Официално изявление на "Most of Evil" за отменения концерт на 2 декември

8 дек 2011, 11:27 ч. 753 / 5 162
пред./следв.
Официално изявление на "Most of Evil"

   София, 8 декември

   Във връзка с проблема при провеждането на концерта на GORGOROTH, VADER и VALKYRJA, "Most of Evil Music" имат следната позиция по въпроса:

    Концертът, който трябваше да се състои на 2 декември 2011 г., се провали по вина на тикет-компанията "TicketStream", на която нашата фирма се предовери и избра за нов партньор в своята дейност. В течение на предварителната кампания за двата концерта от "Most of Evil Winter Fest", "TicketStream" направиха първоначален превод на сума, със средствата от който бяха покрити най-наложителната част от разходите, включително и за концерта на SODOM, което може да бъде доказано с документи.

    Тъй като по същото време "Most of Evil Music" организираха и концерта на Ванеса Мей в София, който е събитие с много по–висок бюджет, ние сключихме договор за рефинансиране с "TicketStream", при условия в изключителна изгода за билетната компания. Като последица от това "сътрудничество" на нас внезапно ни бяха отказани всякакви по-нататъшни преводи на наличните суми от приходите И НА ТРИТЕ КОНЦЕРТА (!), въпреки добрите постъпления от продажби на билети и реализираните приходи и от трите.

    По същия начин в петък, 2 декември, в края на работния ден, окончателно и без обяснения, ни беше отказан поредния превод на реализираната от "TicketStream" сума от продажби на билети за GORGOROTH, VADER и VALKYRJA, която напълно би покрила договорения с "Massive Music" хонорар. Всичко това стана в разрез с условията на договореното рефинансиране на концерта на Ванеса Мей, което трябваше да бъде изчистено на 3.12.2011 г., а в случай, че наличните суми не достигат, едва след това, те щяха да бъдат удържани от приходите от другите концерти.

    Финансовата равносметка от концерта на Ванеса Мей беше направена едва вчера, на 7 декември, като и до този момент се очаква протокола от НДК за финалните продажби и пълна рекапитулация все още не е възможна. За нас това автоматично означава, че лицето Мартин Стоянов умишлено и с ясното съзнание за възможността за отмяна на фестивала, не преведе дължимата сума до края на работния ден на 2 декември. Това не само провали концерта на GORGOROTH, VADER и VALKYRJA, но застраши фатално и концерта на SODOM на 3 декември.

    Произтеклите събития доказват с брутална яснота, че е налице явна конкурентна злоба и намерение да се ликвидират по-малките промоутърски компании в България, което да разчисти пренаситения напоследък концертен пазар у нас.

    Измъкване на печеливши събития с нелоялни методи и лъжи (както беше случаят с концерта на CINDERELLA), клевети по наш адрес, неправомерно присвояване на пари, предоставяне на лична информация и отправяне на директни заплахи за саморазправа – това са само част от методите на нашите доскорошни "партньори", заради което ние ще си потърсим правата по законов ред.

    Без да изпадаме в позицията на излишни оправдания, в създалата се ситуация искаме само да напомним на всички фенове, че нашата агенция прави концерти от 2003 г. и е първата, която започна да кани екстремни групи в България, още по времето, когато на този пазар просто нямаше друг желаещ да рискува с концерти на групи от сегмента на т. нар. екстремен ъндърграунд.

    Имената и датите от дългия списък на тези концерти оставяме на паметта на самите фенове. Ние искаме само да припомним, че до момента не е имало случай да не се връщат пари за провален концерт на "Most of Evil", независимо от причините. По същия начин, парите за проваления концерт на GORGOROTH, VADER и VALKYRJA ще бъдат върнати, веднага щом уточним отношенията си с "TicketStream".

    Относно пропуските и грешките около организирането на целия фестивал, които имаха ефектът на доминото и създадоха многобройни неудобства за феновете и гостуващите групи, заставаме с името на нашата компания и поемаме последствията изцяло с личната си отговорност.

    В такъв момент малко хора желаят да разберат цялата обективна истина, така че това оставяме на личната преценка и съвест на всеки.

   И накрая, по въпроса за отношенията между "Most of Evil" и "Massive Music", без да падаме на тяхното ниво, само отново ще споменем, че ние бяхме първата българска компания, започнала да работи с тях, и цялото ни сътрудничество, през всичките тези години, се е основавало на взаимно разбиране и компромиси от двете страни. Много пъти се е случвало "Massive Music" също да не спазват договорните си задължения, но ние не сме сметнали за нужно да гърмим за това по целия свят и да хвърляме кал по партньорите си. Пожелаваме им успех на българския пазар с някой друг от многобройните желаещи да им партнират!
"Most of Evil Music"

   ----------------------------------------------

   Прилагаме и съобщението на "Massive Music" от 3 декември:

С разочарование съобщаваме, че шоуто [на GORGOROTH и VADER] в София няма да се състои! За съжаление, отново местният промутър "Most Of Evil" не оправда нашите очаквания. Той се доказа като непрофесионалист и не показа уважение като организатор нито към нас, нито към бандите, нито към феновете в София. "Most Of Evil", представлявани от Гани Куршумов, не изпълниха договора. Групите и нашият екип пристигнаха в София по план, покривайки разстояние от стотици километри от Клуж Напока в Румъния. Съжалявам да го кажа - оказа се, че няма организатори на мястото, нито който и да е, отговорен за шоуто, нито подготвена храна.

   След няколко часа разговори по телефона и чакане организаторът се появи в клуба, заявявайки че няма пари, за да плати за концерта, въпреки че предварителните продажби бяха 500 билета, и че ще може да ни плати следващата седмица. Това не е първи случай, в който "Most Of Evil" намалява хонорарите и иска отлагане на плащането. Досега се съгласявахме на подобни промени в договорите, надявайки се, че в бъдеще няма да се случват такива неща. Обаче този път трябваше да действаме по различен начин. "Most Of Evil" все още не са ни платили за септемврийския концерт на SAMAEL, MELECHESH и KEEP OF KALESSIN. Днешното няколкочасово закъснение, липсата на кетъринг и уважение спрямо нас ни накара да вземем решението да няма концерт. Така ние изразяваме пълното си разочарование и неодобрение на такова поведение и липсата на професионализъм при промоутъра. На този етап ние губим доверие в "Most Of Evil".

   Искаме да изкажем най-искрени извинения на феновете, които бяха дошли на мястото и се надяваме, че разбирате нашето решение. От наша страна, обещаваме да направим подобно шоу на GORGOROTH, VADER и VALKYRJA скоро, но този път - с друг промоутър. Всички отговорни хора, които искат да си сътрудничим, са поканени!


   Mariusz Kmiolek / "Massive Music"
Most of Evil Winter Fest 2011


Коментари   (162)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.02.2012 23:17:52 отговори + 0 0
Трябва да се прави като в Чехия, Словения, Белгия, Унгария: 1-во съобщава се за фестивала, след като се обявят всички групи!!!
2-ро Не се говори много, много, ами се действа и 3-то Такива събития, които карат хората да си взимат отпуски, ученици пишат бележки и т.н. Затова всичко се съобщава, когато всичко е договорено по план!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.12.2011 23:46:52 отговори + 0 0
Всичко е тотоален хазарт с такива идиоти, наистина а и Vader i Gorgoroth все пак не са Амон Амарт, че да свършат билетите предварително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.12.2011 10:02:41 отговори + 0 0
Билет на вратата като исках за Амон Амарт нямаше.... и останах отвънка, даже през прозореца на кенефа пробвах да влизам... Знае ли човек как да подходи, всичко е на късмет с тия идиоти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.12.2011 15:00:45 отговори + 0 0
Сългасен съм с повечето мнения от коментарите! За такива събития билети само на входа на залата, иначе си е сигурно набутване както за т.н. moe winter fest! Между другото аз видях Гани Булетов около 17.00 да пазарува в Била в кв. "Хаджи Димитър" в деня на концерта на Vader i Gorgoroth,което е доста меко казано странна постъкпа за организатор на концерт! Не би ли трябвало по това време да бъде в залата при групите.... ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Garunda 14.12.2011 23:38:47 отговори + 0 0
Много приказват, малко действат. Хората няма тия пари да си ги наберат от дърветата я. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гани Банани 13.12.2011 14:22:11 отговори + 0 0
Гани много тарикат-мушенник го раздава и всеки, който е имал взимане-даване с него, е изпитал това. Сега, варианта е купилите билети да си търсят правата по съдебен път от Мартин Стоянов ("Тикетстрийм"), а тази компания пък да си търси правата от Гани Куршумов ("Most of Evil"), ако наистина смята, че има какво да търси от тях. Успех на печелившите. Друг път просто си вземете билет за чужбина, за да гледате любима група, т.к. шанса за провал е минимален. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не купувайте билети 13.12.2011 14:00:54 отговори + 0 0
Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Шиле 13.12.2011 11:53:59 отговори + 0 0
Тоз пък друг луд. Сигурен съм, че Мартин Стоянов не може да спи заради твоя коментар D В Русия съм, в Русия съм... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2011 11:34:12 отговори + 0 0
Ало Катехизиз, и да триете и да не триете коментари всички вече разбраха, че Мартин Стоянов(Loud Concerts) е собственик на Ticketstream и е логично(и типично за него) да се опита да саботира и отстрани конкуренцията.
А след като ми изтрихте коментара, вече е съвсем ясно, че сте получили телефонно обаждане от него с предупреждение за спиране на спонсорството.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 13.12.2011 11:15:54 отговори + 0 0
Сит-кораджия, ситни ми на кора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EVENTIM-INFO 12.12.2011 18:55:10 отговори + 0 0
GORGOROTH & VADER - информация

