DEEP PURPLE зарадваха над 10 000 фенове на рока и футбола в Пловдив

4 юни 2013, 13:08 ч. 1562 / 21 43
пред./следв.
Във вечерта на 3 юни, един от най-старите футболни клубове у нас чества своята стогодишнина. Интересното в случая е, че празникът се проведе с една година закъснение. Причината? Когато ръководството на "Ботев" е започнало да планира как ще отбележи този сериозен юбилей, се е взело решение, празненствата задължително да завършат с концерт на DEEP PURPLE. Независимо колко ще струва това и независимо колко време ще отнеме организирането на подобно нещо. Е, през 2012-а, когато "Канарчетата" станаха на един век, Ian Gillan и компания не успяха да дойдат в Пловдив, но година по-късно, усилията положени от собствениците на клуба дадоха резултат и една от най-обичаните и тачени рок групи в България уважи юбилея на Ф.К. "Ботев", ден след като закри фестивала "Kavarna Rock 2013".

   Всичко започна в 20:00 ч., когато на сцената се качиха момчетата от KROSSFIRE. Поздравления към организаторите на концерта за този удачен избор. Първо, защото групата е от Пловдив и по този начин се дава рамо на местната рок сцена. И второ, защото KROSSFIRE напълно оправдаха гласуваното им доверие. Въпреки, че не всеки ден се случва да си на една сцена с величие като DEEP PURPLE, петимата музиканти свириха уверено и определено бяха приети повече от добре от публиката. В отделените им около 30 минути те представиха песни от дебютния си албум "Learning to Fly", а след тяхното изпълнение определено можем да кажем, че KROSSFIRE са група с бъдеще и би било хубаво, ако организаторите на концерти у нас обръщат по-често внимание на банди като тях, когато някое голямо рок име гостува в родината ни. В крайна сметка няма какво да се лъжем - няколкото български представители на тежката музика, които постоянно се "въртят" на почти всяко сериозно музикално събитие, отдавна вече са омръзнали на феновете и в по-голяма степен досаждат, отколкото "подгряват" публиката.

   Както беше обявено, точно в 21:00 ч., бе даден стартът на шестия концерт на DEEP PURPLE в България. Началото е като удар с чук - "Fireball", "Into the Fire" и "Hard Lovin' Man" вдигат във въздуха пловдивския квартал "Каменица". PURPLE са истинска машина на живо - изключителни изпълнители, за които в музиката няма тайни. Don Airey и Steve Morse свирят убийствено и не спират с импровизациите, които умело вплитат в познати и любими на всички ни мелодии. Зад гърба им стои една от най-добрите ритъм секции в рока - динозаврите Roger Glover и Ian Paice във всеки един момент задават посоката, в която групата трябва да тръгне. Всъщност, цялата тази (почти) съвършена машина, днес има един единствен проблем - Ian Gillan. И по-точно гласът му, който вече е бледо копие на онова, което сме свикнали да чуваме от класическите албуми на групата. Така или иначе феновете, които присъстваха на стадион "Ботев", бяха наясно, че този проблем съществува от поне 10-15 години и никой не очакваше чудеса от вокалиста. Първата песен от "Now What?!" - наскоро излезлия нов студиен албум на PURPLE - бе "Vincent Price", а тук е мястото да отбележим, че що се касае до новите композиции, гласът на Gillan все пак беше на необходимото ниво. И това е съвсем нормално, тъй като тези песни са правени за сегашните му вокални възможности.

   "Strange Kind of Woman" отново ни върна в началото на 70-е и накара над 10 000 души да припяват с пълно гърло на любимците си. Футболният юбилей, на който те присъстваха, е вероятно единственото подобно събитие в световен мащаб, на което поне половината зрители не са фенове на празнуващия отбор. Видяхме много привърженици на другия голям пловдивски отбор - "Локомотив", представителите на софийските грандове "Левски" и ЦСКА също бяха внушително количество, а сред публиката имаше дори и един славист ;-) Спортните пристрастия обаче бяха избутани на заден план, защото тази вечер бе преди всичко един рок празник, който в крайна сметка обедини хората, които бяха дошли от всички краища на България, за да видят създателите на хард рока. Steve Morse изпълни брилянтния инструментал "Contact Lost", посветен на космонавтите, загинали при приземяването на совалката "Columbia" през 2003 г. Интересен е фактът, че една от астронавтките на кораба - Kalpana Chawla, е взела със себе си в космоса три компактдиска, два от които са били на DEEP PURPLE (албумите "Machine Head" и "Purpendicular"). И въпреки че след запалването си совалката се е разпаднала на повече от 84 000 парчета, части и от двата диска са намерени.

