"Sofia Rocks powered by Sonisphere Festival" - Ден първи

22 юни 2010, 12:29 ч. 825 / 6 146
пред./следв.
Снимки на MEGADETH
   Снимки на SLAYER
   Извиняваме се. SLAYE-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-ERRRR!
   И METALLICA 86 или по точно - 86 снимки на James Hetfield и ко.

===================================


   Големият ден е пред нас! 22 юни 2010 г., София, национален стадион "Васил Левски". Първи от грандиозния "Sofia Rocks powered by Sonisphere Festival", в който на една сцена излизат METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX! Шоуто ще бъде предавано по сателит и излъчено в 800 киносалона на три континента! Около 12:30 ч. на обяд се включваме директно от мястото на събитието, за да предадем, че не всичко е спокойно ;-) Но не от страна на организацията, която е перфектна, а на очакващата ни месомелачка, вратотрошачка и т. н., която започва в ранния следобед с BASTARDOLOMEY. На снимката най-долу виждате местата, на които ще получите необходимите гривни за присъствие на "Sofia Rocks". Пунктовете са отворени от 8 ч. сутринта и вече обслужват най-нетърпеливите зрители. Сребристата гривна, която ще получите, ще трябва да не сваляте от ръката си и утре, 23 юни, ако, разбира се, имате намерение да присъствате и на втория ден. А как не - след като в него ще свирят STONE SOUR, ALICE IN CHAINS, MANOWAR и RAMMSTEIN!

--------------------------------

   Около 14:30 ч. най-нетърпеливите фенове вече нахлуват на стадиона, а всички членове на ANTHRAX дадоха специална пресконференция за българските медии. Групата отговоряше с чувство за хумор, вкл. и на въпроса дали може да се очаква събиране на S.O.D. Scott Ian каза твърдо "не", чувайки единствено името на групата, преди питането да му бъде преведено. А на "Защо не?" отвърна със "Защо да? Приключено е..." Малко след 15 ч. се очаква да започне и пресконференция на MEGADETH, след която ще пуснем снимки от нея. По-долу виждате и самите ANTHRAX.

----------------------------------

   Около 15:15 ч. BASTARDOLOMEY имаха честта да открият първия ден на "Sofia Rocks", а малко по-късно започна и пресконференцията на MEGADETH. На нея Dave Mustaine ни увери, че вече няма никакви проблеми с травмата на ръката си и отговори на други въпроси на журналисти. Пълни записи на двете пресконференции - на ANTHRAX и MEGADETH ще се опитаме да ви предоставим през утрешния ден. А сега ни остава да са насладим на Голямата четворка...

------------------------------

   ANTHRAX излязоха на сцената по-рано от предвиденото - около 16:15 ч. и на момента хвърлиха публиката във вихъра на суперпрофесионално изпълнение, както подобава не само на ранга на събитието, но и на предаването му в стотици киносалони, както и последващо DVD, каквото най-вероятно ще бъде заснето тази вечер. Групата почете паметта на Ronnie James Dio с часто от химна "Heaven and Hell" и за момента сякаш Ronnie ни погледна през очите на Joey Belladonna... Трудно е да опишем какво точно се случва, докато музикантите още свирят, за това предлагаме просто избрана колекция от снимки.

--------------------------------

   Около 17:45 ч. Dave Mustaine и компания започнаха сета си, малко след което се изля проливен дъжд, съпроводен с дребна градушка. Това не попречи нито на MEGADETH, нито на верните им фенове да се насладят на класиките на групата, в която отново е басистът Dave Ellefson...

-------------------------------

   Светът се оцвети в кръв към 19:15 ч., когато SLAYER откриха убийствения си сет с едноименното парче от новия си албум "World Painted Blood". Няма милост, когато Tom Araya, Kerry King, Jeff Hanneman и Dave Lombardo свирят и пеят за смърт, серийни убийци, войни, изтезания и всичко, което ги съпътства. Така концертът на Големите четири премина своя мителшпил и остават само хедлайнърите METALLICA, които ще закрият историческото събитие.

----------------------------

   Към 21:15-21:20 след традиционното си интро на сцената се появиха и METALLICA. "Creeping Death", "For Whom the Bell Tolls" и "Fuel" бяха първите три удара и James Hetfield припомни на пълния стадион шоуто на "Четиримата конници" преди две години на същото място. Шоу, което вероятно е дало основание именно София да бъде избрана за място, от което да се излъчва историческия "Sonisphere". Предстои втория ден на "Sofia Rocks", а през предстоящата нощ ще се посветим на попълването на фотогалерии и писането на подробен репортаж за незабравимия концерт...




