понеделник, дек 12 2011
Информация за несъстоялия се концерт на GORGOROTH & VADER
Във връзка с несъстоялия се концерт на GORGOROTH & VADER на 2 декември и прекратяване на договорните взаимоотношения между Ивентим БГ и организатора на събитието Most of Evil music, ви съобщаваме, че Ивентим БГ не носи отговорност за възстановяване на сумата от билети, тъй като същата е преведена по сметката на организатора преди един месец.

http://www.eventim.bg/bg/novini/2011/12/gorgoroth-vader-2708.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сит-кораджия 12.12.2011 14:08:54 отговори + 0 0
Не се научихте ей толкова да сте наивни значи. Пак се чудя след толкова перипети с този гани за предходни събития да му се връзвате пак. Отделно след концерта на АА, кой нормален ще си закупи билет за събитие в пумийната дупка ``юбилейна``? Явно металите сте най-големите балами в БГ. За това се наричам кораджия да се отличавам от вас стадо. И ако не си потърсите правата по съдебен ред само ще потвърдите определението което ви лепнах! Айде със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2011 13:15:18 отговори + 0 0
Аз пуснах до КЗП по интернет жалба още минала седмица отоговориха ми след 2 дни! Ще търсят Ганя и ще го викат при тях за обяснение...

Ганя ша им обясни и те ша кажат - добре, ша видим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2011 10:25:49 отговори + 0 0
Аз пуснах до КЗП по интернет жалба още минала седмица отоговориха ми след 2 дни! Ще търсят Ганя и ще го викат при тях за обяснение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.12.2011 19:48:06 отговори + 0 0
Ще се жалваме ли в комисия за защита на потребителя ?
Мисля , че трябва да се направи от всички измамени ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 10.12.2011 17:59:47 отговори + 0 0
Не могат да се връщат билети на тикетстрийм, защото те не са се разбрали с промоутъра да връщат пари. Пише го в тяхното изявление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.12.2011 15:49:18 отговори + 0 0
Връщайте си билетите там, от където сте си ги купили. Всички каси са с договорни отношения с тикет компаниите (тикетстрийм, тикетпро или ивентим), съответно с организаторите, тъй като от своя страна тези компании си имат договори за всяко отделно събитие със съответния организатор / промоутър. Поне касите са длъжни да са осведомени "какво става" ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.12.2011 15:44:31 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 20:52:16
Такааааааа, от доста време вече чета всичките глупости по тази тема. И все пак се замислям ... а бе ей хора престанете да храните промоутъра бе много важно че е пропаднал един концерт!!!!! Колко банди Ви докараха МОЕ??? ( http://news.ibox.bg/news/id_871382848 ) Ако не бяха те щяхте ли да гледате толкова ъндърграунд групи в бг???? От 20-тина концерта колко са им пропаднали, я се замислете??? И мен ме е яд за последния фал, ама случва се аре поздрави на всички

================================================
Такааааааааааааа, Леля Пенка като ми носи всеки ден салам в магазина, а аз сладко сладко си хапвам, след като си го ПЛАТЯ, паметник ли да и вдигна ?? Че Ганчо като ми е докарал групи и съм си ПЛАТИЛ да ги гледам, паметник ли да му вдигна ?? Аре по-спокойно с признанията. Цялата работа си е бизнес и си има бизнес етика и потребители в края на опашката, от които въпросния "бизнесмен" се храни. Колкото ние трябва да го уважаваме (него и бизнеса му), толкова и той трябва да уважава нас феновете. Ако нас ни няма (и без това сме малко) , той ще го духа, ако него го няма, ще го отмени следващият гладен бизнесмен. А така или иначе Ганчо беше доста "нечистоплътен" в отношенията си с колегите / конкурентите си и доста групи е взел под носа на колеги с не дотам честни изпълнения. Е, дойде "видов ден" - на наглеца му го набутаха !! А сега, поздрави на тебе !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

майка на фен 10.12.2011 14:19:37 отговори + 0 0
Живо ме вълнува,има ли шанс да върнат парите или не и на кого да драсна няколко реда,на промоутъра или Tiketstream.Това горе е само бла,бла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.12.2011 14:00:12 отговори + 0 0
Да се тълкува: Не можем да ви върнем парите, защото се скарахме с Tiketstream...и НЯМА начин да ви ги върнем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


SMF 10.12.2011 07:18:36 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 21:29:22
SMF - 2011-12-09 16:16:20

С., ти ли пишеш под този ник? Ти знаеш доста неща! Кажи нещо повече за този "промоутър"!
_______________________________________________
Не съм С., който и да е той, веднъж съм се сблъсквал с въпросния промоутър, и той се държа като звезда. Иначе мнението ми е, че е непростимо груба гавра с феновете, някои пропътували стотици километри, да отмениш концерт пред самата врата на залата. МОЕ са организирали някои страхотни концерти, но това не може да им служи за оправдание за тази издънка и липсата на професионализъм. Единствено спасение за МОЕ е да заведат дело и да го спечелят, тогава може да им повярвам пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.12.2011 01:13:47 отговори + 0 0
SMF - 2011-12-08 11:41:53
Ако наистина е така, защо мишкува цяла седмица, а не го пусна това изявление още на следващия ден?

щот не е много умен и го е мислил това и превеждал изявлението на масив мюзик цяла седмица
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 22:18:28 отговори + 0 0
Не виждам какъв е смисълът да се разтягат лукуми тук и да си прехвърлят топката само...Колко благородно от страна на Гани, че пое вината..ахахаха. Ми така е като "опря ножа до кокала" все трябваше да каже нещо преди да го линчуват съвсем. Защо не излезе още следващия ден с някакво изявление, а се чуваха някакви тъпи слухове за технически причини. Тъпо или не, мен не ме интересува концерта на Ванеса Мей или, който и да е там друг концерт. Аз съм си платила за билет за концерта, който не се състоя и е нормално тези пари да ми се върнат. Щом той като собственик на МоЕ е решил, че може да поеме разходите за всички тези концерти и се е провалил, това си е негов проблем, не мой. Аз затова и не организирам концерти, а си плащам и ходя само да ги гледам. Съгласна съм, имаше много сполучливи концерти организирани от МоЕ, на които бях с удоволствие, но това какво общо има с проваления?! Това, което продължава още да ме ядосва е, че нищо така или иначе не стана ясно... Защо се кри толкова време?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 21:29:22 отговори + 0 0
SMF - 2011-12-09 16:16:20

