"Metallica Night" по телевизия "ММ" на 28 септември

22 сеп 2008, 10:51 ч. 369 / 6 5
пред./следв.
Очаквайте на 28 септември (неделя срещу понеделник) от 00:00 ч. поредната тематична рок нощ по телевизия "ММ", организирана от Васко Катинчаров. Този път тя ще бъде посветена единствено на METALLICA. За шестте часа след полунощ зрителите ще видят всички клипове на групата, концертни изпълнения, множество интервюта и документални филми за бандата. Освен това, ще бъде излъчено интервюто с James Hetfield, което той даде за българските си фенове при повторното гостуване на METALLICA в България през юли. Зрителите ще станат свидетели и как групата представи новия си албум "Death Magnetic" в Берлин преди броени дни.

   Програмата на телевизия "ММ" може да се гледа и online на адрес: www.mmtv.bg.

още за:

Mm TvRock Nights


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Alex 29.09.2008 16:09:44 отговори + 0 0
Аз станах снощи специално да гледам Металика по ММ.
Беше хубаво, хареса ми, спомних си за концерта това лято, беше страхотен. Надявам се пак да дойдат в БГ.
Е, днес ми се спи, ама важното е че снощи се изкефих
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 24.09.2008 10:57:06 отговори + 0 0
FC, благодаря ти много за обяснението. Тогава поне час-час и половина ще погледам. Дано в началото да покажат по-интересните материали (макар че за мен няма безинтересен материал или видео на Металика). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FC 23.09.2008 10:53:45 отговори + 0 0
От интервю с Васко - защо нощите са тогава:

Преди години имаше специализирани уикенди по "ММ", в които през цялата събота и неделя в дневния ефир имаше метъл. Два от най-екстремните уикенда бяха "Brutal Metal Weekend" и "Black Metal Weekend". Тогава много зрители ми пишеха, че не могат да повярват, че гледат тази музика в 12 ч. на обяд. Тези времена отдавна минаха и сега се съобразявам с програмната схема на медията. Единственият шанс метъл нощите да намерят място в ефира на "ММ", беше в неделя след полунощ. Трябваше да избирам или да приема тези часове, или да няма подобни нощи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 23.09.2008 08:28:30 отговори + 0 0
Много странно решение на телевизията - кой друг освен страдащите от безсъние ще може да се порадва на музиката на Металика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

harvestar of sorou 22.09.2008 12:04:55 отговори + 0 0
живота е толкова хубав с метаика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".