Коментари   (146)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.06.2010 17:31:12 отговори + 0 0
И пак сте недоволни, и пак се излагате. Я ходете и си го начукайте. За всички (дори и за вас, шибаняци) е ясно, че Металика са боговете. К'во се обяснявате? Личното предпочитание е едно, но явно при голяма част от вас се разминава с реалността. Това, че някой боготвори Слеър, а мрази Металика не прави нещата различни. Нищо не променя факта, че Металика са най-големите. А т'ва че някои хорица са се веели някъде зад кулисите не прави Джеймс и компания виновни, но и с това малоумно изказване показвате колко сте изостанали умствено. Деградация, бе мен. Заради такива като вас не знам как въобще избраха да направят DVD-то в BG и да ни вкарат в историята!?!
АВЕ ЗА 4-КАТА - БЯХА ПРОСТО РАЗМАЗВАЩИ ,,/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 25.06.2010 11:23:22 отговори + 0 0
до Николай Николов - за да дразнат ****** като теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доктор Джекил 24.06.2010 21:20:34 отговори + 0 0
Най-великият момент в живота ми.Беше мелачка !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ris83 24.06.2010 20:25:21 отговори + 0 0
Това беше най-якото метъл събитие ставало някога по нашите земи. Просто най-великото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 24.06.2010 20:10:17 отговори + 0 0
Къртачка беше! Евала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Николай Николов 24.06.2010 09:46:34 отговори + 0 0
ЭАЩО големите свириха само по един час а инвалидите два Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 24.06.2010 09:08:48 отговори + 0 0
Концертът беше РАЗМАЗВАЩЩЩЩЩЩЩ! От подгряващата българска група, която добре свиреше до втората песен след това все едно свириха едно и също.От тогава не съм мръднал почти през целия концерт от мястото си. Само куфеене и размазване. ANTHRAX ни отвяха! MEGADEATH ни върнаха от мъртвите! SLAYERRRRR касапница - леле как ме боли врата! METALLICA - чудовища! Концерта беше перфектен.Това е. Тези които се оплакват не знам на кои концерт бяха. А само да добавя накрая заради около двадесетина тъпи дебелаци които бяха най отпред - нищо лично за малко да стане ИНДИГО 2 хе хе хе! За едни перца като скочиха да се "скачат" и трепят половината хора където бяхме най отпред от ляво изпопадахме като круши по земята! Ама нали сме на концерт - това е нормално, и на които не му е харесало просто да не е ходил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 24.06.2010 00:39:38 отговори + 0 0
Странно ми е защо се впрягате за това ,че само антракс са правили кавър на Дио и са го споменали... Все пак не е концерт в негова памет(такива ще има след време) Не ме разбирайте погрешно, боготворя Дио ,но просто не е сега моментът... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 22:08:39 отговори + 0 0
нямаше efilnikufesin, tornado of souls, battery. тъпо, лично за мен. тва не е толкова от значение де.
защоо обаче слейър, освен ломбардо, не свириха на am i evil? а джеймс през цялото време повтаряше the big 4 together, лъжец гаден, нищо не спомена за том, кинг и ханеман?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 23.06.2010 21:48:38 отговори + 0 0
Никоалай Николов@

Никой не те е питал кога си си тръгнал,и никой не го интересува кой според теб е боклук.Ходи си слушай "Слейр" и не се обаждай много много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tormentor 23.06.2010 18:24:45 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен...който го е испуснал се преебал жестоко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrashaholic 23.06.2010 17:47:55 отговори + 0 0
Ей, аз имам чувството че сте големи тупанье... К'во по точно не ви хареса сигурно и вие най-вероятно незнаете но те, бива ви да прайте селски изказвания... сичко си беше супер просто т'ва беше мечтан концерт... We crush your mind, with the THRASH inside !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николай Николов 23.06.2010 17:02:18 отговори + 0 0
след Слейр си тръгнах металика са боклуци Мегадет бяха най добрите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рогача 23.06.2010 13:46:44 отговори + 0 0
Цялата музика уж щеше да е на ДИО пък то освен че беше,даже и ОЗИ пуснаха по някое време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светльо 23.06.2010 13:42:14 отговори + 0 0
А липсата на Слейър на Am I Evil - нещо разбра ли се, особено на фона на прегръдките на Дейв с Джеймса, еле пък и с Ларс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.06.2010 12:58:03 отговори + 0 0
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_88600753/tab_text Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 23.06.2010 12:51:46 отговори + 0 0
Всички си имат специфични стилове.
Мъстейн си е темерут, рядко говори с публиката, не щото не иска, а просто не му идва естествено. Накрая обаче се видя, че се е изкефил, даже само дето не се разрева.
Слейър пък никога не правят бисове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 12:27:49 отговори + 0 0
redordead - 2010-06-23 11:44:24
на мен представянето на мегадет ми беше малко суховато - не като плейлист и изпълнение, просто все едно някви роботи на сцената - дейв нивкъв контакт с публиката - антрск и слейър изкефиха в пъти повече...

+1 абсолютно съгласен.Ама Антрах ни отвяха!Страшно шоу!Жалкото е че сета им беше твърде къс....ИСКАМММММ ПААААККККККК
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 12:12:38 отговори + 0 0
Браво Светлво!И аз така мисля!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светльо 23.06.2010 12:08:13 отговори + 0 0
Хубаво - як концерт се получи, добре, че се предаваше и записваше, та да не е стандартното отбиване на номер!
Евала, за проявения професионализъм от бандите (на кой - колкото му беше на сърце)!
НО, тук искам само да изкажа възхищение на Антракс - евала, момчета за Heaven And Hell, и недоумение от останалите свирчовци от т.н. Големи - 3-ки ли, 4-ки ли - нз... Как може, излизахте (почти) всички на сцената и пак - нито дума за Вашия учител Дио, с който освен всичко друго трябваше и да делите една сцена??? Нима това е нормално - дребни дущици!
Тотално съм разочарован от това Ви поведение!
Срамота е!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Panzergrenadier 23.06.2010 12:06:52 отговори + 0 0
@xaoc
На живо всеки прави грешки. За сведение чуй двойния Decade of Aggression на Slayer. Там грешки на отделни места са ушевадни, самите Slayer си ги признават. И какво от това? Не са правили след това дубли. Разликата при тези банди е, че дори и да има грешка (нечисто хванат акорд, погрешно изсвирен тон,клатене, грешка в структурата на парчето), тези групи не спират да свирят. Една нашенска читалищна група при грешка дори спира да свири, което за тези групи е недопустимо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 23.06.2010 11:56:30 отговори + 0 0
Велик концерт! Исторически момент! Нашата публика заслужаваше тази чест това събитие, излъчено по цял свят, да се състои в България. Егати дивата публика сме.
Баба Вувузел,
Абе то и четирите банди от вчера разправяха, че няма да свирят никога заедно, но ето, че стана. Така че и Ди Майо сигурно е преглътнал себичността си и направил компромис. Не съди за Рамщайн по една единствена песен (колкото и лоша да е тя). Меновар са за децата, а те трябва да си лягат рано, така че няма да се очудя да са и преди окованата Алиса. Дори за ко-хедлайнери не са ги посочили на билета.
Все пак, шегата на страна, но днес отивам именно заради Меновар и Рамщайн.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 23.06.2010 11:52:11 отговори + 0 0
прекрасен кадър наистина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 23.06.2010 11:48:33 отговори + 0 0
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1327984&USER_ID=17378

