Как да участвате в игрите на KATEHIZIS.COM, ако ползвате "Mozilla Firefox"

8 сеп 2013, 22:06 ч. 652 / 7 3
пред./следв.
Указанията, които ще намерите в тази публикация, важат както за настоящата (за концерта на HYPOCRISY), така и за всички бъдещи игри във "Фейсбук" на "Metal Katehizis", затова ги изнасяме в отделна новина, към която да можем лесно да ви насочваме в последствие.

   Има няколко възможни причини играта да не се зарежда на вашия компютър. Една от тях например, е ако ползвате добавка, която блокира реклами. Друга, предмет на настоящите указания, е блокирането по подразбиране на определено съдържание от браузъра "Mozilla Firefox". Тъй като "Фейсбук" работи изцяло на HTTPS (secured) протокол, а нашият сайт ползва обикновения HTTP протокол, браузърът самоволно ;-) решава да блокира съдържанието, което не е "secured". В полето за адрес се появява подсказване за това обстоятелство, което обаче не е много лесно да се забележи. То е под формата на иконка във вид на щит. Трябва да кликнете с мишката върху нея и да изберете "Disable Protection on This Page" (показано е на изображението по-долу). С това проблемът ви ще бъде решен :-)

   Успех на всички!
ff protection


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.09.2013 10:02:28 отговори + 0 0
Благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2013 00:05:50 отговори + 0 0
ко речиии? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2013 22:57:32 отговори + 0 0
Браво \m/ да живее БЕЛИЯ ВЪЛК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".