   По време на концерта всеки един от музикантите представи свое соло изпълнение: "Contact Lost" завърши очаквано с дълга импровизация на Morse, Ian Paice налагаше безмилостно барабаните в края на "The Mule", а Don Airey включи в инструментала си мелодия от филма "Star Wars" и не пропусна да ни зарадва с мотиви от българската народна песен "Ерген деда", която е включена и в трилогията "Мистерията на българските гласове". Не се мина и без шедьовъра "Lazy" (в неговото начало чухме и част от "Knocking at Your Back Door"), по време на който видяхме Gillan да свири на хармоника, а Morse и Airey напомниха с великолепното си свирене за гениалния тандем Lord-Blackmore, който за жалост вече никога няма да видим. Починалият миналата година маестро Jon Lord бе почетен с чисто новата "Above and Beyond", която за наша радост превърна този концерт на DEEP PURPLE в исторически, защото това бе нейната световна премиера. От тук до края на вечерта, зрителите се насладиха на някои от най-големите хитове, които PURPLE някога са създавали. "Perfect Strangers" и "Space Truckin'" вдигнаха на крака цялата публика, а веднага след тях се случи и нещо, което е от изключителна важност за пишещите коментари под новините в нашия сайт - имаше "Смоука"! Имаше и еднодневни билети, и блек (парчето "Black Night" :-), а задължителният бис започна с кавъра на Billy Joe Royal "Hush", който през далечната 1968-а става първият хит на DEEP PURPLE, покорил световните класации. Тук Roger Glover най-накрая представи своето бас соло, а финалът на този футболен/рок празник дойде очаквано с вече споменатата "Black Night" и фойерверки, които озариха небето над Пловдив. Липсваше ли нещо? Да – нямаше да е лошо днес, след Каварна и Пловдив, PURPLE да свирят и в София, за да превърнат гостуването си по нашите земи в едно мини турне ;)

   В заключение можем да кажем, че концертът се отличаваше с чудесен звук и добра организация (като изключим малкото на брой места, на които се продаваше бира), а с това новините от Града на тепетата не свършват. От там обещават, че събитието снощи дава началото на фестивална традиция - всяка година по това време в Пловдив ще се организират концерти с изявени чуждестранни рок изпълнители. Само времето ще покаже, дали това наистина ще се случи, а ние пожелаваме успех на начинанието.

   Ето и пълен сетлист от концерта на DEEP PURPLE, състоял се на 3 юни, 2013 г., на стадион "Ботев" в Пловдив:
--- Intro: Op. 32, H. 125: No. 1, "Mars, the Bringer of War" (Gustav Holst song)
01. Firеball
02. Into the Fire
03. Hard Lovin' Man
04. Vincent Price
05. Strange Kind of Woman
06. Contact Lost (instrumental)
--- Guitar Solo (by Steve Morse)
07. All the Time in the World
08. The Well-Dressed Guitar (instrumental)
09. The Mule
--- Drum Solo (by Ian Paice)
10. Lazy
11. Above and Beyond (world premiere)
12. No One Came
--- Keyboard Solo (by Don Airey)
13. Perfect Strangers
14. Space Truckin'
15. Smoke on the Water
Бис:
16. Going Down (Moloch cover - part)
17. Hush (Billy Joe Royal cover)
--- Bass Solo (by Roger Glover)
18. Blаck Night
Ози


   Над 80 снимки от концерта на DEEP PURPLE в Пловдив можете да разгледате в нашите галерии.

Deep Purple, Plovdiv
Deep Purple, Plovdiv
Deep Purple, Plovdiv
Deep Purple, Plovdiv
krossfire live
krossfire live
krossfire live


Коментари   (43)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ritchie Whitemore 24.06.2013 11:21:30 отговори + 0 0
Тогава кажете на тоя дето може: да фърля балалайката, да спре да се лигави и да свири каквото трябва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Още един Анонимен 19.06.2013 20:32:15 отговори + 0 0
Не разбрахте ли, че от доста време проблемът на Purple е китариста!?!? Да, този е супер добър, но не може да свири парчетата на Purple! Нещо като опитите да се намери заместник на Freddy в Queen... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2013 13:25:38 отговори + 0 0
"Ще ти дойде пациент на 50 години със склероза. И ти ще отсъдиш - не може да е склероза! Ето Иванов, Георгиев и Петров са на 50 и нямат склероза значи и този няма склероза!"