вижте нашия флаг на китарата на Джеймс! браво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 23.06.2010 11:44:24 отговори + 0 0
на мен представянето на мегадет ми беше малко суховато - не като плейлист и изпълнение, просто все едно някви роботи на сцената - дейв нивкъв контакт с публиката - антрск и слейър изкефиха в пъти повече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ХАХО 23.06.2010 11:40:50 отговори + 0 0
Не е истина колко позьори имаше по трибуните,само мастичка и Кичка им липсваха,ама нали Металика щяха да свирят.Иначе МЕГАДЕТ и SLAYER ни отвяха,затова не съжалявам!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Росенбг 23.06.2010 11:37:48 отговори + 0 0
Вчера беше велико!!! А днес си вземете дявол да го вземе българските знамена. Не искам тези на сърби и македонци да са повече от нашите!!! България rooooocks! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 23.06.2010 11:27:48 отговори + 0 0
Не разбирам как след 10 хиляди концерта през последните 100 години Металика ПРОДЪЛЖАВАТ да си бъркат песните и да ги мажат като читалищна банда??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 23.06.2010 11:23:30 отговори + 0 0
Т'ва отдолу съм аз
ПП:
Катехизис мн. са ви скучни снимките
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 11:22:57 отговори + 0 0
pfhahaha... ти явно не забеляза как всички от фенклуба тичаха към оградата към 2:30 следобед наравно с другите. Просто хората толкоз концерти на Metallica са видели, че си знаят вече .
На мен ми беше забавно как Ларс омеша на няколко места ритъма и айде цялата група се бърка .
А днес не знам как ще оживявам :S
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BeerMe 23.06.2010 11:22:52 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-23 10:51:44
Абе а Бастардоломей как бяха?
----------------------------------
Според мен изключително добри, за което получават моите адмирации. Признавам, не бях чувала кой знае какво преди, но ме впечатлиха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 11:16:56 отговори + 0 0
тези от фен клуба на металика бяха пълни дървета.егати и шуробаджанащината, бяха се уредили да са на първи ред. а ние редовите фенове на слейър пеехме, куфеехме, викахме и ги мачкахме ... SLAYEEEEERRR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 23.06.2010 11:12:14 отговори + 0 0
Аз съм травмиран - емоционално и физически. Metallica - великани, а ние като публика сме - извънземно добри. На Slayer не съм голям фен, но се радвам, че успях да викам на Seasons in the abyss, а това че бях на 5 метра от Megadave ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 23.06.2010 11:01:53 отговори + 0 0
Даже и се гушнаха по едно време двамата :Р

Бастардоломей бяха екстра предвид обстоятелствата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 23.06.2010 10:53:02 отговори + 0 0
А да забравих - Мъстейн и Металика на една сцена, исторически кадър !!!
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1327984&USER_ID=17378
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.06.2010 10:51:44 отговори + 0 0
Абе а Бастардоломей как бяха? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 23.06.2010 10:51:04 отговори + 0 0
Страхотно беше, размазах се!
Дори и дъжда не попречи, просто страхотно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бирЪ 23.06.2010 10:45:48 отговори + 0 0
Размазване! Още в началото останах без врат, а на Megadeth станах направо megadead (смятай какво е било после).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 23.06.2010 10:43:10 отговори + 0 0
Anthrax ме впечатлиха най-много от всички. Великани! Перфектно изпълнение. Само не можах да разбера защо по дявола те започнаха толкова рано и им изпуснах първите песни??? Звукът на първите три банди наистина беше доста недобър, меко казано. Като цяло готин концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любе Расторхуев 23.06.2010 10:38:40 отговори + 0 0
Мани го Ларса,той обърка такта на Sad But True!Така и не се научи да свири това момче,ей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


M 23.06.2010 10:35:42 отговори + 0 0
Абе само на мен ли ми се струваше, че в началото на ONE нямаше един верен тон? И защо съкратиха сета на SLAYER? И защо трите първи групи свириха със звук, чиято сила беше в пъти по-слаба от този на зализаните? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 10:28:11 отговори + 0 0
казва се вувузелА бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

