06.2010 11:50:44 отговори + 0 0
ами гривните по фестивалите са от такъв материал, че да не се разпадат от влага (дъжд, пот, душ и т.н.) иначе нямаше да има смисъл от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 11.06.2010 11:15:55 отговори + 0 0
Хаха да, интересен въпрос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Markoni 11.06.2010 11:01:44 отговори + 0 0
Сори за тъпия въпрос, но тези гривни water-resistant ли са? Какво става ако все пак си взема душ след първия ден? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2010 00:53:48 отговори + 0 0
@F-OFF, схванах, мерси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gangrel 10.06.2010 23:58:06 отговори + 0 0
Призванието на българина е все да е недоволен - Наздраве хора.

П.С. Организацията на AC/DC беше перфектна, като изключим излизането от стадиона, но все пак това не зависи от Болкан Ентъртейнмънт. Надявам се и сега всичко да мине по вода.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 10.06.2010 23:40:58 отговори + 0 0
Виж, то е ясно че като носиш вече готова декларация и те виждат че ти е в ръцете е нормално да те проверят и т.н Щото ти така едва ли не си пишеш на челото "АЗ НЯМАМ 18 години" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.06.2010 23:29:44 отговори + 0 0
На ДиСи при мен гледаха, ама само декларациите. И съм на 16, едва ли приличам чак на 10 годишна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 10.06.2010 22:45:40 отговори + 0 0
Ми мисля си че трябва да приличаш на 10 годишен за да се замислят за тия декларации. Иначе и на охраната не им се занимава да проверява на всеки лични карти и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Het 10.06.2010 22:25:23 отговори + 0 0
wrath - 2010-06-10 21:35:58
Хет, какво искаш да кажеш с това? В смисъл КПП-тата са пропусквателните пунктове КПП - Контролно Пропускателен Пункт Иначе и за Ди Си така говореха и за сума ти други концерт за придружители и т.н ама не го направиха, така че споко


Ами нали щяло да има някакви други преди кпп-тат доколкото разбрах. :Д А на ДС поне при нас гледаха за декларации и лични карти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 10.06.2010 22:16:10 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-10 22:01:15
Добре, аз не съм запознат много с тези неща, някой може ли да ми обясни какво пречи на някого да даде гривната на приятел и той да влезе с нея на втория ден, примерно?

Гривната е една лента която накаря има яко двойнолепящо тиксо, овърташ я около ръката и я залепяш, после като тръгнеш да я разлепяш или свалиш, ако си я лепнал много стегнато и не можеш да я изхлузиш се къса в една час от нея която е предварително перфорирана. Все си мисля, че после ако я лепнеш отвътре с някое тиксо там където е предвидено да се скъса, не вярвам някой да го забележи това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 22:01:15 отговори + 0 0
Добре, аз не съм запознат много с тези неща, някой може ли да ми обясни какво пречи на някого да даде гривната на приятел и той да влезе с нея на втория ден, примерно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.06.2010 21:59:32 отговори + 0 0
GMC - 2010-06-10 21:56:05
това разделение отпадна, вече има само фронт оф стейдж

сигурен ли си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GMC 10.06.2010 21:56:05 отговори + 0 0
това разделение отпадна, вече има само фронт оф стейдж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 10.06.2010 21:38:05 отговори + 0 0
А на тая схема няма фронт ъф стейдж лефт и райт? Нещо да не са се отказали от това или просто е някаква грешка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 10.06.2010 21:35:58 отговори + 0 0
Хет, какво искаш да кажеш с това? В смисъл КПП-тата са пропусквателните пунктове КПП - Контролно Пропускателен Пункт Иначе и за Ди Си така говореха и за сума ти други концерт за придружители и т.н ама не го направиха, така че споко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kkkkkkkkkkk 10.06.2010 21:33:26 отговори + 0 0
Малееее,се едно ще ходим на среща с президента на щатите ! ! ! xax Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 10.06.2010 21:30:38 отговори + 0 0
Към последния анонимен:
Няма да се ръгате в погото и готово. Не е толкова трудно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 21:29:41 отговори + 0 0
Касапницата наближавааааааааааааааа...............!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