Хахахахахахахахахахахахахахааа! Евала, пич, със сълзи съм се смял!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2013 06:23:49 отговори + 0 0
"Не мисля, че на тази възраст не може да се пее качествено- Джо Лин Търнър/Пловдив/, Ковърделеца /София рок-2011/, Брайън Джонсън. Надявам се и Роджър Уотърс-2013!"

ПИЧ ТИ СИ ГЕНИЙ!!!!
Трябва да станеш лекар-диагностик! Ще бъдеш по-велик от д-р Хаус!
Ще ти дойде пациент на 50 години със склероза. И ти ще отсъдиш - не може да е склероза! Ето Иванов, Георгиев и Петров са на 50 и нямат склероза значи и този няма склероза!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зен 10.06.2013 21:43:15 отговори + 0 0
За съжаление моето мнение за концерата е доста по-различно:
Организация-лоша! С билети от 50 лв. ни пратиха на мръсните бетонни остатъци от седалки- в целия сектор А нямаше седалка.
Озвучаване- кофти! Поне в този сектор беше така.
Изпълнения- голямо дране беше! Не мисля, че на тази възраст не може да се пее качествено- Джо Лин Търнър/Пловдив/, Ковърделеца /София рок-2011/, Брайън Джонсън. Надявам се и Роджър Уотърс-2013!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.06.2013 02:08:37 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=Lt5efjs7MXI Любимото ми парче на Кросфаер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Румен Манолов 6.06.2013 19:23:42 отговори + 0 0
Хубаво и вярно написано, но коментара за гласа Гилън малко ме смути. На тази възраст, певец като Гилън не може да бъде на нивото от най-добрите си години. Пък и той периодично си е имал проблеми с гласа. Това му е инструмента, другите мълчат като риби си свирят. Много го харесах - аристократично побелял и пак си е във форма. Поздрави на списанието. Много сте добри .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 5.06.2013 01:00:40 отговори + 0 0
Smoke on the WATER and fire in the SKYYYY!!! Come on i can't hear you! Концерта беше неповторим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 4.06.2013 23:42:53 отговори + 0 0
Радвам се, че повечето коментарите са положителни! В Пловдив не можах да отида, но бях в Каварна! Концерта си беше супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 4.06.2013 22:33:01 отговори + 0 0
Пак да попитам, че гледам пловдивчани се скатават: някой ще ни светне ли кой беше Великанът, изнесъл величавото слово преди подгряващата група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Delon 4.06.2013 22:23:22 отговори + 1 0
DEEP PURPLE в Пловдив, 03.06.2013. 21.00 ч. -- Дълго, наистина дълго премислях и накрая реших да го направя - да напише репортаж за концерт със само едно изречение!Уникално е, когато истински музикални богове се раздават с такъв унищожителен хъс, младежка жизненост и гениален майсторлък на пределна възраст, достойна само за чутовно узажение, отдаване на чест и дълбок Поклон- велик концерт на велика група пред велика БГ публика във велик БГ град!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 4.06.2013 21:59:10 отговори + 0 0
Той граът, че не е чалгарски, не е. Поне в основата си. Но, че е зациклил от Металиката насам - прав си, зациклил е. Има нужда точно от подобно нещо. Дано се осъществи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 21:23:00 отговори + 0 0
"От там обещават, че събитието снощи дава началото на фестивална традиция - всяка година по това време в Пловдив ще се организират концерти с изявени чуждестранни рок изпълнители."

Аре да видим! Да видим, защото този чалгарски, зациклил град има нужда точно от това! От Металика (1999) не се е случвало подобно рок събитие!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 4.06.2013 20:56:34 отговори + 0 0
" и говорите за Балкана дето е на 70 километра от вас..."

Хахахахахахаха, факт! Може ли някой пловдивчанин да светне останалата част от България кой беше човекът с явни психични отклонения, който се изживяваше като някой оракул преди подгряващата група?