баба Вувузел 23.06.2010 10:25:17 отговори + 0 0
Не са Рамщайн хедлайнери бе!MANOWAR са хедлайнери,Джо ди Мао е казал че никога няма да подгряват някого,а още по-малко некви порно шваби дет на сичкото отгоре са ЪН ТРЮ(одат по чалготеки),затуй manowar са последни точка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 23.06.2010 10:18:11 отговори + 0 0
"всички знаят
явно освен теб"
Аз подредба и продължителност на групите,като в първия ден до момента не видях.Ясно е,че рамщайн са хедлайнери,ама преди това кой? и Кога? не съм видял.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

benzin 23.06.2010 10:16:48 отговори + 0 0
Какво значи хейтър? Звукът беше отвратителен. Не знам дали АС/ДС вдигнаха твърде високо летвата, макар да не са ми любимци. Публиката по трибуните бяхме през седалка, въпреки всякакви маркетингови хитринки, че билетите са "почти" свършили. Да си преливаме бирата от кутийки в чашки, защото спонсорите решиха да пием кутийки, а не наливна?!?! Да не можем да излезнем от стадиона въпреки всякакви гривни т.н., защото вече ни е скъсано билетчето.... Колокото и да съм фен, това ми убива половината кеф и не мога да си затворя очите. Не виждам нищо лошо да се гледа обективно.
Днес благодарение на тази "страхотна" организация трябва да изпусна или Алис, или Рамщайн, щото имам ангажимент по средата! Дали да не побеснея, а

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


баба Вувузел 23.06.2010 10:15:52 отговори + 0 0
Първи са Рамщайн,после Мастодон,после Бизон и накрая Слон.Накрая Джоу Ди Майонези ще пие ракия на сцената и ще дига тостове за българските металюги :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 23.06.2010 10:15:33 отговори + 0 0
Да, но първите са последни по приоритет ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 23.06.2010 10:13:49 отговори + 0 0
А снимки от АнтраX ще имаме ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 10:08:11 отговори + 0 0
"Някой знае ли,каква ще подредбата на групите днес? "

всички знаят
явно освен теб
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

555666 23.06.2010 10:07:28 отговори + 0 0
По умрела публика немаше, заклеам се... и тва само заради Муталика... щото имаше чували и нечували селяни от цела България там... дори едно пого свестно немаше целиот концерт! Ебати излагацията... и къде беше официалния мърч на Anthrax? аррггххх Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1914 23.06.2010 10:01:26 отговори + 0 0
Велик концерт.Всяка от групите се представи перфектно.
Някой знае ли,каква ще подредбата на групите днес?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 09:58:12 отговори + 0 0
УМИРАЙТЕ БЕ, ХЕЙТЪРИ СКАПАНИ!!!! БЕШЕ ВЕЛИКО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 09:53:31 отговори + 0 0
получи се тъпо..., че прецакаха първите три банди с гаден звук (за сметка на Металика), и че Антракс почнаха толкова рано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rambo 23.06.2010 09:48:10 отговори + 0 0
Аз благоволих да остана за металика и мнението ми е, че вместо сума ти време да свирят новите си песнички (които не са кой знае какво ИМО) можеха да удължат сетовете на другите групи. *SSLLLEAYEEEEERRRR!!!1* без Dead Skin Mask и нещо тип Hell Awaits, Anthrax без NFL, Меgadeth без...тука мога цялата им дискография да изпиша...Сериозно, по-добре щеше да е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ген. П.П.Максимович 23.06.2010 09:42:23 отговори + 0 0
Всичко беше супер, Слеяр бяха велики, само не разбрах защо трябваше да превръщат великата ANGEL OF DEATH в СПАСЕНИЕ на БТР?????? Томата като остави публиката да пее и песента уйде у реката. И като споменах Томата БГ рокзвездата видяхте ли го как се кокореше отчаяно в търсене на камерки да го снимат, ама йок! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Фуфи 23.06.2010 09:36:29 отговори + 0 0
Концерт- страхотен! Публиката преди Metallica- отвратителна! Добре че тук- там се срещаха хора, които са слушали и другите групи. Не мога да повярвам, че на Megadeth бяхме такава излагация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:D 23.06.2010 09:21:52 отговори + 0 0
имаше 1 пи4 къде на плакта му пишеше '' тва ми е за 10ят път които посещавам металика '' :Д:Д а комцерта со беше 4ук мене ли4но Слейър най- ме зарадваха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 23.06.2010 09:12:38 отговори + 0 0
Благодаря за снимката от оградата, много сме хубави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 23.06.2010 09:00:04 отговори + 0 0
Апропо, забелязахте ли, че въпреки ааадски досадното и дълго "Sofia Rocks powered by" в официално разтръбяваното заглавие, вчера навсякъде пишеше просто Sonisphere? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

majuna 23.06.2010 08:41:44 отговори + 0 0
SLAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.06.2010 08:39:57 отговори + 0 0
@ grey

абсолютно прав си. бяхме свидетели как се твори история. 4-те заедно на една сцена. Още не мога да повярвам какво видях. самия факт, че са избрали да го направят в София, говори какъв респект имат и 4-те групи към феновете тук.

