Юзбашията се оплита още повече в лъжите си за концерта на ALCATRAZZ

28 юни 2008, 16:23 ч. 1869 / 13 12
пред./следв.
Днес, 28 юни, Avtora.com публикува интервю с Иван Лазаров - Юзбаши по повод провала на концерта на ALCATRAZZ feat. Graham Bonnet, за който ви съобщихме тук. Може да прочетете материала в Avtora.com на този адрес.

   Какво прави впечатление:

   Първо - Иван Лазаров - Юзбаши е представен като управител на "New Face Music". Пред "Metal Katehizis" Юзбашията твърдеше упорито, че няма нищо общо с агенцията или с предполагаемия концерт на ALCATRAZZ. Същото заяви и Виктор Лазаров (представящ се като Виктор Иванов), оставяйки на сайта ни дори коментар, разграничаващ го от Иван Лазаров.
   Така е като лъжеш - понякога забравяш какво си казал и се оплиташ в неистините си.
   Второ - ние сме били "публикували до Howie Simon [мениджър и китарист на групата] информация", че "New Face Music" "не разполагала със средства и не била добър платец". Втора лъжа. Ние в кореспонденцията си с мистър Simon категорично не сме споменавали нито плащания, нито сме коментирали финансовото състояние на "New Face Music". Това, което сме дали като информация на Howie Simon, бяха думите на Doogie White, че той до последно не е получил самолетните билети за концерта си в София, а през декември миналата година същото се е счучило и с Tony Martin. Факт е, че и ALCATRAZZ не само че не бяха получили своите самолетни билети, а и че изпращането им е било непрекъснато отлагано от "New Face Music" и то още преди ние да се свържем с групата.
   Трето - Юзбаши се оплаква "В този момент ние сме на загуба от 10 хиляди лева по контракт и сме изрядната страна". От това следва, че предварителната част от хонорара, която е била платена и поискана от ALCATRAZZ feat. Graham Bonnet за концерт в България, е 5000 евро. Това е смешно. За 5000 евро и по-малко и то не предварителен, а цял хонорар, до България са идвали и са изнасяли концерти много по-популярни изпълнители, които събират много повече публика, отколкото ALCATRAZZ в настоящата си формация биха привлекли. Но те просто са канени от истински промоутъри.
   Четвърто - Юзбашията се опитва в типичния си мошенически стил да прехвърли вината за проваления концерт върху "Metal Katehizis". Още по-смешно. По няколко прости причини - за обявен на 1 юли концерт до 19 юни (само 11 дни преди събитието), когато ние се свързахме с Howie Simon, ALCATRAZZ не бяха получили нито самолетните си билети, нито подробности за това къде и как ще бъдат настанени в България, нито Амфитеатъра в Пловдив е бил нает за провеждането на събитието, нито бяха пуснати билети в "Ticketstream". Как биха провели концерт при това положение Иван и Виктор Лазарови, дори и ние да не им "пречим"? - Просто няма как. Факт. В музикален магазин в Пловдив още на 17 юни са информирали феновете, че концерт на ALCATRAZZ няма да има. Точка.

   Опитът на Иван Лазаров - Юзбашията да направи "Metal Katehizis" изкупителна жертва за поредното си фиаско просто няма как да мине. А ние нямаме против да се срещнем в съда. За свои свидетели ще повикаме десетките, ако не и стотици хора, които Юзбаши е измамил и излъгал през годините. Не знаем има ли в България съдебна зала, която може да ги побере...


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 29.06.2008 13:20:19 отговори + 0 0
Също така - опитите на синчето на Юзбаши да пуска тук коментари уж от друго име в защита на мошеничествата му просто няма да минат :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 29.06.2008 12:34:29 отговори + 0 0
А ти кой си (компетентния)?
Случайно от контакти с не един истински промоутър знам точните хонорари на редица банди, които са идвали в България и за голяма част от тях 5000 евро е дори много. И пак казвам - такива, които събират пъти повече публика от Алкатраз в сегашния им вид. Да не говорим за концерт, организиран от Юзбашията в Пловдив 3-4 дни преди Уайтснейк и Деф Лепърд в София и феста в Каварна.
Този концерт, ако бе се състоял, щеше да е посетен от 50-100 души максимум. 100х25 лв. билет - 2500 лв. Толкова сигурно струва само наема на Амфитеатъра. А хонорар на групата, настаняване, кетъринг, охрана, осветление, озвучаване и т. н.? Сметките на някой биха били доста криви, ха-ха-ха :-D

P.S. А в случая става дума и за предварителен хонорар. Т. е. целият хонорар на Алкатраз (ако вярваме на Юзбаши) би трябвало да е значително повече.
Муха-ха-ха-ха-ха! :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2008 12:28:14 отговори + 0 0
кой голям изпълнител ще дойде да ви свири за 5000е, я не ставайте смешни! за толкова пари и некоя фолк примдона нe би се навила, та камо ли Alcatrazз. като не сте компетентни в случая, спестете си глупостите моля! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 29.06.2008 02:06:43 отговори + 0 0
В заглавието беше сбъркано, но като гледам сте го оправили Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тончев 28.06.2008 21:45:58 отговори + 0 0
Много тъжна работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 28.06.2008 18:26:21 отговори + 0 0
Е в текста как е написано :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 28.06.2008 18:25:36 отговори + 0 0
Пише се alCatrazz!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.06.2008 17:50:39 отговори + 0 0
Трудно е когато двама се опитват да работят в екип,а единият (в случая Иван) не.Аз познавам Виктор и той наистина е точен човек,но за съжаление се опитва да спасява името на баща си и отнася негативите,жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 28.06.2008 16:50:42 отговори + 0 0
Сатире, забравил си да сложиш онази снимка, която изготви за измамените отдолу Сега между другото ти можеш да заведеш дело за клевета, все пак имаш и доказателства. С получените от делото пари можеш да организираш концерт, които да се състои, така де нека с пари от Юзбаши най-накрая да се организира един концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.06.2008 16:50:35 отговори + 0 0
за 5000 евро и по-малко и то не предварителен, а цял хонорар, до България са идвали и са изнасяли концерти много по-популярни изпълнители, които събират много повече публика, отколкото ALCATRAZZ в настоящата си формация биха привлекли. Но те просто са канени от истински промоутъри.


Да не би Алкатраз да струват по-малко от 5000 евро?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.06.2008 16:38:05 отговори + 0 0
де да му стискаше на Юзбаши наистина да стигне до съд...но той няма топки за това-просто поредния блъф за да замаже нечии очи (а чии...?)
а и в съда ще му видят сметката
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 28.06.2008 16:32:14 отговори + 0 0
Срещнете се в съда. Дано това го поозапти малко тоя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".