С., ти ли пишеш под този ник? Ти знаеш доста неща! Кажи нещо повече за този "промоутър"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 20:54:58 отговори + 0 0
500 фена по 45 лева са 22500 . за двете вечери това прави по 12 000 на вечер , от които трябваше да се плати залата, на тикетстриим и на групите . Аз съм обикновен работник , но 12 хиляди лева щях да намеря . Щом ги няма какъв промотър е ... След 8 години на пазара трябваше да има лъскав офис и кола ... А чисто човешките му качества изобщо не са за коментиране - надут , нагъл въздухар . Просто се надцени . Явно Ванеса Мей ще му изяде главата . Жалко , защото и много хубави неща е направил ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 20:52:16 отговори + 0 0
Такааааааа, от доста време вече чета всичките глупости по тази тема. И все пак се замислям ... а бе ей хора престанете да храните промоутъра бе много важно че е пропаднал един концерт!!!!! Колко банди Ви докараха МОЕ??? ( http://news.ibox.bg/news/id_871382848 ) Ако не бяха те щяхте ли да гледате толкова ъндърграунд групи в бг???? От 20-тина концерта колко са им пропаднали, я се замислете??? И мен ме е яд за последния фал, ама случва се аре поздрави на всички Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

true 9.12.2011 20:18:57 отговори + 0 0
Бай Ганьо лицемер - 2011-12-09 18:04:46
Гани канеше бг групи да свирят без пари и когато не си му нужен повече си пълна нула. Използвач и лицемер нека му е. За него хората са само пионки и не заслужава нищо добро познавам го твърде добре.
+ 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The true story 9.12.2011 19:52:02 отговори + 0 0
първите 60 билета са продадени от EVENTIM и съответно отчетени на МОЕ, но за да рефинансират Ганчо, TICKETSTREAM, са поставили условие той да не продава вече чрез EVENTIM. Taka, че парите за билетите купени от EVENTIM са стдавна в МОЕ. А това, че LOUD FeSTIVAL се продава чрез EVENTIM е някаква съвсем друга игра на МАРТИН, която вероятно ще "лъсне" по някое време. *************** ************** *********. Абе колумбийски сериал може да са направи за нашия концертен бизнес .Не забравяйте, че докато стигне до LOUD, въпросния мина през доста стабилни фирми, натрупа опит на чужд гръб, а сега използува връзките си събрани именно докато е работил за въпросните компании. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Ганьо лицемер 9.12.2011 18:04:46 отговори + 0 0
Гани канеше бг групи да свирят без пари и когато не си му нужен повече си пълна нула. Използвач и лицемер нека му е. За него хората са само пионки и не заслужава нищо добро познавам го твърде добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 9.12.2011 16:16:20 отговори + 0 0
Да бе, аз чух, че казал, че ще върне не само парите за билети на хората ами и разходите им за път, вЕрвайте му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 16:11:33 отговори + 0 0
А стига бе серсеми! Гани казал, че ще МоЕ за компенсация ще направи безплатен концерт на GORGOROTH и VADER другата седмица! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 15:57:03 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 15:22:35
Анонимен - 2011-12-09 13:18:41
какво стана с парите? кога и къде ще ги връщате?

Ти пък сега и пари искаш! Не ставай нахален ))

_______________________
Аве ей! Гани толкова групи ви доведе и стана велика легенда с легендарните Корози, а вие и пари ще му искате сега! Нахалници!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 15:28:29 отговори + 0 0
Пич, че тя темата да не е за Васп, Хеловееен и Бързовар? Кво си се разпенил? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 15:22:35 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 13:18:41
какво стана с парите? кога и къде ще ги връщате?

Ти пък сега и пари искаш! Не ставай нахален ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимна 9.12.2011 14:56:27 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 13:01:11
Тигър - 2011-12-09 11:30:12
Анонимен, като не ти се гледат Васп, Хеловееен и Бързовар за незнамсикойси път, нали знаеш какво да правиш?
Лесно е - не си купуваш билет и не ходиш.

Тигър-чо, че аз това правя, бе пич...

--------------------
Аноним-ЧО, ти хубаво правиш каквото трябва, бе пич... ама на мен не ми е ясно къв ти е зора да се изказваш по теми, които е повече от ясно, че не те касаят въобще... Това вашето е все едно да напишеш в чичко гугъл песен и след това да оревеш и осополивиш света до небесата, че сред първите резултати НЕ Е твойта най-любима песен!?!??! Хем не ви интересуват разни Васповци, Хеловиновци, Бързоваровци и т.н., хем си съдирате задниците от мятане на коментари баш по темата Васповци, Хеловиновци, Бързоваровци и други подобни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 13:36:57 отговори + 0 0
! - 2011-12-09 09:32:09
Да, досега Евентим продаваха билетите на МОЕ. Включително и за първия ден на феста (първите 60), за които "организаторът" не казва нищо!

И аз се чудя кога ще кажат за тези билети:/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 13:18:41 отговори + 0 0
какво стана с парите? кога и къде ще ги връщате? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 13:15:11 отговори + 0 0
А това забравихте ли го? "Most Of Evil все още не са ни платили за септемврийския концерт на Samael, Melechesh И Keep Of Kalessin." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 13:01:11 отговори + 0 0
Тигър - 2011-12-09 11:30:12
Анонимен, като не ти се гледат Васп, Хеловееен и Бързовар за незнамсикойси път, нали знаеш какво да правиш?
Лесно е - не си купуваш билет и не ходиш.

Тигър-чо, че аз това правя, бе пич...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 9.12.2011 12:37:27 отговори + 0 0
Че Ганьо е склонен да изселяндурява, това е факт. Но и да се псува твърде безпорядъчно не е подходящо за хора като нас, тук.
Поляците имат навика да извиват ръце в последният момент и хич не са цвете за мирисане. Поставят едностранно условия и след това твърдят, че е било твърда уговорка със силата на договор. Като не им е платил, що не го съдят? И не ми разправяйте , че са пичове, че веднъж им сърбах попарата!
МоЕ ще си продължат да съществуват и даже се опитват да растат - за това беше концерта в НДК... Рано е да ги погребвате. В тези коментари Конкурент щяха да ги линчуват на AC*DC, пък на стадиона видях само ръкопляскащи. Мисля, че МоЕ ще ни върнат парите и мисля, че още са необходими на БГ сцената.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 12:24:16 отговори + 0 0
heavy4ever - 2011-12-09 12:03:41
Абе май Тикетстрийм е на други собственици, кьорави ли сте, че Лаудфеста на летището се продава ЕКСКЛУЗИВНО само през Ивентим?!


А как ти звучи това:

За нас това автоматично означава, че лицето Мартин Стоянов умишлено и с ясното съзнание за възможността за отмяна на фестивала, не преведе дължимата сума до края на работния ден на 2 декември. Това не само провали концерта на Gorgoroth, Vader и Valkyrja, но застраши фатално и концерта на Sodom на 3 декември (...)".

За Avtora.com самият Мартин Стоянов коментира горепосочените обвинения с думите: "Тъй като ситуацията става много сериозна, тя е правна ситуация, оттук-нататък думата има моя адвокат и без него аз нямам право да коментирам повече. Живеем в правова държава и всеки има правото да предавява претенции. Смятам, че начинът да комуникираме с Most Оf Evil Music е чрез адвокати и единствено в съда бихме решили някакви казуси, ако има такива".

http://www.avtora.com/news/2011/12/08/ticketstream_vs_most_of_evil_music_v_suda_sled_most_of_evil_winter_fest
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heavy4ever 9.12.2011 12:14:53 отговори + 0 0
W.A.S.P. , HELLOWEEN, MANOWAR, DORO, ACCEPT, MOTORHEAD, SODOM, KREATOR, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST, METALLICA, SLAYER, MEGADETH, SAXON, SCORPIONS, DEEP PURPLE, GAMMA RAY, АC/DC- ТВА ИСКАТ ХОРАТА И НА ТАКИВА КОНЦЕРТИ СЕ СЪБИРАТ МНОГО ХОРА И СТАВА ЯК КУПОН, ЗА ЖАЛОСТ ПО-НОВИТЕ БАНДИ НЕ СЪБИРАТ ПУБЛИКА, А И ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕХ ЗАБИВАТ МАЛКО ИЗГЪЗУРЧЕН МЕТЪЛ С МНОГО АЛТЕРНАТИВ- ТАКА,ЧЕ КОЙТО НЕ ИСКА ДА ГЛЕДА ТАКИВА КОНЦЕРТИ- ДА НЕ СИ КУПУВА БИЛЕТИ И ДА СЕДИ ДОМА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heavy4ever 9.12.2011 12:03:41 отговори + 0 0
Абе май Тикетстрийм е на други собственици, кьорави ли сте, че Лаудфеста на летището се продава ЕКСКЛУЗИВНО само през Ивентим?!

Иначе Гани Куршума вече доказа, че е прост лаком бай Ганьо и ос.а сичко!!!Парите ще ги върне...ама друг път@
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 9.12.2011 11:30:12 отговори + 0 0
Анонимен, като не ти се гледат Васп, Хеловееен и Бързовар за незнамсикойси път, нали знаеш какво да правиш?
Лесно е - не си купуваш билет и не ходиш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 11:02:03 отговори + 0 0
плач и стон Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Ставри 9.12.2011 09:47:41 отговори + 0 0
Тъжно е защото въпреки, че Бай Ганя е завлякъл поляците със септемврийския концерт, те са дошли. И не се е очквало кай знае какво - нито хонорара им е бил като на булката с цигулка, нито пък са очаквали някакъв утлра-гурме кетъринг (в фацето има много хубав тур-блог на Масив Мюзик). Жалка работа ...