templar 10.06.2010 21:25:23 отговори + 0 0
Можеше и по зле да е Още от 8 ще ходя да си зема гривничката и държат , щом оцеляха на Венъм и Мейхем , дори ги махнах от ръката без да се скъса всичко си е предвидено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Het 10.06.2010 21:23:57 отговори + 0 0
Тая декларация при КПП-тата ли се дава или още при пропускателните пунктове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Boro 10.06.2010 21:12:36 отговори + 0 0
A аз като съм на 16, ще ми трябва ли декларация или придружител само или и двете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sic 10.06.2010 20:31:31 отговори + 0 0
още малко от горна баня ше направите пунктовете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 10.06.2010 19:53:34 отговори + 0 0
" да не говорим, че ако оцелее после цял ден ще ме гледат на криво разни шефски особи )"
миналата година така ни гледаха три дни по време на феста в Каварна, но няма как.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 19:47:04 отговори + 0 0
и като замине гривничката при погото на Slayer какво правим? да не говорим, че ако оцелее после цял ден ще ме гледат на криво разни шефски особи ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 10.06.2010 18:29:34 отговори + 0 0
Аз викам да сложат и една вишка с 2-ма картечари за по сигурно,по голям пръц не съм виждал ебаси тва да неее форт нокс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПФФФФФФФФФФФФ 10.06.2010 18:15:46 отговори + 0 0
Малееее,се едно ще ходим на среща с президента на щатите ! ! ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


конън 10.06.2010 18:01:38 отговори + 0 0
ем обърках се от коментите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?! 10.06.2010 17:54:21 отговори + 0 0
чити в н и м а т е л н о:
"срещу валиден билет на всеки ще му бъде поставена съответна гривна в зависимост от това дали е закупил еднодневен (само за първия или само за втория ден) или комбиниран двудневен билет."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

конън 10.06.2010 17:42:36 отговори + 0 0
начи тва с гривните е за тези които са с билети само за 2та дена, а тези които са само за 1вия без гривни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 10.06.2010 17:06:52 отговори + 0 0
@ Анонимен - 2010-06-10 16:44:42
@MESHUGGAH, мисля, че е заради разпределението и многото входове на стадиона, на билета ти пише за кой сектор, ред и място си, а на гривничките не пише. Да не се бутат хората да влизат през грешния вход и да настава голямото шматкане... предполагам заради това... А така с като им бутнеш билетчето под носа, веднага ще те насочат към съответния вход.
----------------------------------------------------

Ааа, да. Вярно - входовете и секторите ги ише само на билета. Не се бях сетил за това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 16:44:42 отговори + 0 0
@MESHUGGAH, мисля, че е заради разпределението и многото входове на стадиона, на билета ти пише за кой сектор, ред и място си, а на гривничките не пише. Да не се бутат хората да влизат през грешния вход и да настава голямото шматкане... предполагам заради това... А така с като им бутнеш билетчето под носа, веднага ще те насочат към съответния вход. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.06.2010 16:41:08 отговори + 0 0
Samaell.. - 2010-06-10 16:07:19
Добре де.. аз съм 16 годишен след 1 месец правя 17 и няма да ме пуснат така ли ?

Еми и аз така, ще трябва да си намерим някой да ни вкара
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 10.06.2010 16:38:24 отговори + 0 0
@ rambo - 2010-06-10 16:03:38
Абе ясно е че има и връзка с 2дневен билет за 2ма, ама защо и билет, и гривна? Аз като съм с 1дневен и ми дадат гривната, като им предоставя билет, защо трябва повторно да го представям?
------------------------------------------------
Да, вярно! На Каварна като ти сложат гривната и ти взимат билета, оставаш само с гривна и с нея си влизаш за концерта. Не виждам защо трябва да се пазят билетите, за да се влиза и с тях?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samaell.. 10.06.2010 16:07:19 отговори + 0 0
Добре де.. аз съм 16 годишен след 1 месец правя 17 и няма да ме пуснат така ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rambo 10.06.2010 16:03:38 отговори + 0 0
Абе ясно е че има и връзка с 2дневен билет за 2ма, ама защо и билет, и гривна? Аз като съм с 1дневен и ми дадат гривната, като им предоставя билет, защо трябва повторно да го представям? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 10.06.2010 15:45:09 отговори + 0 0
Е вие нали не очаквате тоя номер да минава? Нормално е да искат двама души да са си с два билета. Това с гривните е улеснение. Предварително си взимаш гривната и на входа само те гледат за оръжие. Браво на ВЕС. Само ме е яд за lineup-а, че се изложиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