Добре, че не всички са като Стоянчо, който много държи да си разкаже биографията тук, да изясни как е невъзможно някой да хареса Слейър (хахахаххаха) и комплексарската да сравнява краставици с домати.
Хора, аре да не изпадаме в тъпи сравнения и малоумни спорове кой бил по-по-най. Накефете се и на двата дни, щото това са два уникални дни за БГ метъл феновете, а който търси под воля теле, ок, негов си проблем. Ма хич не ме интересува. Но няма нужда да настоявате всички да мрънкат като вас. Стоянчо, да си беше излязъл бе, брато?? Никой не те е вързал насила. Кво сега цивриш на всеослушание?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 07:51:22 отговори + 0 0
казах, че мога, а не, че ще освен това, колекцията ми от траш-гъдулари и свирачи на дисторжън кларинет още не съм я попълнил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 07:33:11 отговори + 0 0
Чак в такава ранна детска възраст не умирай! Най-добрия акордионист в траша все още не си видял Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 06:07:34 отговори + 0 0
ok, видях хай-добрия дръмър в траша (Ломбардо), най-добрият басист в траша (Бело), втория най-добър китарист в траша (Мъстейн, втори, щото Джеф Уотърс е първи) и най-плашещия вокалист в траша, който ме кара да се крия под леглото още от малък (Арая).

Всичко на всичко - мога да умра спокоен А, не извинявам се, мога да умра след Каварна

SLLLLLAAAAYEEEEEEEEEEEEEEEEER!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 23.06.2010 04:22:38 отговори + 0 0
Стойене, оссстъй, имаш желание, свободно! ))

Не знам разбрахте ли, деца, но тази вечер станахме част от нещо твърде историческо, за което ще пише с големи букви в музикалните енциклопедии.
Къв звук, кви амнайсе лева уе. Бахмааму!!!





Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


! 23.06.2010 03:47:29 отговори + 0 0
bateharo! евала! Изказа се истински! :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoian 23.06.2010 02:56:53 отговори + 0 0
Е къде съм ги сравнил ???

Говорех за звука като сила , въобще не сравнявам групите - то няма база за сравнение де

Идеята ми беше , че на концертите в Каварна звука хем беше чист и хубав хем беше силен а тука в София само на Мейдън беше добре , докато на Васил Левски нит е силен нит е качествен

Не можеш да ми кажеш искренно , че звука ти хареса ??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

paranoid 23.06.2010 02:55:24 отговори + 0 0
Най-накрая си видях Megadeth )))))))))))и Metallica за трети път.....без коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 23.06.2010 02:50:47 отговори + 0 0
аз па си обичам ушите, и в прав, и в преносен смисъл. самата идея да сравняваш Slayer и Manowar е гига-тъпа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoian 23.06.2010 02:47:34 отговори + 0 0
Кое по точно му беше невероятното ?!?

Преди 2 години Металика направиха много по здрав концерт отколко днешния да не говоря , че Slayer хич не ми се харесаха - не разбирам какво толкова се кефите на група която на вокала въобще не му се разбира какво пее Вярно всеки си има вкус ама мен не ме кефи и това е.
Megadeath бяха яки факт , Антракс ги пропуснах и не мога да коментирам . Звука беше отвратителен или това ти е първия концерт и не можеш да направиш разликата от други събията - първо че бучеше , второ беше слаб , трето пръщеше дори

След концертите 2007 , 2008 на Manowar в Каварна ушите ми пищяха и не чувах а сега нищо ми няма Сам си прави изводите колко е бил силен звука
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Regressor 23.06.2010 02:06:57 отговори + 0 0
"Regressor, това не е репортаж"

Ясно ми е, просто си струва да се отбележе.


Надявам се някой да не е пропуснал биса защото е бързал да напише статия на лаптопа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 23.06.2010 01:57:34 отговори + 0 0
Stoian - 2010-06-23 01:49:58 да ходи да се гръмне!

ШОУТО БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 23.06.2010 01:51:11 отговори + 0 0
btw, след Slayer имаше едни момци, насядали по земята и с белезници, нейде по средата м/у двете камери. явно мошът е взел жертви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoian 23.06.2010 01:49:58 отговори + 0 0
Мега зле беше всичко , като почнем от групите до звука единствено Мегадет и Металика ми харесаха , Антракс не успях да ги гледам ама това Slayer просто едвам го изтраях . Звука беше под всякаква критика , два пъти гледам Металика в рамките на 2 години и звука всеки път е от лош по лош . На Manowar съм бил два пъти в Каварна и звука беше невероятно добър нищо общо с днешната боза

Добре , че утре е истинското шоу с Кралете на Метъла и Рамец за десерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Regressor 23.06.2010 01:49:29 отговори + 0 0
"Regressor, това не е репортаж"

Ясно ми е, просто си струва да се отбележе.


