Клавиристът Dizzy Reed: "GUNS N' ROSES ще си вземат известна почивка"

10 юли 2014, 09:50 ч. 342 / 4 6
пред./следв.

   В интервю пред Billboard.com, клавиристът на GUNS N' ROSES Dizzy Reed заявява, че групата ще си вземе почивка. Последните изяви на бандата са били в Лас Вегас и са приключили на 7 юни. GUNS N' ROSES не възнамеряват да правят нищо до края на годината, но смятат да възобновят активността си през следващата година.

   Reed опровергава и слуховете за напускане на единствения оригинален член и фронтмен на групата Axl Rose. "Какви ли не глупости се говорят, не бива да им се вярва." - коментира музикантът.

   Други източници обаче твърдят, че Axl Rose смята да се оттегли, а членовете на групата и поддържащият състав панически си търсят работа. Опровергават се също твърденията, че бандата ще издава нов албум.

   Както вече ви съобщихме преди около месец, в интервю пред "Revolver" Axl Rose заявява, че новият албум на GUNS N' ROSES вече е записан и ще бъде нещо като втора част на "Chinese Democracy". Според последните новини, съществуването на албума е поставено под съмнение.

   GUNS N' ROSES имат единствена изява на родна земя като хедлайнър на фестивала "Sofia Rocks 2012".

dizzy-reed



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГЪНС ЕНД РОУЗЕС 17.02.2015 18:55:58 отговори + 0 0
ДО ВСИЧКИ ВМИРИСАНИ МЕТЪЛИ,КОИТО МРАЗЯТ ГЪНС!МОГА ДА ВИ КАЖА САМО ЕДНО,ГЪНС Е НАЙ-ДОБРАТА ХАРД РОК ГРУПА ЗА 90-ТЕ ГОДИНИ,И ТОВА Е ОТРАЗЕНО ВЪВ ВЕЧНАТА КЛАСАЦИЯ ЗА РОК И МЕТЪЛ МУЗИКА!А ВАШИТЕ СМЕШНИ ГРУПИЧКИ,МОГАТ САМО ДА СИ МЕЧТАЯТ ЗА ПОДОБНА СЛАВА!ДО ГЪНС МОГАТ ДА СЕ НАРЕДЯТ САМО МЕТАЛИКА,А ДРУГИТЕ ПАДАТ В КАНАЛА!ТАКА,ЧЕ ВИ ИСКАМ ТИХИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 10.07.2014 19:55:55 отговори + 0 0
То все някой бърза да се изходи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 10.07.2014 16:01:55 отговори + 0 0
Няма граници човешката глупост.Мисля,че ако някой няма какво да каже е по-добре да мълчи.Та и тук така...мисли-чудо можеш да прочетеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 10.07.2014 14:01:09 отговори + 0 0
Гадни Металисте, ти си много глупав човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 10.07.2014 12:00:11 отговори + 0 0
Гаден Метълист - 2014-07-10 10:07:45
ХА! Най-накрая добра новина, безкрайно крайно време им е на тия педали да се разтурят!!

ХА!Как щях да се очудя ако някой не беше изцепил някоя глупост!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гаден Метълист 10.07.2014 10:07:45 отговори + 0 0
ХА! Най-накрая добра новина, безкрайно крайно време им е на тия педали да се разтурят!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".