Шанън Туийд хвали езика на Gene Simmons за неговата "бързина и прецизност"

29 ное 2010, 23:30 ч. 873 / 5 5
пред./следв.
След като отново "избихме рибата" с новини за не-знаем-кой-път в историята си (и не по-малко от три пъти в последните два дни!!!), можем да си позволим леко... "лирично" (а също така и еротично) отклонение :-)
   В скорошно тв-интервю дългогодишната спътница в живота на Gene Simmons от KISS и бивш модел на "Плейбой" Шанън Туийд (Shannon Tweed) говори свободно и с възхита за езика на своя съпруг. Без да преувеличаваме можем да кажем, че въпросният орган на Gene Simmons отдавна се е превърнал в един от символите на легендарната банда, но освен за шоу-спектакли, съвсем естествено той може да служи на собственика си и за други неща. Г-жа Туийд дори признава, че не размерът на езика на Gene Simmons е най-хубавото му качество, а неговата "бързина" и "прецизност". Към което водещият на предаването добавя "и сила" :-)))



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.11.2010 14:03:35 отговори + 0 0
предполагам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 30.11.2010 12:31:33 отговори + 0 0
е са кой с какво разполага
хахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

д-р Врабчев 30.11.2010 11:30:13 отговори + 1 1
щом хвали езика, значи нещо друго не е за хвалене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 30.11.2010 11:13:09 отговори + 0 0
тоо език каде е влизал лелееееееееееееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 30.11.2010 09:23:23 отговори + 0 0
Поредното маймунско изпълнение на Gene Simmons. Кис са били винаги една от добрите банди за мен, но уви те ще останат в спомените на много хора с външния си вид, а не с музиката си. А самият Gene Simmons поне е бил откровен да си признае, че той винаги се е стремил към успеха и парите на първо място, и съответно музиката е била средството за постигането на тези цели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".