Timo Tolkki: "Може никога повече да не запиша нова музика"

3 дек 2011, 13:24 ч. 350 / 5 14
пред./следв.
Китаристът Timo Tolkki (екс-STRATOVARIUS, понастоящем в SYMFONIA) разпространи предълго съобщение в характерен свой стил, в което описва подробно настоящи и минали несгоди, трудностите на музикалния бизнес, изнасянето на концерти на загуба в тежки условия и т. н., и т. н., и т. н. ... Целият извод от всичко това е, че Tolkki взима решение да се откаже от музикалната си кариера и да се "захване с нещо друго". Възможно е Timo никога вече да не запише нова музика под каквато и да е форма...
   Едно от нещата, които силно притесняват Tolkki, е малкият брой публика, пред която той се изявява напоследък. Китаристът гостува и у нас през април 2010 г., за да изнесе музикална лекция, която бе посетена от по-малко от 100 души...
Timo Tolkki

още за:

Timo Tolkki


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бат Таню 7.12.2011 11:44:46 отговори + 0 0
мале ... мале ... Българийо ... българиноооооо...
пази БОЖЕ сляпо да прогледа ... амин !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 6.12.2011 12:07:21 отговори + 0 0
Дебилната му лекция също беше за тежкото му детство и как трябва всеки да се бори за да постигне нещо. Като поучение за ЕМО-та беше. И след това не дойде пак в България, защото една бг девойка не му пуснала, та опищя и сура-тефтера за това... Тоя явно е мрънкало! И наистина отдавна не е измислил нещо ново. За това на публиката й е писнало. Аре сбогом! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stratofan 4.12.2011 12:50:39 отговори + 0 0
Не навирам нищо никъде и естествено че всеки ще си слуша това което харесва, а не обратното. Просто си говорим. Не получавам пари за да убеждавам или поучавам когото и да било. И няма никакво значение дали съм специален или не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КК @Анонимен - 2011- 4.12.2011 10:03:18 отговори + 0 0
А защо си мислиш, че другите ги интересува какво слушаш и дали е комерсиално или не? Всеки слуша каквото си харесва и каквото му е приятно да слуша, не се чувствай специален. Всъщност истински жалкото е да навираш своята любима музика в очите на другите, щото, видиш ли, тя не е комерс, тя е мелодична и красива, а другата не е и пр. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stratofan 4.12.2011 00:41:47 отговори + 0 0
Напълно подкрепям, а те хейтърчетата които не могат да му стъпят на малкия пръст на левия крак на Тимо (не го защитавам, той няма нужда) нека си хейтват, това ги кара да се чувстват по добре, защото друго, за което се иска много акъл и талант, не могат. Иначе позьорщините и скачащите са като манна небесна за повечето хора. В такива времена живеем за съжаление, за сериозната и задълбочена музика се изисква интелект и въображение, каквито повечето хора не притежават. Интелигентната музика не е масова, тъй като е по трудна за възприемане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.12.2011 23:07:05 отговори + 0 0
Страхотен китарист,правещ страхотна музика!!!Когато става въпрос за нещо мелодично и красиво никой не слуша и не гледа,а когато стане въпрос за някакви циркови актьори като Рамщайн и лютите чушки всички наскачат и казват велика музика!!!Жалка работа,но мен не ме интересува,кой какво слуша и кое е известно,а това какво харесвам аз и кое ми е приятно да слушам!!!Така че Тимо и Стратовариас са големи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 3.12.2011 21:39:13 отговори + 0 0
Ще се разплача, ще се разплача! Падна ПАЛАР другаря в смъртен бой с музикалната индустрия! ама преди да падне, поциври малко колко му е тежко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 3.12.2011 20:03:57 отговори + 0 0
Когато измисля все едни и същи рифове цял живот,без капка развитие е нормално да изгуби маса фенове.Но да стане ''артист''и да се оплаква от другите за неуспехите си е меко казано недостойно.Да спира незабавно с музиката!Няма да ни липсва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

T.Ar. 3.12.2011 19:24:49 отговори + 0 0
Що така бе Timo,що така бе Tollki - на кого ни оставяш :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Томата 3.12.2011 17:48:28 отговори + 0 0
След ония пиар изстъпления вече му нямам вяра на тоя!Нарочно се жалва и кае,пък утре ще се върне в Стратовариус и пак ще се ухили като ряпа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


прасунко сапа 3.12.2011 17:28:55 отговори + 0 0
викам си, ше каже че най-накрая ще намали плюскането, ама той не - работата ще намали. прасун! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 3.12.2011 15:55:54 отговори + 0 0
еми, щом е решил, не можем да му пречим : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 3.12.2011 14:35:36 отговори + 0 0
Get well Timo!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.12.2011 13:31:46 отговори + 0 0
again, and adgain, and again
The same old bullshit from that *****
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".