Балканът и Пловдив! ))))))

Иначе готин концерт. И групата и публиката сцепиха. Така и трябва!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 20:29:11 отговори + 0 0
И кво толкова ви е важно? Голям град, стар град, а нямате достатъчно голям герой, на който да си кръстите отбора, че сте взели на едно балканско градче героя и говорите за Балкана дето е на 70 километра от вас... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай Момчил 4.06.2013 20:20:04 отговори + 0 0
Аз не споря кой пръв, кой втори. Споря само с тези, които оспорват годината на създаването на Ботев Пловдив, а тя е 1912! От А група това се води най-старият отбор. Черно Море го водят 1913. От тук нататък има ли останал жив отбор създаден преди 1912 - не мога да кажа и не знам за такъв. Иначе е ясно, че Ботев не е създаден пръв, но спора е дали е най-стар, щото тия които са създадени преди Ботев май вече ги няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Василев 4.06.2013 19:58:22 отговори + 0 0
Изненадан съм от част от коментарите. Вероятно пишещите не са прочели следния абзац от репортажа:

"Спортните пристрастия обаче бяха избутани на заден план, защото тази вечер бе преди всичко един рок празник, който в крайна сметка обедини хората, които бяха дошли от всички краища на България, за да видят създателите на хард рока."

Замислете се малко.

Концертът беше супер. Purple са класа и го доказаха снощи, въпреки проблемите с гласа на Гилън. Поздравления за снимките и репортажа, който отразява точно случилото се на стадион "Ботев".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bеso 4.06.2013 19:55:12 отговори + 0 0
И мен не ме интересува. Не ме интересува и дали теб те интересува или не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 19:49:14 отговори + 0 0
Абе разбирам спорът да беше кой е измисли футбола. Или кой е бил първи в Англия или друга световна сила. Няма да казвам кой ми е любимият отбор, но съвсем не ме интересува първи ли е втори ли е създаден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beso 4.06.2013 19:43:04 отговори + 0 0
Извинявам се. Първият е учреден в София, но не съществува в момента. Извинявам се на обидените пловдивчани ! На всеки му се иска да е първи, но ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Веso 4.06.2013 19:40:59 отговори + 0 0
Извинявам се за "спам-а", но наистина първият учреден отбор в България е "Тича"-Варна. Понастоящем "Черно Море". Ето какво казва енциклопедията: http://bg.wikipedia.org/wiki/Български_футбол#.D0.98.D1.81.D1.82.D0.BE.D1.80.D0.B8.D1.8F Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalmageddon 4.06.2013 19:35:13 отговори + 0 0
Абе ей, намерихте къде да се карате за футбол -.-
Иначе, концерта беше просто страхотен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Момчил 4.06.2013 17:51:52 отговори + 0 0
И аман и лумпен ще ни вика. Абе, ей, ******* ти знаеш ли 11 години през какво минахме и как се борихме със селското изчадие за да е Ботев, това което е днес.

Този концерт е изцяло заслуга на т.нар. от теб "лумпени"!

******** в неблагодарният лишпер смотан.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Момчил 4.06.2013 17:48:03 отговори + 0 0
""Аман!!! - 2013-06-04 17:11:02
Вън футболните ******* от коментарите за Пърпъл!!!!!!!!""

Този пък палеонтозавър. Благодарение на Ботев в момента коментираме това събитие, кажи едно благодаря, най-вече на феновете на тоя отбор, вместо да обиждаш.

*******!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 17:46:03 отговори + 0 0
Каква е логиката през 1932 да фалшифицираш годината на създаване, ей на този въпрос ми отговори?

Да не говорим, че ако клубът е създаден по-късно, през 1932 е имало хиляди живи свидетели на това и тази лъжа няма как да не лъсне.

Мислете малко, особено оня ***** с ума бръснач.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.06.2013 17:20:26 отговори + 0 0
"Аман!!! - 2013-06-04 17:11:02
Вън футболните ******** от коментарите за Пърпъл!!!!!!!!"

Подкрепям!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 17:14:53 отговори + 0 0
@бай Момчил - 2013-06-04 16:43:40
"Няма от 1912, но има от 1932 на който пише 20 години от създаването"


Хаххахаха....

Акъл море, ум - бръснач!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аман!!! 4.06.2013 17:11:02 отговори + 1 0
Вън футболните ******** от коментарите за Пърпъл!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 16:52:30 отговори + 0 0
Ама те през 1932-а са можели съвсем спокойно да напишат и 30 години от създаването. И 130.