Надявам се някой да не е пропуснал биса защото е бързал да напише статия на лаптопа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fanatik_Priest 23.06.2010 01:48:11 отговори + 0 0
@bateharo - на общото изпълнение на четворката от Слейър се появи само Ломбардо - тропаше на един тъпан до Ларс. Накрая за общата снимка се пръкна и Арая и се покри после. Но защо другите двама не вяснаха изобщо е над мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КараКУР 23.06.2010 01:46:50 отговори + 0 0
драго чая - 2010-06-22 23:06:23
Айде стига сте ги коментирали тия позьорчета Rammstein, а тия, които са ходили на концерта на четворката да казват как е било, защото съм сигурен, че е било велико.
Като заваля дъжда се виждаха циците на полувината мадами покрай мен
Антракс- Баси чудовищата са ! Беладона ми напълни душата като запя "Heaven And Hell"
Мегадет- страшно силен концерт, но все още не проумявам защо не свириха по- известни песни... Не че тия не бяха супер ,но полувината 13 годишни фенчета на МиталиЦа седяха и се пулеха тъпо .
Слейър- МОШПИИИИИТ !!!!! Брутални момци!
МиталиЦа - гледах 3 песни и си тръгнах... 4 Пидала чиято последна свясна песен е написана преди четвърт век.
just me - 2010-06-22 23:38:08
Някой знае ли защо избраха точно малката България за мястото, откъдето ще се излъчи по цял свят историческото събиране ? :O Можеха да предпочетат някоя голяма и популярна страна...
'Щото имаме проблеми с центровката ,раздаваме се супер яко на концерти и сме най- яката пупблика на тоя свят !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 23.06.2010 01:44:02 отговори + 0 0
Всичко мина супер здраво, особено да видиш Хетфийлд и Мъстейн рамо до рамо да свирят "Am I Evil?"! Само съжалявам, че дъждът и градушката охладиха доста страстите на повечето хора около мен пред сцената и се отнесоха доста апатично към сета на Megadeth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 23.06.2010 01:37:09 отговори + 0 0
@ just me, защото Металика били довлни миналия път, като са идвали, от публиката и настояли от тук да се предава. Дано сме се представили достойно пред света, защото музикантите го направиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 23.06.2010 01:28:51 отговори + 0 0
разбих се на Slayer и съм съвсем доволен. гледам Metallica за пръв път на живо и някак съжалих, че не отидох на паметния концерт '99-та година. този днес беше много отгоре-отгоре, колкото да се каже, че са свирили еди-кои си песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:)) 23.06.2010 01:28:25 отговори + 0 0
а видяхте ли пичовете дет ще гледаме утре ... ходат по ориента насам натам ... играчи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Regressor 23.06.2010 01:25:13 отговори + 0 0
"4те банди заедно пеха парче на Diamond Head-култова добрина!(въпреки,че не видех червената фанела на Том Арая и Ломбардо на кавър изпълнението)"

Аз всъщност не видях никого от Slayer pпо време на песента.

Първи клипове:
http://www.youtube.com/watch?v=1AdzqU4I1MMю

http://www.youtube.com/user/AquariumRandomVideo#g/u

http://www.youtube.com/user/KlingDiamond#p/a/u/1/5ImcwTiGqiY
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 01:20:43 отговори + 0 0
Regressor, това не е репортаж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 23.06.2010 01:17:26 отговори + 0 0
Anthrax - ей, че може да пее Беладона парчетата на Антракс без грешка, може! Много ме изкефиха, исках още
Megadeth - по-скоро направиха шоу, цялата компания останахме много доволни (първи болки във врата)
Slayer - тия могат да си свирят песните си безпограшно и със счупени крайници сигурно. Счупих се от кеф, все пак за тях основно бях (а и с тяхна фланелка > вратът боли все повече...)
Metallica - обречен съм никога да не ги харесвам особено (но на последните няколко парчета куфях доста, признавам => болка вв врата и кръста)

А да видя всичките банди на една сцена в буквалния смисъл - мощен душевен оргазъм! Паметно събитие, бях 100% горд, че съм българин в този момент.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 23.06.2010 01:17:24 отговори + 0 0
абе тоя Кърк много прилича на Джони Деп нещо... ахха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.06.2010 00:51:23 отговори + 0 0
абе какви са тия снимки на пичовете от металика xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ptica 23.06.2010 00:49:31 отговори + 0 0
Заслужаваше си...Дори само заради Металика.Умрях от кеф.Всяка година да идват Металика у нас,всяка ще ходя да ги гледам.Невероятни са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 23.06.2010 00:48:53 отговори + 0 0
Megadeth-напълниха ми душата-смазващо добри!!!
Slayer-стегнати,бързи,яростни(макар и без куфеещ арая )-добро!
Antrax-приятни,весели,позитивни-изкефих се!
Metallica-прекалено комерсиализиран сет-доста песни с елементи на балада и лирични сола,нови парчета(които не с ами сред любимите),както и много пироефекти-характерни за глема и попа.Добре,че имаше и олдскуул песни-та ме зарадаха.
4те банди заедно пеха парче на Diamond Head-култова добрина!(въпреки,че не видех червената фанела на Том Арая и Ломбардо на кавър изпълнението)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Regressor 23.06.2010 00:48:24 отговори + 0 0
А в репортажа не се спомена най-важното - четирите групи излязаха заедно на една сцена и забиха Am I Evil? на Diamond Head.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=141969
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 23.06.2010 00:42:44 отговори + 0 0
всички думи са излишни затова са Големите 4 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


garolino 23.06.2010 00:40:24 отговори + 0 0
Ужасно влизане сигурно над 1 час.Концерта беше супер.Металика ми харесаха повече от 2008 година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dobro Last Hope 23.06.2010 00:39:05 отговори + 0 0
Sled 1 4as otivam da go gledam v kinoto vyv Washington. NEMA DA IMA PO-GORD 4OVEK OT MENE V KINOTO!!! NAJ-GOLEMITE ZAEDNO SLED SI4KI TEZI GODINI!!! za sujalenie ne bqh v Sofia, no SEGA 6A KRE6TA V KINOTO ZA SI4KI NAS! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 00:37:25 отговори + 0 0
сега се прибирам, просто нямам думи за концерта а да не говорим че това което видяхме с am i evil, няма да го видим никога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 23.06.2010 00:26:36 отговори + 0 0
Великолепни снимки! Благодаря, с нетърпение чакам останалите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samaell.. 23.06.2010 00:22:37 отговори + 0 0
Мале.. Slayer !
Беше нещо невероятно,кратък и брутален сет !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xxxx 23.06.2010 00:13:17 отговори + 0 0
в изискванията на концерта пише ,4е няма се предлага никав алкохол по - време на концерта а то братко къде се обърнеш само Бира :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2010 00:06:48 отговори + 0 0
Каквото и да говорим,едвали е имало по-пълен стадион от AC/DC... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayerz 22.06.2010 23:42:31 отговори + 0 0
Раззззмаззззаха нииии...махнах си главата, сложих я на земята и и забих най-силния ми шут...размазаха ниии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

