Славин Славчев открива концерта на ФОНДАЦИЯТА във Варна

26 ное 2015, 11:43 ч. 1599 / 5 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 11 декември победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев ще се завърне в родния си град Варна, за да открие първия концерт на ФОНДАЦИЯТА в Морската столица по покана на основателя на супер групата Дони, който е и автор на текста на първия му сингъл „Ела“. Следващата самостоятелна песен на Славин „Лош съм за теб“, която той ще представи на живо в X Factor на 26 ноември, както и няколко обичани рок парчета в негово изпълнение ще прозвучат, преди на сцената във Варна да излязат звездите от „Фондацията“. След три мащабни турнета в Канада, САЩ и Европа, Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят любимите песни на няколко поколения пред родна публика в обновената зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта.

Билетите за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и на касата на ДКС Варна.

Седмица по-рано Славин ще бъде водещият вокалист в голям концерт-трибют на ТОТО. На сцената на Sofia Live Club в четвъртък, 3 декември той и останалите музиканти ще изпълнят интерпретации на емблематични хитове на легендарната рок-група, сред които Georgy Porgy, Girl Goodbye и Hold The Line – песента, с която Славин впечатли журито и публиката при появата си на първия кастинг в X Factor.

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 27.11.2015 08:08:20 отговори + 3 1
To не бяха фондации, организации, легенди, резус-фактори и кви ли не глупости и измислени пребоядисани и прекръстени групички и лекета. Как за последните 20 години не се намери една нормална група, която да издава през 3-4 години албум и да има смисъл да съществува, а не да ми подгрява световни групи с 5 "легендарни" песни дето са направили и така докато групите за подгряване измрат, а иначе да си дрънкат по софийските клубчета? Как такива л**а като тоя Светлин са новината на деня и тея велики "продуценти" като Дони, Графа и всякакви подобни ни навират в носа карикатурите си, с единствената цел да съберат за пенсия едни пари. Как може Резус-фактори като тоя или Тома от "рокери" в началото на такива предавания, 2-3 месеца по-късно да изглеждат като подстригани транссексуални пудели? Бих се радвал да прочета отговорите на подобни въпроси в едно от многобройните интервюта с "известни и обичани" музиканти, които Werock.bg взема от време на време. Интересно ми е само има ли някой топки да задава такива въпроси?

П.С. Мерилин Менсън, докато имаше смисъл от музиката му, е синтезирал всичко това в песента Target Audience.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 30.11.2015 13:12:58 + 0 0
По-точно казано от това - нема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 26.11.2015 14:01:46 отговори + 4 0
Джо Търнър ще иде ли във Варна, за да изпее Street of dreams вместо него? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 26.11.2015 13:44:58 отговори + 12 2
Палец надолу и за Фондацията, и за Дони, и за Хикс-Фактро, и за безличните "победители" и реалити "звезди"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 26.11.2015 13:02:44 отговори + 1 2
Тоест не е минал още месец откатко е свършил тоя сезон? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 26.11.2015 12:38:00 отговори + 4 7
Тая мамина дуда откъде се появи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Даскал 26.11.2015 12:40:52 + 7 1
Пише си, ако можеш да четеш:

"победителят от третия сезон на X Factor"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 26.11.2015 18:05:26 + 5 5
X Factor е албум на Iron Maiden, не знам ти за кви сезони ми цвилиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даскал 26.11.2015 18:26:55 + 6 0
Глупости.
Комикс е. Още от 1986. А албума от коя година е?
https://en.wikipedia.org/wiki/X-Factor_(comics)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

недокосван пубис 26.11.2015 19:11:29 + 1 4
Ква глупост, бе смешник? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".