Създаването на един футболен клуб става с Учредителен протокол. Такъв учредителен протокол имат "Славия" от 1913-а година. Такъв учредителен протокол имат "Левски" от 1914-а година. Той Батков много искаше да убеди всички, че клубът му е създаден през 1911-а, за да излезе, че е най-стария клуб у нас, ама номерът не мина - документ от 1911-а няма.

Викаш, аз утре да си създам футболен клуб, да направя Учредителен протокол и в него да напиша: "Създаден на 5 юни, 1906-а година". Така ще съм притежател на най-стария клуб у нас по твоята логика )))

Споко, приятел, никой не отрича успехите и величието на ФК "Ботев". Нито това, че е един от най-старите клубаве у нас. Повярвай ми, определението "един от най-старите" им приляга далеч повече, от "най-стария". Защото най-стар НЕ СА дори и по твоята логика. Защото от ФК "Черно море" твърдят, че са създадени през 1909-а. И те го твърдят без никакъв документ.

Нека се придържаме към фактите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Момчил 4.06.2013 16:43:40 отговори + 0 0
Няма от 1912, но има от 1932 на който пише 20 години от създаването - или викаш тогава са манипулирали годината?


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.06.2013 16:34:21 отговори + 0 0
emilrocker - да, ако приемеш че стадиончето в Каварна е голямо колкото Васил Левски - така е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emilrocker 4.06.2013 16:30:49 отговори + 0 0
Гледал съм всички концерти на Deep Purple в БГ, разбира се бех и на двагта концерта(в Каварна и в Пловдив),а ми се строи, че публиката в Пловдив беше едва ли не два пъти по-многобройна...
Иначе купонът в Каварна беше по-як, заради и повечето групи и моренцето, което беше обаче хладно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 16:22:53 отговори + 0 0
" бай Момчил - 2013-06-04 16:04:45
тоя пък нямало документи - има ама трябва да се позаинтересуваш."

Не. Няма. Независимо колко ти се иска на теб, официален или какъвто и да е било документ от 1912-а, на който пише, че в Пловдив се създава футболен клуб "Ботев", не съществува.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мико 4.06.2013 16:21:03 отговори + 0 0
Страхотен концерт!
Пърпъл са си Пърпъл и го показаха отново!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Момчил 4.06.2013 16:04:45 отговори + 0 0
тоя пък нямало документи - има ама трябва да се позаинтересуваш.

1912 си е датата на основаване. Дали е най-старият не мога да претендирам, но другото са спекулации на разни комплексари, които иначе вчера присъстваха най-лицемерно на концерта.

Но както казах разликата между Пърпъл и Анелия е фундаментална и тя е точно толкова колкото е между Ботев и ония там.

Въпрос на мироглед.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пийп Дърпъл 4.06.2013 14:18:34 отговори + 0 0
Концерт без блек и Смоука,
причинява единствено болка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 13:56:51 отговори + 0 0
СМОКААААААА!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан Петракиев 4.06.2013 13:54:01 отговори + 1 0
Аз съм на 58г.,синът ми на 16 г. и сме от Разград и специално дойдохме на концерта в град Пловдив за да покажа на сина си моите идоли от ученическите години и много след това.Той е закърмен с музиката на групата и затова и той ги харесва и един ден и той ще възпитава така своите деца/надявам се/.Като изключим гласовите проблеми на фронтмена, концерта беше уникален и неповторим.Аплодисменти за организаторите,всичко беше под контрол със страхотна организация.До нови срещи в Пловдив.Стефан и Траян Петракиеви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 13:29:18 отговори + 0 0
"Само едно уточнение - Ботев Пловдив не е сред най-старите клубове в България, а е най-старият"

Да, според привържаниците на "Ботев" това е така. Но за това нещо няма НИТО ЕДНО документално доказателство. Повтарям - НИТО ЕДНО. Така че, "един от най-старите отбори в България" е далеч по-коректно определение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ФК Герой - Сливница 4.06.2013 13:28:06 отговори + 0 0
"но година по-късно, усилията положени от собствениците на клуба дадоха резултат" - естествено - като не трябва да им плащат самолетните билети... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.06.2013 13:23:46 отговори + 0 0
Велико беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1912 4.06.2013 13:21:23 отговори + 0 0
Много добър концерт Само едно уточнение - Ботев Пловдив не е сред най-старите клубове в България, а е най-старият Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ален Делон 4.06.2013 13:15:56 отговори + 1 0
Велик концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".