Scott Weiland се връща във VELVET REVOLVER?

14 май 2012, 20:23 ч. 356 / 8 6
пред./следв.
По собствените му думи, след около четиригодишна раздяла вокалистът Scott Weiland (STONE TEMPLE PILOTS) се е събрал отново с групата на Slash и Duff McKagan - VELVET REVOLVER. През това време бандата така и не обяви нов певец, раждаха се и биваха опровергавани различни спекулации, докато накрая всичко свършва с "хепиенд". Weiland коментира така: "Всички пораснахме много. Можем да превъзмогнем еготата и различията си и да забравим старите конфликти и това е наистина яко". Още следващата седмица фронтменът ще се включи в процеса по писане на нови песни. Планират се и турнета за края на тази/началото на следващата година. Концертите не могат да се случат по-рано, защото китаристът Slash ще е зает със соловите си изяви, както и с проекта OZZY & FRIENDS.

   Описаното по-горе изглеждаше положително и истинско, но от своя страна Slash побърза да опровергае информацията, коментирайки, че за него няма връщане назад...
Velvet Revolver


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Slash 15.05.2012 19:51:28 отговори + 0 0
Благодаря, Анонимен, ама не ги разбираш много нещата! Trust me! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2012 16:06:41 отговори + 0 0
Сокол - 2012-05-14 21:57:35
Смешна и безидейна група бяха, защо пак да се събират? По-добре да се разбират с Аксел и да възобновяват оригиналния Гънс!

Щото Гънс е много идейна група ... тама само Слаш ставаше за нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slash 15.05.2012 15:25:27 отговори + 0 0
Тоя Скот май съвсем е слънчасал. Аз не знам нищо такова. Ще взема да звънна на Дъф, за да видя какво става, но така или иначе съм цяла година на турне и не мисля да се връщам към минали неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 15.05.2012 14:25:25 отговори + 0 0
Отварт! Да си взимат друг певец или да се разпадат, че тоя за нищо не става... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 14.05.2012 21:57:35 отговори + 0 0
Смешна и безидейна група бяха, защо пак да се събират? По-добре да се разбират с Аксел и да възобновяват оригиналния Гънс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.05.2012 20:36:01 отговори + 0 0
айде да се разберат пък после да приказват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".