-- 22.06.2010 23:41:15 отговори + 0 0
Правят ни безплатна реклама на държавата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just me 22.06.2010 23:38:08 отговори + 0 0
Някой знае ли защо избраха точно малката България за мястото, откъдето ще се излъчи по цял свят историческото събиране ? :O Можеха да предпочетат някоя голяма и популярна страна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


-- 22.06.2010 23:35:00 отговори + 0 0
Е кво да е било на четворката - вресня тресня и те тва е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 22.06.2010 23:10:51 отговори + 0 0
Първо тъпо е, че по всички медии тръбят, че цялата група била там включително по мега-шибания и задръстен, комерсиален ФЕЙС-СМУК, където "има кадри на метълите". Тил, ако някой не знае в интервюта е заявявал, включително подкрепен от Пол Ландерс в едно интервю за радио З-рок, че слушал нестандартна музика и харесва различните и "екзотични ритми". Преди концерт 6-мата са в различни бекстейдж-руумове, където всеки си правел квото си иска и си пускали различна музика - за Тил и Флаке тва била няква си бразилска музика типична. Едва ли е знаел, че въобще в България има подобно нещо като чалга и едва ли е искал да иде точно в това заведение. Айде всички 16-годишни да лягате да спите, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 22.06.2010 23:08:53 отговори + 0 0
Баси, на последната снимка на Мегадет се сепнах - все едно са снимали Клиф Бъртън (лека му пръст!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

драго чая 22.06.2010 23:06:23 отговори + 0 0
Айде стига сте ги коментирали тия позьорчета Rammstein, а тия, които са ходили на концерта на четворката да казват как е било, защото съм сигурен, че е било велико. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geore 22.06.2010 22:12:33 отговори + 0 0
е къде да ги заведат хората, искат да видят малко женска плът , каквато в метъл –рок - клубовете не се среща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Марто, който за жало 22.06.2010 22:04:10 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-22 21:31:31
-------------------------------------

Ех вие го опнахте на кръст Тил бе :Д. Еми човекът не знае с каква репутация се ползва чалгата в България и сигурно му се е сторила екзотична музиката :Д :Д Спомнете си Майк Патън който искаше да му намерят цигани гайдари...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 21:31:59 отговори + 0 0
къде може да се гледа металика online Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 21:31:31 отговори + 0 0
Явно и аз съм тогава от тесногръдите, обаче ми е странно и не го намирам за нормално. Всяка жаба да си знае гьола. Мисля така, защото може би за мене чалгата не е музика, а манталитет и не виждам най-подходящото място Ориент 33. Ами, разочарована съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 21:29:07 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-22 21:08:28
....всяко нещо тря си има граници,бахти!

За музиката няма граници. А когато е подплатена с пари и силикони и задръжки няма дори
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Your Father 22.06.2010 21:26:46 отговори + 0 0
Ти ли ще определяш какво "трябва", шефе? Srsly? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.06.2010 21:26:25 отговори + 0 0
Жалко е, че са ги завели на такова място.
=(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 21:08:28 отговори + 0 0
вие пък сте много широко скроени нещо....всяко нещо тря си има граници,бахти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxaxa 22.06.2010 20:44:30 отговори + 0 0
Тука явно пишат доста тъпи и тесногръди метъли , чак ми стана смешно ...Голяма врява ,че отишли в чалготека ?! Ми хората са поискали да видят нещо типично българско и са ги завели , кво пищите като жени ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Your Father 22.06.2010 20:23:48 отговори + 0 0
Ей, лешпери. За ТОВА ли намерихте да се хванете сега?

Рамщайн и Преслава? Рамщайн продали метъла, Рамщайн на клада? Колко ви е мозъкът бе?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцтц 22.06.2010 20:20:02 отговори + 0 0
Какво доживяхме само,майко..майкооо!Втасахме я ...другия път що пайнера не направи съвместен концерт с Рамщайн,гледам метъли и чалгари много близки са взели да стават..плашещо близки!СРАМ И ПОЗОР!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.06.2010 20:13:36 отговори + 0 0
Явно се задава ерата на чалгометъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 19:52:23 отговори + 0 0
Много па му разбира главата на Тил какво е туй чалга... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Belial 22.06.2010 19:47:39 отговори + 0 0
от това следва че организаторите са турци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 22.06.2010 19:40:48 отговори + 0 0
Всъщност Rammstein не са виновни (не съм фен). Сигурно са казали "Заведете ни на някакво традиционно място, където ходят много млади хора". И ето резултата. Едва ли са им казали че това е кръвният враг на метъла в България.
Ориенталска държава с ориенталски забележителности. Това го казвам напълно сериозно. В Германия има голямо турско малцинство и като сравня мнозинството от българската младеж (с изключение на метълите, ние сме си интернационал и сме почти еднакви навсякъде) с германската и турската... как да ви кажа, здраво сме в Ориента и сме далече от Европа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 22.06.2010 19:33:07 отговори + 0 0
от толкова много заведения баш в чалгарско се набутаха.следващия им албум сигурно ще е с участието на Преслава...нямам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Powerme 22.06.2010 19:08:43 отговори + 0 0
За тия който имат сателити:

http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=9599
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.06.2010 18:35:12 отговори + 0 0
Че Rammstein какво са? Скандална провокативност, показно шоу и двусмислени текстове. Точно като Азис, хихи... Метълите не трябва да ги слушат...