А пари няма да видим, иначе с това ще ше да му започне "изявлението" ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 09:45:44 отговори + 0 0
Абе, не е ли по-важно, че за 92375234 път ще гледаме Васп, за 82529042094 Неловееен и поредния 98634095 часов концерт на Бързовар?
Къв ъндърграунд, кви пет лева, като има Блеки, Анди и културизъм?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сагата продължава 9.12.2011 09:42:13 отговори + 0 0
"Ванеса Мей загробва Богомил и Рафи?
Зрителите, от които зависи излъчването на победителя в Х фактор, наказват Богомил и Рафи заради ментора им Васко Василев - учител на световноизвестната цигуларка...много е възможно двамата най-талантливи изпълнители да станат изкупителна жертва на недоволството на хилядите, които Ванеса Мей унизи на концерта си в НДК." ( http://novini.dir.bg/news.php?id=10089479 )
И к'во сега...? Излиза, че "ганьовщините" прецакаха не само няколко хиляди души, ами и кариерата на прохождащи изпълнители
Гани, признай за световната финансова криза и за клатещите се европейски икономики!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 9.12.2011 09:32:09 отговори + 0 0
Да, досега Евентим продаваха билетите на МОЕ. Включително и за първия ден на феста (първите 60), за които "организаторът" не казва нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 09:05:29 отговори + 0 0
... "Това не е първи случай, в който "Most Of Evil" намалява хонорарите и иска отлагане на плащането."

... "все още не са ни платили за септемврийския концерт на SAMAEL, MELECHESH и KEEP OF KALESSIN."

Тука билетите не бяха ли през Евентим?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 09:04:46 отговори + 0 0
Преди години в Лондон падна концерт на Nine Inch Nails, като част от фестивал (барабанистът се посрал-верно). Още на спирката на метрото раздаваха листовки с новината и с указания за възможностите-или влизаш и гледаш останалите групи или си даваш адреса и ти връщат парите. Чекът пристигна след седмица...Даже не се и поинтересувах кои са организаторите, нито пък имаше някакви изявления. Еми на запад е така. Клише. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Ставри 9.12.2011 09:04:34 отговори + 0 0
На крив Ганьо, другите му криви ...
И лъсна голия г*з на Бай Ганя. Парите за феста са отишли за булката с цигулката, чийто концерт се оказа пълен провал... А ние си мръзнахме пред Юби-то ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 08:59:19 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 04:04:30
Смешки сте всички....Гани е пич, защото всички вие подмолни мижетурки сте ходили на какъвто и де е метъл концерт благодарение ТОЧНО НА НЕГО. Пък и кво мрънкате? Има СЪД нека той реши кой прав КОЙ КРИВ!

Ходил съм на концерти НЕ благодарелие на този или онзи организатор, а на 40-50-60 и повече левчета, с които съм си купувал билет. По малоумната ти логика трябва да боготворя шефа на месокомбината, щото много обичам щпек салам. Невероятни малоумници пишат тук. Платиха ли си хората билет за концерт? Платиха си. Имаше ли концерт? Нямаше. Длъжни ли са да ви върнат парите? Не! Що да са длъжни?! Те са трю екстремни метълисти, вие трябва да сте им благодарни, че се правят на бизнесмени с вашите пари.Хахаха!
Няма благодарности тука, има бизнес отношения. Ако концертите бяха безплатни и се провалят, тогава добре, но след като сте си платили е нормално да си искате стоката или парите обратно. Плюс това никой не споменава да е завел иск срещу организаторите или да е подал сигнал където трябва. Явно сте по пубертетските приказки повечето. Нейсе, след още 2-3 новини по темата може и да започнете да изпитвате емпатия и дълбоко разбиране и приемане на проблемите на бизнесмена. Браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 07:58:14 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-09 04:04:30
Смешки сте всички....Гани е пич, защото всички вие подмолни мижетурки сте ходили на какъвто и де е метъл концерт благодарение ТОЧНО НА НЕГО. Пък и кво мрънкате? Има СЪД нека той реши кой прав КОЙ КРИВ!

СМЕШКА СИ ТИ, ПОНЕЖЕ АЗ ЛИЧНО НА 3 НЕГОВИ КОНЦЕРТА ЩЯХ ДА ХОДЯ И ПО СЛУЧАЙНОСТ И 3-ТЕ НЕ СЕ СЪСТОЯХА. МОЖЕ ДА СЪМ КАРЪК, НО НЕ СЪМ ПОДМОЛНА МИЖЕТУРКА. НАЙ-ВЕРОЯТНО СЪМ ПРОСТ, ЧЕ СЪМ СЕ ВЪРЗАЛ НА ТАРИКАТЛЪЦИТЕ И КьоРФИШЕЦИТЕ МУ. А ТОВА КОЙ КРИВ - КОЙ ПРАВ - БОЛИ МЕ К*РА.АЗ СЪМ ПОТРЕБИТЕЛ И СИ ПЛАЩАМ КАТО ПОП ГЯВОЛЪЦИТЕ. НЕ ЛЪЖА и НЕ ИСКАМ ДА МЕ ЛЪЖАТ - МНОГО Е ПРОСТО. ГАНИ - МАНИ, ВСЕ МИ Е ТАЯ КОЙ Е ОРГАНИЗАТОР. ВАЖНО Е КОРЕКТНОТО ДВУСТРАННО ОТНОШЕНИЕ. КАКТО КАЗВАТ КОЛЕГИТЕ ПО-ДОЛУ - "И БЕЗ ГАНЧО ИМА ЕКСТРЕМНА СЦЕНА В БГ", и ЩЕ ИМА. СУМА-ТИ ГРУПИ СМЕ ГЛЕДАЛИ И СЛАВА БОГУ НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАЙ ГАНьо... ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ С*РЕ !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 06:35:52 отговори + 0 0
абе я фак оф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.12.2011 04:04:30 отговори + 0 0
Смешки сте всички....Гани е пич, защото всички вие подмолни мижетурки сте ходили на какъвто и де е метъл концерт благодарение ТОЧНО НА НЕГО. Пък и кво мрънкате? Има СЪД нека той реши кой прав КОЙ КРИВ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 03:19:21 отговори + 0 0
Patronov - 2011-12-09 02:02:29
Гани е лайно омазано със сперма....
xaxaxaxaxa
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокали 9.12.2011 02:26:50 отговори + 0 0
Най-лошото е, че такива неща се случват не от вчера и продължават да се случват.

Аз лично се отказах да ходя на концерти в България още преди години и сега каквото мога да спестя, го харча по концерти в други държави. Същата практика забелязвам при все повече и повече приятели и познати. Да, на запад в много голям процент такива педерастии, като тези тук, рядко се случват, но не мисля, че е cool да си харчим парите в други държави, вместо в нашата собствена... обаче фактите са си факти и нещата са просто такива, каквото са...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Darth Vader 9.12.2011 01:13:25 отговори + 0 0
Не мога да повярвам как Гани толко левашки успя да съсипе всичко, което е постигнал през годините. Освен че все повече затъва в лъжи очевидно няма и никакво намерение да върне парите на хорицата. Жалко, Гани, жалко за теб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2011 00:33:22 отговори + 0 0
Гани, понеже си поканил толкова групи през годините 500 фена безрезервно ти даваме по 50 лв финансова помощ, а някои дори ти ги носим на крака от другия край на Бг! Молим те, не ги връщай! Гани фор президънт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 23:44:56 отговори + 0 0
аман аман Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.12.2011 23:41:19 отговори + 0 0
Гани да не е емигрирал в Румъния?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 8.12.2011 23:33:44 отговори + 0 0
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 23:30:00 отговори + 0 0
Дамаджан Гроздов - 2011-12-08 22:12:53
"Orphaned Land: We are sorry to announce the cancellation of our show tonight in Cluj Napoca, Romania. The promoter never showed up and we waited for him for 7 hours with no food, water or even parking for our bus. We are sorry for all our fans there and we'll try to re-schedule again for the next tour."

Мдаа...Румънците се учат бързо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 23:16:59 отговори + 0 0
дрън дрън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


waterjess 8.12.2011 23:03:47 отговори + 0 0
Каквото и да се обяснява, проблемът е, че почитателите на групите са разочаровани.
Да не говорим, че май няма да си получат и парите.