тонката 10.06.2010 15:23:56 отговори + 0 0
Това "с гривните" естествено, че не го обявиха предварително, именно за да си купите двудневни партийно и после да стане ясно, че не става и... да си купите и еднодневен, но все пак прозорливи хора(фенове) изразиха това съмнение и ви предупредиха!... тези опити да нае..ш дявола във въздуха мислех, че са отживелица Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 10.06.2010 15:16:52 отговори + 0 0
14 ч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 15:10:20 отговори + 0 0
ОК, само не разбрах в колко часа ще пускат на стадиона?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 10.06.2010 15:07:19 отговори + 0 0
това с гривните за 2-та дни трябваше да го обявят преди хората да си накупят 2-дневни билети за 2-ма души Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 10.06.2010 15:06:38 отговори + 0 0
гривната е заради тези, които са купили 2-дневни билети за 2ма човека Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rambo 10.06.2010 14:55:48 отговори + 0 0
По принцип не съм бавен, но някой може ли да ми обясни, защо е нужно билет+гривна, а не само билет или само гривна? Тя едва ли ще може да се преотстъпва, нещо като на миналата Каварна сигурно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 14:42:10 отговори + 0 0
тука имало и експерти по български език ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metallica fan 10.06.2010 14:32:20 отговори + 0 0
на предния концерт беше по-лесно да влезеш. Сега ако съм изпил 2-3 литра мента ще ме върнат ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 14:22:22 отговори + 0 0
...пропускателен се пише без "в" ))) казва се "пропускам", а не "пропускВам"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 14:05:58 отговори + 0 0
Префали се , ми се струва...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 10.06.2010 14:05:46 отговори + 0 0
@ Живко - 2010-06-10 13:44:17
ебати сложната работа.
---------------------------------------
Не виждам нищо неразбираемо. Всичко си е написано точно и ясно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 10.06.2010 14:02:43 отговори + 0 0
Много странно! Още преди много време беше обявено от ВЕС, че ще може да се ползва безжичен интернет, а сега забраняват внасянето на всякаква техника. Не съм и имал намерение да си нося лаптоп или нещо друго, но все пак считам, че ВЕС трябва да са последователни и още по-важно - да мислят как да улеснят нас феновете, а да не се получава обратното. На концерта на Металика преди две година много се изложиха, защото се получиха огромни струпвания от хора и не знам как не се стигна до фатален случай. Все пак ВЕС не са от вчера организатори на големи концерти и не е лошо да се поучат от собствените си грешки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 13:52:51 отговори + 0 0
Ще ни питат и с колко жени или мъже сме спали.Те за мене цяла тетрадка ще трябва да изпишат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 10.06.2010 13:50:35 отговори + 0 0
Направо да те откажат да ходиш на концерт ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Живко 10.06.2010 13:44:17 отговори + 0 0
ебати сложната работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.06.2010 13:39:02 отговори + 0 0
Този режим е като за Ac/DC и с моя непрофесионален Канон ще мога да вляза, така ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дияна Найденова 10.06.2010 13:34:39 отговори + 0 0
Гривна, билет... няма ли и нашийник да ни сложат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2010 13:33:57 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-10 13:07:38

Вземи пример от Aryan Rocker и си донеси една херинга. Само гледай да не се залееш с нея )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 10.06.2010 13:19:16 отговори + 0 0
И гривна и билет и е*аси улеснението...
BEC - дефинирайте професионална аудио-визуална техника най-накрая!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 10.06.2010 13:12:37 отговори + 0 0
Мнооооооого сложно са го съчинили!
Най-нормално би било втория ден тези с двудневните билети да влизат от други входове, а не да правят излишен калабалък и да чакат на тия пред тях да им сканират билетите, па да им турят гривни, па не-знам-си-какво... Боже мой, никой от всичките тия организатори ли не е бил на фестивал в чужбина и не е видял как стават тия работи?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.06.2010 13:07:38 отговори + 0 0
а как стоят нещата с манджата, няма как да не ям от 15:00 до 24:00, а не смятам и да давам по 5-6 лв за хлебче с кебапче на две хапки което ще ми стигне точно за единия кариес и до там?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".