Това е майтап, де, не го взимайте насериозно. Преди две години пък една друга група, дето ще свири след два часа на същия стадион, се поинтересува от някаква българска поп-фолк певица. Тъй че не се впрягайте. За нормалния западняк нашата чалга е нещо красиво, интелигентно и екзотично. Не символ на простащината и тъпотията, както е за повечето български рокаджии.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Belial 22.06.2010 18:18:44 отговори + 0 0
ами желанието им е било да ходят в най-шик заведението.а обикновените фенове да го духат, чалгаджиите са друго нещо - те са шик.предлагам следващия концерт да го направят там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GC 22.06.2010 18:16:03 отговори + 0 0
Rammstein с тази си поява направо ме отчаяха. Как са успяли да ги набутат точно в чалгата >.< Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Belial 22.06.2010 17:50:23 отговори + 0 0
Е може ли такова нещо, хората играят игри, купуват някакви грозни бири и се надяват да се срещнат с ,а вие да ги заведете в чалга заведение?Заслужавате следващия път никой да не играе игрите ви да не ходи на концертите ви!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.06.2010 17:48:59 отговори + 0 0
ии аз искам да знам от къде мога да го гледам в интернет,ако някой знае нека каже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 17:28:52 отговори + 0 0
Ето още от чалгарския клуб с RAMMSTEIN:
http://lifestyle.winner.bg/news/14/918.html

"FULL OF PACHA, BELLYDANCE & GIOBEK STYLE"

Ще повърна ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Важен въпрос!! 22.06.2010 16:48:02 отговори + 0 0
И аз искам да попитам някъде в интернет ще може ли да се гледа или само по кината?
Ако някой знае да даде линк.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жоро 22.06.2010 15:49:09 отговори + 0 0
Писах им Носи се слух, че Металика ще куфеят там утре, да се изтърим ли с кубинките да наритаме малко чалга-сланини и да направим пого с Ларс и Кърк? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

muhomoritz 22.06.2010 15:37:32 отговори + 0 0
а в интернет пространството може ли да се гледа феста или само в гореспоменатите 800 киносалона? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DirtyDream 22.06.2010 15:26:19 отговори + 0 0
ХАХААХААХАХАХХА ! УБЕРТРЮ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Creech 22.06.2010 15:07:54 отговори + 0 0
Видях го и се опулих здраво.
ааа между другото ЖОро пиши на екипа не катехизис ако искат да го качат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жоро 22.06.2010 14:54:28 отговори + 0 0
Хах, докато ние лелеем за някой мийт енд грийд с Рамщайн, софийските чакараци снощи са успяли да се снимат и да си купонясват с тях...не къде да е, а в Ориент 33... хахахаха!!!! Без майтап! Катехизис, напишете го в сайта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 22.06.2010 14:36:10 отговори + 0 0
След като почне да ти се излива потопа върху главата,няма ли да мрънкаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 22.06.2010 14:32:41 отговори + 0 0
айде почна се с мрънкането... а още не е почнал феста!

удивителни хора сме това българите :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1914 22.06.2010 14:22:37 отговори + 0 0
usurper - 2010-06-22 14:14:17
То за днес не е почвало бре... ама може и да не почва
Знам,че не е почвало.Живея точно до стадиона.Ама да си измрънкам предварително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 14:18:42 отговори + 0 0
Soria Rocks powered by Orient33 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 14:14:49 отговори + 0 0
Rammstein in ORIeNT 33!!!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4086160&id=70070222269
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 22.06.2010 14:14:17 отговори + 0 0
То за днес не е почвало бре... ама може и да не почва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 22.06.2010 13:41:16 отговори + 0 0
Аре да спира да вали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 22.06.2010 13:32:57 отговори + 0 0
мда, организацията не беше събудена сутринта в 8, за да слага гривни. всичко на всичко до 8:30 функционираше само палатката на Евлоги Георгиев до метростанцията. но всъщност, това са бели кахъри, довечера е по-важното. приятно изкарване на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maddog 22.06.2010 13:28:37 отговори + 0 0
... и аз тръгвам на "инспекция" .. дано нещата да са се успокоили... SLAAAYEEERRR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

muhomoritz 22.06.2010 13:21:43 отговори + 0 0
аз пък си мислех че живеем в пръдлярия )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2010 13:13:21 отговори + 0 0
Е как, като свирят яки групи, организацията винаги е перфектна, ако ще да умрат стотина човека. Но нали живеем в Абсурдистан, както един друг изявен бг промоутър обича да казва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

555666 22.06.2010 13:02:04 отговори + 0 0
Къде са кибапчетата, разредената с вода бира и тениските на Anthrax!!! Само на там ме упътете другото не е важно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


az 22.06.2010 12:34:32 отговори + 0 0
Колко е перфестна организацията мога да споря. Точно този пункт на снимката- езерото Ариана, бях на него в 8.20ч. Трябваше да започнат да слагат гривни от 8ч, а започнаха в 9ч. Освен това по погрешка ми сложиха лента за front of stage (не че ми върши работа, но се водят под брой, както после разбрах). Момчетата, които слагат гривните ги наставляваха в 8.45ч пред нас, докато чакахме. На това професионализъм аз не му казвам. Отделно не знам на кой му е дошла идеята да бие печати за еднодневните билети. Как да е, да видим как ще продължи деня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".