"Сигнал Symphonic" тръгва на турне

1 апр 2024, 12:42 ч. 745 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Рокът и класиката си подават ръка за един различен концерт-спектакъл

Един различен и силно въздействащ концерт ще представи емблематичната рок група „Сигнал“ в няколко български града. Заедно със симфоничен оркестър музикантите начело с Данчо Караджов очакват всички фенове на стойностната и обичана българска музика, за да й разкажат своята интригуваща 45-годишна рок приказка.

„Направихме този спектакъл с огромен успех края на миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на още по-широк кръг от нашата вярна публика. Аранжиментите са дело на талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов.
Сигнал Symphonic е проект, който съчетава рока с класиката и поднася на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на песните, превърнали се в житейски саундтрак за няколко поколения: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която ще превърне събитието в истинско шоу.

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ очаквайте на:
- 11 август в Летен театър – Бургас;
- 25 септември в Античен театър – Пловдив;
- 11 декември в Зала 1 на НДК, София;

Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim [поръчай от тук] и Grabo, както и в партньорската мрежа.

 

Сигнал

Снимка: "Event Masters"



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


влади 2.04.2024 18:26:19 отговори + 4 0
Излагат се - Данчо Караджов вече съвсем не може да пее, без Христо Ламбрев нямат свястна нова песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 2.04.2024 13:10:14 отговори + 4 0
А нещо балет, това онова, акробатика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!?!?!? 2.04.2024 15:26:07 + 5 0
Данчо като започне да вие, публиката ще прави акробатика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 2.04.2024 15:59:47 + 5 0
Е колко ще вие Данчо, по една-две думи, и после публиката трябва да довършва изреченията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".