Както се казваше: не ми се слушат оправдания от която и да е страна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.12.2011 22:42:50 отговори + 0 0
@dominici - 2011-12-08 19:17:20
Само не ми стана ясно защо Most of Evil са се доверили на Ticketstream при положение, че знаят че е на Мартин Стоянов (ако е де, нямам представа) и че Loud им отмъкнаха (ако е истина) концерта на Cinderella. Сами са се натикали в устата на лъва. А защо не са избрали Ticketpro и защо са се отказали от Eventim (които също не са цвете).

Изглежда, че единствено Ticketstream са се навили да ги "рефинансират", разбирай да ги кредитират авансово. Толкова са били зле финаносово, че заради това са предпочели да се тикнат в ръцете на "врага", нямали са друг изход. Обаче онези са се усетили и са им спряли кранчето, за да не ги завлекат и тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 8.12.2011 22:12:53 отговори + 0 0
Заразно е

Orphaned Land
We are sorry to announce the cancellation of our show tonight in Cluj Napoca, Romania. The promoter never showed up and we waited for him for 7 hours with no food, water or even parking for our bus. We are sorry for all our fans there and we'll try to re-schedule again for the next tour.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.12.2011 21:54:57 отговори + 0 0
И какво точно си признава?
Ванеса Мей му била виновна, че не харесала роклята, "Тикетстрийм" му били виновни, че му задържали парите, "Масив Мюзик" му били виновни, че написали, че не става за промоутър... Какво точно си признава?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 8.12.2011 21:53:38 отговори + 0 0
Тигър

2011-12-08 20:33:26
`щото Куршумов се изложи като краставичар, опитващ се да продава реактивни самолети, затова имаше толкова хранене по адрес на МОЕ. Съжалявам.

Този ****** така ми падна в очите покрай изцепките си в последно време, че няма накъде повече. Изпълнителите му били виновни, мениджърите му били виновни, сега пък билетопродавачите му били виновни... `що просто не излезе и не си каза като мъж, че не е могъл да си направи сметката като хората?

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 21:26:51 отговори + 0 0
yapo - 2011-12-08 19:45:04
От моя двор в твоя...и обратното! Не си спомням в нашата държава някой да е излезнал и да е казал публично, че е сгрешил, че носи вина за даден провал!
>>>>>>>>>>>>>>

Така ли, а това какво е? Човекът ти признава ПУБЛИЧНО че е сгрешил:

?Относно пропуските и грешките около организирането на целия фестивал, които имаха ефектът на доминото и създадоха многобройни неудобства за феновете и гостуващите групи, заставаме с името на нашата компания и поемаме последствията изцяло с личната си отговорност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 21:10:58 отговори + 0 0
Да оставим Тигъра той явно не е излизал от къщата на Мама но гледа че е модерно да се мрази и се опитва да се впише .КОЛКО ЛАЙФА ПАДНАХА НА МОЕ ??? А???Забравихте словата ГАНИ ПРЕЗИДЕНТ!!!
Лоуд ще докарат Hipocrisy ама друг път!!!!! PAIN NILE BEHEMOTH MAIHEM VENOM CANNIBAL CORPSE KING DIAMOND ."..................... ВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОЛНИ ЛЪЖИ И КОМПРОМАТИ ЗАТРИВАТЕ ЪНДЪРГРАУНДА В И БЕЗ ТОВА ИЗСТРАДАЛАТА НИ ДЪРЖАВИЦА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 21:08:36 отговори + 0 0
Тикет стрим не превеждат пари от продадени билети'!!!!!!
Това че МОЕ са се доверили на тия ЕБ... Наистина си е техен проблем НО ПАРИТЕ ОТ ПРОДАДЕНИТЕ БИЛЕТИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ КАКТО Е УПОМЕНАТО В ДОГОВОРА!!!
Така че ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОИ ИМА ИНТЕРЕС ПРОМОУТЪРИ КАТО МОЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.(тикетсстриим е собственост на Мартин Стоянов)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 21:06:33 отговори + 0 0
Организаторииииииии с гол гъз не се Мачкат таралежи и вземете да се извините на феновете и да им върните парите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 21:00:52 отговори + 0 0
Да оставим Тигъра той явно не е излизал от къщата на Мама но гледа че е модерно да се мрази и се опитва да се впише .КОЛКО ЛАЙФА ПАДНАХА НА МОЕ ??? А???Забравихте словата ГАНИ ПРЕЗИДЕНТ!!!
Лоуд ще докарат Hipocrisy ама друг път!!!!! PAIN NILE BEHEMOTH MAIHEM VENOM CANNIBAL CORPSE KING DIAMOND ."..................... ВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОЛНИ ЛЪЖИ И КОМПРОМАТИ ЗАТРИВАТЕ ЪНДЪРГРАУНДА В И БЕЗ ТОВА ИЗСТРАДАЛАТА НИ ДЪРЖАВИЦА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


геге 8.12.2011 20:56:57 отговори + 0 0
'щото братче за това трябват топки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метъл маниака 8.12.2011 20:56:45 отговори + 0 0
Не ли ви е исрам да излъжите над 500 фенове на тези групи да стоят и чакат с часове пред залата на студа и отгоре на всичко да не можете да им върнете парите!!! Каква е тази измислена промоторска компания Most Of Evil която не може да върне парите за 500 билета на излъганите фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.12.2011 20:33:26 отговори + 0 0
`щото Куршумов се изложи като краставичар, опитващ се да продава реактивни самолети, затова имаше толкова хранене по адрес на МОЕ. Съжалявам.

Този ****** така ми падна в очите покрай изцепките си в последно време, че няма накъде повече. Изпълнителите му били виновни, мениджърите му били виновни, сега пък билетопродавачите му били виновни... `що просто не излезе и не си каза като мъж, че не е могъл да си направи сметката като хората?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 20:13:38 отговори + 0 0
И последно.
Защо имаше толкова хранене по адрес на МОЕ?
Изводите си вадете сами
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 20:11:50 отговори + 0 0
не ви ли е срам бе хора.колко провалени концерта имат МОЕ ?????Сещате ли се кога мишката МС ще докара дет или блек банда А???Фака..я Чалгар Мартин Стоянов е готов на всичко за да остане сам на сцената !!!!!Ще гледаме Уасп и мену.... Както и да се пиши до скъсване!!!
Не RIP на МОЕ RIP на ъндърграунт лайфоветв в БГ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


yapo 8.12.2011 19:45:04 отговори + 0 0
От моя двор в твоя...и обратното! Не си спомням в нашата държава някой да е излезнал и да е казал публично, че е сгрешил, че носи вина за даден провал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 8.12.2011 19:34:15 отговори + 0 0
Дори това, че са го прецакали да е вярно, не виждам какво го оправдава, хората не ги интересува какви каши е забъркал с неговата фирма, а да им се върнат парите! А това, че поканил много групи, това му дава право да се измъкне от ситуацията за сметка на феновете ли, какво? Всеки щеше да се сгромоляса след такъв гаф, дали Ганьо или дори Цонко да беше направил подобно нещо, нямаше да му се размине! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!?! 8.12.2011 19:33:10 отговори + 0 0
Ами явно, @dominici , значи не е верно, затва Ганчо им се е доверил, ама не може да си прави сметките май... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 8.12.2011 19:17:20 отговори + 0 0
Само не ми стана ясно защо Most of Evil са се доверили на Ticketstream при положение, че знаят че е на Мартин Стоянов (ако е де, нямам представа) и че Loud им отмъкнаха (ако е истина) концерта на Cinderella. Сами са се натикали в устата на лъва. А защо не са избрали Ticketpro и защо са се отказали от Eventim (които също не са цвете).

