СИГНАЛ ще свирят в "Joy Station" на 3 октомври

9 сеп 2020, 09:33 ч. 889 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

„Сигнал“ за музикален рестарт в Joy Station

Легендарната рок група открива концертния сезон в най-меломанския клуб в София

Есента в Joy Station идва без маска, с песен и златните хитове на „Сигнал“! Легендарната група ще направи първия си концерт след карантината на сцената на най-меломанския клуб в София на 3 октомври, събота, а часът на срещата е 22.00. В рамките на два часа феновете ще се пренесат в едно по-добро духовно измерение с песни, превърнали се в житейски саундтрак за две поколения – „Да те жадувам“, „Сбогом“, „Да или не“ и др.

„Пандемията не е по-силна от рокендрола! Преживяхме интересен период, в който срещите с публиката ни бяха отнети, но социалната дистанция като че ли ни сближи повече от всякога и изостри липсата към малките неща – удоволствието от споделения концерт с приятели, от това да напуснем дома си без страх и да се движим свободно. Срещата ни в Joy Station e специална за нас! Елате, за да празнуваме заедно живота и хубавата музика!“, споделя фронтменът на „Сигнал“ Йордан Караджов.

През своята над 40-годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Групата поставя и два невероятни рекорда, не само за България - близо 7 700 концерта и участия и повече от 550 000 продадени плочи.

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев остават верни на традицията си да създават и изпълняват чист български рок и влизат с цели 16 вечни хита в Топ 500 на най-великите песни на България.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.

Рок хегемонията на „Сигнал“ се случва в Joy Station с подкрепата на КФМ.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".