СИГНАЛ ще свирят със симфоничен оркестър в Античния театър в Пловдив на 25.09

5 мар 2024, 09:05 ч. 1074 / 51 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Сигнал Symphonic гостува в Античния театър в Пловдив

Рокът и класиката си подават ръка за един различен концерт на 25 септември

Един различен и силно въздействащ концерт ще представи емблематичната рок група „Сигнал“ в Пловдив. Заедно с Русенската филхармония музикантите начело с Данчо Караджов очакват всички фенове на качествената и обичана българска музика, за да й разкажат своята вълнуваща 45-годишна рок приказка.

„Направихме този спектакъл с огромен успех миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на пловдивската публика в символа на града под тепетата – Античния театър. Аранжиментите са дело на изключително талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов. „За мен няма по-абстрактно изкуство от музиката и съм безкрайно щастлив, че още от малък, та до днешен ден не съм спирал заедно с моята група "Сигнал" да работим и да радваме хората. Затова казвам, че музиката е всичко в моя живот, а публиката издигам на пиедестал! А пловдивската публика е несравнима и ние ще й предложим един коренно различен „Сигнал“!“, категоричен е той.

Неизчерпаеми в творческите си търсения, „Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката, за да поднесат на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на златните и незабравими хитове: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която ще превърне събитието в истинско зрелищно шоу.

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ ще е на 25 септември от 20,00 ч. в Античен театър - Пловдив. Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim [поръчай онлайн от тук] и Grabo, както и на билетната каса на Театъра.

 

Сигнал

Снимка: "Event Masters"



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


влади 6.03.2024 17:06:41 отговори + 10 0
Данчо вече не може да пее и няма кой да напише свястна песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LawbreakerNRS 6.03.2024 12:28:40 отговори + 5 1
Ужас ! Пак ли тоя ... съсипа я тая прекрасна някога група ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 7.03.2024 12:19:03 + 5 0
Напускането на Христо Ламбрев повлия подчертано негативно - няма кой да напише читава песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свидетел 5.03.2024 16:38:35 отговори + 14 2
Пастор Данчо и "Първа сигнална църква". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!?!?!? 5.03.2024 13:41:24 отговори + 15 8
Това ще е кошмар титаничен.
Прегракнал дърт вълк вие насред Пловдив срещу луната на фона на оркестър.
Дано живущите наоколо имат железни нерви да го изртърпят това всичкото....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LawbreakerNRS 6.03.2024 12:30:40 + 8 0
Ма той не вие бе, човек ...Това е мазно грачене ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".