Благодаря на Гани и Most of Evil за превъзходния концерт на Blind Guardian тази година.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 8.12.2011 18:57:19 отговори + 0 0
Закривай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 8.12.2011 18:47:23 отговори + 0 0
АААААА да попитам моите два билета са от промоционалните по 25 кинта и са купени от Евентим! Разбрах, че от Евентим са отебали Гани заради некви неуредици и той е минал към Тикетстрийм! В такъв случай духай го ду май да си върна билетите към Евентим.Моля Гани да разясни случая с промо билетите от Евентим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellbels 8.12.2011 18:45:37 отговори + 0 0
Ха, ха, ха-баси смешника е лицето Г.К. демек вече- бай Ганьо, кви жалки оправдания за собствената му глупост и некомпетентност да си прави така договорите, че да се подплати както трябва.Ми кой го е карал да подписва такива договори?!
Въобще не ме е еня кви са им отношенията с тикетстрийм, ивентим и така нататъка, като се е фанал бай ти Ганьо на хорото да е промоутър, барем да го играе до край- при това билетите се продаваха!?И групите дойдоха и ...дори са били готови да свират- за без пари и после евентуално, ако им даде нещо...Ама нема кой да им отвори и да ги посрещне!!!
Лошото е,че прецака хубавия фест и още по-лошото е, че се гаври с феновете....аман!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 8.12.2011 18:42:58 отговори + 0 0
заставам зад Гани поради факта че тука няма лоялна конкуренция а изцяло преебавка!припомнете си и фестивалът в плевен кво стана с него заради бг турмениджър....Дано по малките промоутъри се съберът и с взаимни сили да проведът един голям фестивал като замисълът за плевен ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 18:38:58 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-08 17:24:55
И кога Тикетстриим стана собственост на руските мафиотчета, тоя пасаж съм го изпуснал

руски или чеченски ))?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 18:29:15 отговори + 0 0
Досега не са ме връзвали с концерт и се радвам за това.Все пак и пари да се връщат пак остава тъп спомен и едно недоверие...Айде дано тва да е последния пропаднал концерт у нас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Steeler 8.12.2011 18:11:38 отговори + 0 0
От 2003г. организират концерти Most Of Evil, а не могат да платят хонорара на Gorgoroth & Vader...това някакси смешно звучи...ми платете на Massive Attack, нека групите си свирят - феновете нямат никаква вина за вашата лоша комуникация и неуредици - а после си оправяйте отношенията с Ticketstream, а и надали феновете ги интересуват вашите батаци !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 17:54:50 отговори + 0 0
Ами този същият господин (Г.К.)участва в организирането на концерта на Хулио Иглесияс! Така че какво се чудите,че тръгнал да организира концерта на Ванеса Мей.Всички средства са отишли за цигулаката!Пари няма да има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 8.12.2011 17:31:30 отговори + 0 0
Безмислено е да се плямпа тука...вместо да говорите излишно, ДЕЙСТВАИТЕ!!! С говорене не става...Въпреки че се съмнявам да си вземте парите обратно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 17:30:42 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-12-08 17:24:55
И кога Тикетстриим стана собственост на руските мафиотчета, тоя пасаж съм го изпуснал

Нашенското е подразделение на чешкия клон. Нищо чудно да го стопанисват руснаци в Чехия. Проблем?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 8.12.2011 17:27:54 отговори + 0 0
положението стана вейдър кючек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 17:24:55 отговори + 0 0
И кога Тикетстриим стана собственост на руските мафиотчета, тоя пасаж съм го изпуснал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 17:23:34 отговори + 0 0
geco - 2011-12-08 17:20:33
Мартин Стоянов го крепи здрава и руска финансова ръка, не го мисли него - той е само наемник...

Тя тази ръка както знаем от историята както крепи така може и да стиска...и като стисне нема лабаво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 17:21:58 отговори + 0 0
Не! Аз искам концерт нас Дарт Вейдър!
Тъм тъм тъм тъм тъ тъм тъ тъ тъм тъ тъъм тъ тъм
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geco 8.12.2011 17:20:33 отговори + 0 0
Мартин Стоянов го крепи здрава и руска финансова ръка, не го мисли него - той е само наемник... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 17:15:34 отговори + 0 0
пешо - 2011-12-08 15:31:16
ей голяма сапунка стана, листопад направо

Новата сапунка е "СУРГЮН".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Църето 8.12.2011 16:58:14 отговори + 0 0
Евала Мартин евала Стоянов, само се моли някой ден и ти да не паднеш че няма да има кой да ти подаде ръка да станеш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 16:55:26 отговори + 0 0
слушайте съвременна бг музика!
http://vbox7.com/play:0097308e17&start=174&r=emb
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 16:31:19 отговори + 0 0
първия път концерта на Вейдър си падна по вина на Вейдър, което вие няма как да знаете, щото за нас българите сме виновни за всичко по презумпция Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хохо 8.12.2011 16:15:08 отговори + 0 0
Гани ще бъде распнат на паметника "Левски" и ще го целим с кисело мляко и развалени яйца. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emigrate December 8.12.2011 16:10:28 отговори + 0 0
-До тези които си искат парите!!Тук е безсмислено!!! Ето Ви сайт където да подадете жалба!-КЗП -по-има шанс нещо да се случи!! http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19
- Жалко за групите, а на Vader втори път се случва да да отменят концерт у Нас,при продадени билети.
- Ганьо си е евреин по принцип, но ако няма да извади 20 хиляди,къде е тръгнал концерт да прави?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пияна Вишна 8.12.2011 15:39:12 отговори + 0 0
пешо - 2011-12-08 15:31:16
ей голяма сапунка стана, листопад направо
-----------------------------------------

Не си прав, Пешо...новата съпунка се казва "Фестопад"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sepulture 8.12.2011 15:34:07 отговори + 0 0
Някога да сте чували организаторите да са виновни за нещо? Всички други са виновни, но не и те! Че повечето имат и наглостта да обвиняват бандите, ше им се не знае... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

No Gani no cry 8.12.2011 15:33:31 отговори + 0 0
Нещо от началото не схващам - предварителната продажба на билетите "TicketStream" или "Eventim" я прави? Според МоЕ са "TicketStream". Ако не е така, то значи в останалата част от изявлението истината е толкова, колкото е черното на белия Бим, черното ухо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пешо 8.12.2011 15:31:16 отговори + 0 0
ей голяма сапунка стана, листопад направо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxo 8.12.2011 15:09:58 отговори + 0 0
Ххах сега пък тикетсрийм били виновни. Ахахаха тоя Ганчо е пъен *******. От всички възможни оправдания да избере точно това ахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


кълка 8.12.2011 14:54:27 отговори + 0 0
"...кълка , ако искаш ти да върнеш парите на хората? ..."

Проверих това, което съм написал два пъти. Определено не е "Не си искайте парите, опростете му ги."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прецакан 8.12.2011 14:06:10 отговори + 0 0
Ганчо отдавна е доказал , че е немърлив и колко пъти разни банди и мениджърите се оплакват, че им правил въртели, бавил е кинтите и с храна и кетъринг ги цакал, неколко пъти му се размина, ама сега мина границата- явно не става за таа работа!
в бургас щеше да праи як ъндърграунд фест и кво- НИЩО, и много други работи, а Самаел още си чакат кинтите(както и аз де)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shitsss 8.12.2011 14:00:17 отговори + 0 0
Интересно а ние който сме си закупили от промоционалните билети на ЕВЕНТИМ? Дали пък няма да може да си вземем парите? Сигурно са тоя Ганъо е забравил че те продаваха 3 месеца тези прословути 60 промо билети който и без това не се продадоха. А аз си взех билета на 1-ви август... И дали пък евентим не са готови да ни върнат поне на нас парите... Аз все се чудя дори и да стане така че връщат пари тикетстрийм или МОЕ, аз от каде ще си взема пари като на билета ми пише ЕВЕНТИМ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПРОРОЧИЦА 8.12.2011 13:56:40 отговори + 0 0
Сегааа на прозрачнотооо кълбооо виждаааам.....бай Ви Ганяяяя.Той даржи торбааа със жълтицииии ...иии ...иии...иииииии...и прави реююююниън.Рееееюниън на ОКСИДИРАЛААА груууупа.И стааава гуууем и мноооого известеееен.А!АМА ЧАКАЙ ЩЕ СЧУПЯ КЪЛБОТО!В ТОРБАТА МУ ИМА И МОИ ЖЪЛТИЦИ!!!АААА!УБИИИИЙТИИ ГО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lapurovski 8.12.2011 13:56:38 отговори + 0 0
Ха, ха, от този цитат :"Тикетстрийм България" ЕООД не поема никакви ангажименти да възстановявa закупени билети за несъстоялия се концерт на Gorgoroth и Vader на 2 декември и меломанското разочарование от този на Ванеса Мей на 3 декември в НДК. Причината за това е, че всички суми, събрани от продажби на билети за събитието, са преведени предварително по банков път на фирмата организатор Most Of Evil Music ЕООД." се разбира нещо много важно, а именно , че тикет компанията му е дала АВАНСОВО парите, един вид го е финансирала предварително, естествено е ,че има и някви комисиони и много е вероятно тикеткомпанията да си задържа процента.Сега май работата е по-ясна, само, че и бай Ганьо Куршумлийски и тикет компанията май са вътре от калпавата организация- е сега нека се съдят, ама потърпевшите реално сме ние феновете!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хм 8.12.2011 13:50:03 отговори + 0 0
@ЧПС - 2011-12-08 13:29:28
не разбрахте ли ,че зад провала стоят хора,които нямат интерес да ходим на ъндърграунд концерти и такива малки промоутъри трябва да бъдат унищожени

МОЕ отдавна не организират само малки (ъндърграунд) концерти. Опитаха с големите, но не им стигнаха силите и завлякоха и ъндърграунд феновете, които се оказаха спонсори на Ванеса Мей. Защото за нея пари имаше, а за Горгорот и Вейдър - не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 8.12.2011 13:49:38 отговори + 0 0
@ЧПС - 2011-12-08 13:29:28
не разбрахте ли ,че зад провала стоят хора,които нямат интерес да ходим на ъндърграунд концерти и такива малки промоутъри трябва да бъдат унищожени

МОЕ отдавна не организират само малки (ъндърграунд) концерти. Опитаха с големите, но не им стигнаха силите и завлякоха и ъндърграунд феновете, които се оказаха спонсори на Ванеса Мей. Защото за нея пари имаше, а за Горгорот и Вейдър - не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 13:42:37 отговори + 0 0
Като е така,защо не обяви още е в началото ами след 6 дена?Защото е мишка и са чудеше до ся как да са измъкне и какво да на излъже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 13:40:52 отговори + 0 0
МоЕ ще пребъде, ай на бас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 8.12.2011 13:39:48 отговори + 0 0
Шах с пешката...съжелявам за всички, които бяха прецакани по тоя селски начин...а Ганьо с тия глупости се закопа доста дълбоко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 13:39:20 отговори + 0 0
Гани не ти вярвам.А за хората който не са от София и са пътували от майната си ще върнеш ли парите е ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 13:38:04 отговори + 0 0
Абсолютно съгласен. Проблема на Гани е че се надценява и рискува безмислено. както всичк останало в БГ и концертните ни промотъри такива.... Обаче той ако спре кво прайме после, кеф ти УАСП, кеф ти Хелоуин.
И Ин Флеймс за по 60 лева.
Е верно остават ABV PRO, SHADOWLEND.... ще видиме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 13:34:14 отговори + 0 0
С тикетстрийм се работи много зле, и на мен ми се е случвало... но Гани определено не справи със ситуацията както трябва. Може ли всички други да извадят съобщения преди него?!? Това можеше да го съобщи в деня на концерта, а не да чака до сега. Гани, до сега какво прави? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

69 8.12.2011 13:32:58 отговори + 0 0
Прочетете интервюто на Мартин Стоянов в катехизис и ще видите как още на пролет му се заканва на Гани.казва ще видите какво ще стане през ноември и сащо така че според него ще останат 4 промоутьра в Бьлгария.Сьщо така казва че не обича да рискува.Доказателството е че кани WASP.Само че на мен ми омрьзна да ходя на WASP и няма да ида. На гани много му се кефих и се молех да не фалира ама след като основната му черта е като на повечето бьлгари НАГЛОСТ няма спасение за него.Доказателство е окаяното положение на повечето бьлгари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЧПС 8.12.2011 13:29:28 отговори + 0 0
не разбрахте ли ,че зад провала стоят хора,които нямат интерес да ходим на ъндърграунд концерти и такива малки промоутъри трябва да бъдат унищожени.Ако Гани печелеше толкова от концерти щеше да има офис в бизнес сграда ,да кара последен модел автомобил.Не мисля ,че ще забогатее и няма смисъл да се прави и да не върне парите от концерта,следователно се замислете ,че явно някой просто иска да го смачка.И кой ще го издуха единствено ние феновете ,които ще ни остане да ходиме на Whitesnake,mr.Big и такива застаряващи лайна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 13:17:01 отговори + 0 0
"...на нас внезапно ни бяха отказани всякакви по-нататъшни преводи на наличните суми от приходите И НА ТРИТЕ КОНЦЕРТА (!), въпреки добрите постъпления от продажби на билети и реализираните приходи и от трите.

...По същия начин в петък, 2 декември, в края на работния ден, окончателно и без обяснения, ни беше отказан поредния превод на реализираната от "TicketStream" сума от продажби на билети за GORGOROTH, VADER и VALKYRJA...

...ние ще си потърсим правата по законов ред.

...По същия начин, парите за проваления концерт на GORGOROTH, VADER и VALKYRJA ще бъдат върнати, веднага щом уточним отношенията си с "TicketStream"."
__________

И като противопоставим на това цитираното от Анонимен - 2011-12-08 12:59:41, ще чакаме да завършат делата с обжалванията ли? Да не говорим за обидното отношение към групите и хората пред залата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 13:09:34 отговори + 0 0
То ако се разчита на пари от билети да платиш хонорар, аз да взема да си поканя едни Ролинг Стоунс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.12.2011 13:05:56 отговори + 0 0
И се`а к`во? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 12:59:41 отговори + 0 0
..."Тикетстрийм България" ЕООД не поема никакви ангажименти да възстановявa закупени билети за несъстоялия се концерт на Gorgoroth и Vader на 2 декември и меломанското разочарование от този на Ванеса Мей на 3 декември в НДК. Причината за това е, че всички суми, събрани от продажби на билети за събитието, са преведени предварително по банков път на фирмата организатор Most Of Evil Music ЕООД.

http://showbusiness.actualno.com/news_370789.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 12:56:58 отговори + 0 0
ми Мартин като не е пуснал парите - звъниш веднага на дългогодишния си партнър Масив, на който си пускал аванта и викаш - партнър, едни джейове се е.бават, дай да платим после (а за Самаел ще видим) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 12:54:09 отговори + 0 0
кълка , ако искаш ти да върнеш парите на хората? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 12:53:57 отговори + 0 0
Ами вече няма да прави. А ние ще си ходим до припадък на УАСП и Хелоуийн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 8.12.2011 12:52:26 отговори + 0 0
Пълни глупости според мен!!! И да са се забавили с преводите, щом нямаш пари в резерв за концертите ти, какъв бизнес си тругнал да правиш. Според мен изявлението е пълно с лъжи!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 12:50:09 отговори + 0 0
Интересно ще е да се види как осъжда Лауд и Ванеска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 8.12.2011 12:41:53 отговори + 0 0
Неприятно е че потърпевши от тези саги са единствено феновете. Аз ще изчакам да видя дали ще се разбере кой е крив и кой е прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 12:41:51 отговори + 0 0
КОЛКОТО НИ Е МАЛКА ДЪРЖАВАТА, ТОЛКОВА МНОГО СА ЗАВИСТЛИВИТЕ ХОРА...И НА КАКВО СИ ЗАВИЖДАМЕ??? ЗАВИЖДАМЕ СИ НА МИЗЕРИЯТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кълка 8.12.2011 12:38:24 отговори + 0 0
Изчакайте човека да се освести малко бе мъжаги.
Какъв е тоя зор, като видиш, че некой е изпаднал в затруднение, да се излетиш от храстите и да го изриташ по мадите?
Не се дръжте като етиопци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 8.12.2011 12:32:27 отговори + 0 0
Изявлението е в посока "Всички останали са виновни, но не и ние"...

Ако всичко това е вярно...
1.За всеки беше ясно, че концертите тази есен са рискови, защото самата програма беше много пренаситена. Съответно, всеки трябваше да е подготвен и за провал. Компания, която държи на името си, би трябвало да е готова да проведе мероприятие, ако ще и да е на загуба, с в случая излиза, че МоЕ са нямали резерв от няколко хиляди да си платят, а да последно са чакали да им се предат пари.
2.При всичко това да тръгнеш да носиш няколко дини под мишница е несериозно. Въпреки рисковете за самите концерти на Gorgoroth, Vader, Sodom, да си заложил с приходи от тях да компенсираш евентуален дефицит от концерта на Ванеса Мей е сам да си сложиш главата в торбата.
Това че МоЕ поемат толкова много рискове - екстремни концерти в доста наситен на концерти период + доста ниска цена на двудневен билет + концерт на Ванеса Мей със съмнителен успех + пълна зависимост от пряк конкурент в крайна сметка ви удари в земята и НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН. Ако претендирате да сте сериозна фирма, трябва да си опичате по-добре нещата или най-малкото да имате резерв с който да спасите положението. Пък после си се съдете колкото искате с виновните, но поне ще сте си спасили името и ще "останете в играта".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoner 8.12.2011 12:30:27 отговори + 0 0
Думи, думи, думички. Нека ги докажат с действия. Нека да видим как ще осъдят ТикетСтрийм. Тогава може и да им повярвам. Но на този етап много-много вяра нямам на нищо, което ще излезе от тях. Още повече - след 6 дни пълно мълчание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pure hollokaust 8.12.2011 12:28:05 отговори + 0 0
Grosskopf - 2011-12-08 11:59:58
От 2003та на пазара, а всичко около тази организация звучи толкова аматьорско... Да чакаш парите от тикет-компанията, за да си платиш на групата?!

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


геге 8.12.2011 12:25:48 отговори + 0 0
dementor - 2011-12-08 12:15:15
+10
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 8.12.2011 12:25:38 отговори + 0 0
Няколко тъпи въпросчета от мен:
1. Защо това изявление излиза едва след изявлението нa TicketStream, a не преди него, както е редно?
2. Трябва ли ощетените фенове да са страна по някакви си междуфирмени отношения?
3. Защо МОЕ не постъпиха открито и честно и не направиха това изявление още на 3.12, а всичко тъне в мъгла. Ако ни беше казано - потърпете малко - ще ви върнем парите за проваления концерт, сега сме затруднени - не мисля, че някой щеше да се разсърди - на всички ни е ясно, че тези подземни концерти са рискови начинания :-). Оставам с впечатленияето, че някой Ганьо се пробва дали ще мине номера...
4. След като поляците са такива гадове, защо са били 16 часа път до София с групите, без да им е платено. Защо нямаше хора от МОЕ пред Юбилейна. Вярно ли е, че групите са настоявали да свирят, но е нямало кой да ги пусне в залата? Това тур бус с екстремни групи да си тръгне от концертна зала със събрани отвън фенове е уникално събитие - приносът на МОЕ към бизнесът с организация на концерти.

Нямам нищо против МОЕ - наистина благодарение на тях се случиха някои страхотни концерти. Обаче нека вземат се стегнат малко. Недопустимо е да ни третират като баламурници. Дали ще ни върнат парите е важно, но още по-важно е да не ни вземат за мезе - това вече е обидно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sa6oWASP 8.12.2011 12:24:54 отговори + 0 0
Много добре си спомням сагата с Пепеляшките и се оказа,че бай ти Ганьо не си е оправил нещата и нямаше договор за залата и накрая Пепелящките решиха да работят заедно с другата конкурентна компания- скандалът беше доста шумен.
Сега Ганчо ни обяснява колко лоши са неговите конкуренти и нови партньори- ами кой те кара да работиш ексклузивно с тях?!
И зашо не си оправяш така договорите, че да ти е опечена работата?!
От дългото "изявление" на МоЕ е ясно,че не разбират много от концертния бизнес, пък сега и дългогодишните му партньори от "Massive Music" са му виновни...Ха, ха, ха...
Цирк с главна роля на бай Ганьо, ама за жалост на наш гръб...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkFortress 8.12.2011 12:24:48 отговори + 0 0
А сега де - Тикетстриим били превели парите, Most Of Evil пък още не са ги получили...Според мен варненския владика ги е откраднал и си е купил луксозния Линкълн, най-добре от него да си ги потърсим... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dementor 8.12.2011 12:15:15 отговори + 0 0
Да се смее ли човек, да тъжи ли или да заплаче?!
А бре, бай Ганьо, откъде накъде ще трябва да ти плащат точно в деня на концерта всички приходи от тикет компанията , за да плащаш хонорари?!Нали хонорара се плаща предварително, а и приходите от билети са най-силни именно в деня на концерта- значи на следващия ден най-рано може да се разплащате, нали?!
Кой е виновен, че на 2ри нямаше никой от организаторите да посрещне бандите, да им обясни кво става, а ние и да мръзнеме навънка като кучета да чакаме концерта?!Кога ще ни върнеш парите?!
Кво ме интересува, че не си се разбрал и не си си оправил клаузите в договора с продавачите на билети- искам си парите за концерта!?!
Изобщо не ми дреме за няква си Ванеса Мей, интересува ме с къв акъл проваляш фестивала и за малко да паднат и Содом(добре,че са пичове та излезнаха все пак)...
Защо нямаше ограждения на концерта им, а охраната беше на сцената?!Егати тъпнята...
Бай Ганьо отивай си и не се излагай повече, ама първо ни върни кинтите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 12:14:35 отговори + 0 0
Промо-билетите бяха от EVENTIM, какво се случва с тях? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 12:11:57 отговори + 0 0
Браво на Гани. Мартин е *******, но Гани го разбра много късно, за негово огромно съжаление. Това, не е първата изцепка на Мартинчо. Надявам се помните концерта на Пепеляшките, и тогава имаше "партньорски отношения" между Гани и *******. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 8.12.2011 12:08:07 отговори + 0 0
Сигурно дължи пари на Eventim Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.12.2011 12:06:46 отговори + 0 0
И кога точно е разбрал, че няма да му преведат парите на време? Не можа ли поне да предупреди групите? Да не им губи времето, не за друго... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 8.12.2011 12:06:15 отговори + 0 0
Все още не мога да разбера защо Гани е решил да продава билети чрез конкурецията си Мартин (Ticketstream), след като толкова години си е сътрудничил с Eventim. Просто другите имат ангажимент да връщат парите при провал и ги държат до последно, а Ticketstream не се ангажират много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Klinghoffer 8.12.2011 12:02:47 отговори + 0 0
Ама не, наистина доста тъпо оправдание. - Хем знаеш, че Тикетстрийм са собственост на твой пряк конкурент (ако наистина е така - аз знам, че е на друг човек, но може да ми е стара информацията), хем решаваш, че ексклузивно през тях ще си продаваш събитията и през ум няма да ти мине, че могат да ти подлеят вода. Значи или си ужасно глупав, или ни лъжеш безобразно.
Което и от двете да е вярно, нямаш място в тоя бизнес.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 8.12.2011 11:59:58 отговори + 0 0
От 2003та на пазара, а всичко около тази организация звучи толкова аматьорско... Да чакаш парите от тикет-компанията, за да си платиш на групата?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дочоолу и Гочоолу 8.12.2011 11:50:12 отговори + 0 0
Ние сме от НМЕ, конкурентите на Ганю! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВИЦ НА ДЕНЯ 8.12.2011 11:47:34 отговори + 0 0
По въпроса за отношенията между "Most of Evil" и "Massive Music" - без да падаме на тяхното ниво - ей това направо ме разби! Ганьо да не падал на нивото на Massive Music! Ех Алеко, Алеко, защо не си жив, да напишеш продължение - "Бай Ганю - промолтер" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 11:43:31 отговори + 0 0
Ей Ганьо ! Да не съм ти подсказал какво да лъжеш бе ??

Анонимен - 2011-12-07 18:42:55
хм - 2011-12-07 17:44:56
затова ли се преместиха изведнъж от Евентим на Тикетстрийм... там се връщаха пари за всички отменени концерти на МоЕ, но сигурно не са били превеждани предварително

ДЕЛИКАТНИЯ МОМЕНТ Е, ЧЕ "ПО СЛУЧАЙНОСТ" TICKETSTREAM Е СОБСТВЕНОСТ НА М. (LOUD CONCERTS). OТ КОЕТО СЛЕДВА - НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИМА КОЙ ДА ЗАМЕСТИ ГАНЮ НА БГ КОНЦЕРТНИЯ ПАЗАР.
ТАКА Е - КУРВЕНСКИ БИЗНЕС !!
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Klinghoffer 8.12.2011 11:43:08 отговори + 0 0
Хаха, много интересно как пък точно на бай ви Ганя Тикетстрийм не са превели парите. Те са компания от доста време на пазара (дали не беше и първата тикетинг агенция в България, преди 6-7 години?), продават доста събития, включително и за чужбина и едва ли ще седнат да се дънят по тоя селски начин.
Пък и оправданията, че трябвало да преведат хонорарите на групите в деня на концерта, са направо нелепи - и децата знаят, че хонорари се плащат предварително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 8.12.2011 11:41:53 отговори + 0 0
Ако наистина е така, защо мишкува цяла седмица, а не го пусна това изявление още на следващия ден? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 8.12.2011 11:41:24 отговори + 0 0
Ок де, Тикетстрийм ли са виновни, че не никой от организаторите не е бил в залата, да посрещне групите ? Ей това не разбрах само. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 8.12.2011 11:39:50 отговори + 0 0
Само най-важното не разбрах от безумно дълготоо, бозливо и сълзливо излияние. Ще връщаш ли пари? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 11:39:37 отговори + 0 0
От всичко писано по-горе, може би е вярно само това с лицето Мартин С.. Останалото е бля-бля-бля и мънкане. Ку*венски бизнес !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.12.2011 11:39:34 отговори + 0 0
Кой крив, кой прав сега? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.12.2011 11:33:07 отговори + 0 0
Абеееееей, Ганьооооо, на кого си мислиш, че ще мине селският ти номер, който се опитваш да пробуташ, бе?! Отдавна си ясен на всеки имащ поне малко мозък, ************! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".